Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

C O N T E A M I S T A T T H A N I A

494 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

C O N T E A M I S T A T T H A N I A

 1. 1. UN CONTE DE L’AMISTAT
 2. 2. Els amics no només estan en un lloc, sinó també arreu del món, per això haurem de pensar que nosaltres sempre comptarem amb algú.
 3. 3. Bé tot va començar en un inici de classes, com tots els instituts sempre han d'entrar companyes i companys nous. Una noia que es deia Caterina, era amiga de tots els seus companys de classe, aleshores en presentar cada alumne nou ella sempre els parlava en els seus primers dies de classe, però després va veure que va entrar una noia alta, prima i a ella li semblava que fos una d'aquestes noies que es llueixen a tot arreu. Ella i tots els seus amics s'ho van passar bé els primers dies de classes, fins que ella volia saber com era la seva companya nova, de quin institut venia, quants anys té, com es diu i per on vivia.
 4. 4. Es va apropar a la noia que estava comprant una caixa de xiclets i li va preguntar tot el que ella volia preguntar. Brenda era el seu nom, bé a Caterina sempre li agradava fer amigues i passar-s'ho bé amb elles,així que va ser amiga de Brenda i s'ho van passar la mar de bé. Fins que va tocar l'hora de sortida i van sortir juntes i cada una se'n va a anar cap a casa, lo millor és que vivien a prop i sempre anaven a l'escola juntes i es van fer bones amigues. S'ajudaven en tot l'una a l‘altra. En totes les activitats Caterina ja tenia el seu grup d' amigues, i com la Brenda era nova, també la van acceptar en el seu grup.
 5. 5. Bé com a tots els instituts hi ha diverses activitats, festes, campionats i més coses, i tot ho feien juntes. A l'hora dels exàmens del primer, segon o tercer trimestre, estudiaven juntes ja que una no entenia una teoria i l'altra sí, ja que s'ajudaven mútuament, treien bones notes, fins que va acabar l'any. Caterina havia de viatjar a un altre país a veure's amb la seva família perquè vivia amb les seves cosines, llavors calia que canvies d'institut i com ella i Brenda ja eren amigues doncs Brenda va decidir també canviar i posar-se en el mateix institut que Caterina. Les dues es van anar a matricular juntes i es van comprar nous uniformes per a l'institut.
 6. 6. Les vacances es van passar genial i com l'àvia de la Caterina llogava departaments, Catalina li va dir a Brenda que si es podria venir a viure aquí, en el departament que sua àvia estava llogant, ja que anirien les dues juntes al instituto.Bueno Brenda li va dir al seu pare i el acepto Catalina l'ajudava a portar les seves coses i elles volien que passi el temps ràpid per poder ia anar a l'escola i conèixer amics i amigues noves. (Inici de classes) Ara Caterina i Brenda eren les noves companyes de la seva clase.Bueno Caterina era una noia amiguera que al primeria dia de classes va fer amigues i amics de diferents classes, en canvi Brenda era com timida amb cada un d'ells.  A Catalina li gust el seu primer dia de classes ja Brenda també, se la van passar molt bé,
 7. 7. Però no oblideu que Caterina havia de viatjar, ja que només es matriculava a aquest institut per estar per uns 2 mesos. Bé Caterina va conèixer a una amiga que es deia Jazmin, i el bo és que ella també vivia a prop de casa seva, llavors les tres es van ajuntar i es van fer bones amigues. Com Jazmin ja tenia temps d'estar estudiant en aquest institut i tenia força amics, ella va portar Caterina i a Brenda a una festa. En arribar a la festa Jazmin els va presentar els seus amics del seu curs, i Caterina es va anar a ballar amb un nois i Brenda també i bé Jazmin estava amb el seu enamorat, que es deia Joel.
 8. 8. V an sortir de la festa amb una alegria ja que s'ho havien passat genial, van decidir acompanyar-les fins a casa seva, i en comptes d'entrar a casa, es van quedar conversant amb els seus amics i jugant fins tard. Però com en tota amistat hi ha d'haver sempre un dolor ben gran que en aquest cas era que Caterina havia de marxar, perquè ja li havien sortit els seus papers i la seva visa per viatjar. Caterina els va explicar a les seves amigues que viatjava l'altre mes , i que ella només volia passar-s'ho bé en aquest temps que li quedava al país, i Brenda i Jazmin s'ho van prendre malament
 9. 9. perquè perdrien una de les seves millors amigues, però en aquests dies que tenien per estar amb ella, no van perdre cap moment de passar-s'ho bé, encara que sigui a l'institut. Va arribar l'hora de marxar i va ser molt doloros per a cada una d'elles veure com una amiga s'allunya i estarà molt però molt lluny del seu país, van haver llàgrimes, tristesa, fins que li van dir a Caterina que si us plau no s'oblidés d'elles, i Caterina només els va dir que mai havia conegut a unes amigues tan meravelloses com elles .
 10. 10. ESPERO QUE ELS HAGI AGRADAT EL MEU CONTE THANIA

×