Circa Twee, pleased to meet you

259 views

Published on

Published in: Design
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
259
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Circa Twee, pleased to meet you

 1. 1. Pleased to meet you
 2. 2. Pleased tomeet you.CirCa Twee. Gewoon, een Goed reClamebureau uiT oss.Wij geloven heilig in de kracht van creativiteit. dat staat voorop bij alles wat we doen. en dat doenwe gedreven. Nuchter en kritisch. We kennen de kracht van een goed concept en het belang van eengestroomlijnde uitvoering, we zijn tenslotte jarenlang reclamestudio geweest. Wij weten als geenander dat elk detail belangrijk is. secuur en stipt. Wij kijken nuchter naar marketingcommunicatie.We denken niet in strategieën, maar in tactiek. In 4-4-2, serve-volley of een knecht op kop. altijd meteen duidelijk doel voor ogen: de aanval. met open vizier en overtuigd van eigen kunnen.
 3. 3. eveN alle FeIteNoP eeN rIjtje.- zes werknemers- sinds 1997- trouwe regionale, nationale en internationale opdrachtgevers- lokaal betrokken (o.a. FC oss, Winterland, K26, Business Gala)- advies, concept, creatie en uitvoering in eigen huis, offline én online- netwerkorganisatie voor specialismen als drukwerk of media-inkoop- korte lijnen, snel schakelen en concrete resultaten
 4. 4. eerst PrIKKeleN,daN PrateN.een Goede boodsChap is belanGrijk, maar de verpakkinG is doorslaGGevend.In een tijd van informatieoverload en waarin alles een communicatie-instrument is, krijg jenauwelijks de kans om je verhaal te vertellen. of het moet de moeite waard zijn. en dan nog hebje beperkt de tijd om mensen te overtuigen dat ze even naar je moeten luisteren. of beter nog:met je in conclaaf gaan. daarom: eerst prikkelen, dan praten. alleen een krachtig concept wordtopgemerkt. daarna deel je je verhaal. en creëer je medestanders. die op hun beurt het verhaaldelen. Want de wereld is zo groot als een keukentafel. tenminste, dat zei janus altijd.
 5. 5. mooI Is NIetGoed GeNoeG.mooi is een kwesTie van smaak, Goed is een kwesTie van kwaliTeiT.Wat wij maken hoeft niet per definitie mooi te zijn, als het maar goed is. en dat heeft alles temaken met creativiteit. Want ook in je middelenkeuze kun je laten zien dat je creatief bent.alles is een communicatie-instrument. Zowel online als offline.
 6. 6. WIj ZIjNallerGIsCh voorComPromIsseN.if you always do whaT you did, you always GeT whaT you GoT.een compromis leidt tot middelmatigheid. tot dertien in een dozijn. tot grijze muizen en eenheids-worst. en dat willen we niet. Zoals janus het zou zeggen: “Ge moet gewoon durven jungske”.Zo is het maar net. een beetje lef hebben. Niet onbezonnen natuurlijk, maar een beetje onstuimigmag. je moet dingen anders durven doen. en dat kan zonder compromissen. als we samen éénduidelijk doel voor ogen hebben.
 7. 7. NIKs vaNBla Bla Bla.welkom bij de zoveelsTe flexibele, TransparanTe en o zo dynamisChe parTnerin business. je hoorT janus denken: “zeG dan niks!”Zo denken wij daar ook over, voor ons geen opgeklopte onzin. Wij zijn geen zelfverklaarde socialmedia goeroes. maar we weten wel wat het kan. soms. Wij zijn ook geen strategisch advies-bureau, geen beleidsmakers of lobbyisten. We zijn meer van het ondernemende soort. met eenmening. een beetje eigenwijs. maar altijd open voor inbreng van anderen. je moet doen waar jegoed in bent. en daar continu beter in willen worden. Want, zoals Paul arden schreef: “It’s nothow good you are, it’s how good you want to be”.
 8. 8. eeN GoedCoNCePt PastoP ééN a4-tje.wij zijn GraaG kernaChTiG. less is more. keep iT simple sTupid. CuT The Crap.kill your darlinGs.het is allemaal geen hogere wiskunde, het draait om ‘the big idea’ en vooral ‘making ideashappen’. Geen duimendikke rapporten, maar krachtige concepten die je in één zin - vooruit, incirca twee zinnen - kunt uitleggen. Zonder moeilijke woorden, zonder ingewikkelde modellen ofschema’s. de 17e eeuwse Franse filosoof Blaise Pascal zei zo mooi: “Ik schrijf je een lange brief,want ik heb geen tijd voor een korte.” dat vergt veel aandacht en is hard werken, maar geeft demeeste voldoening.
 9. 9. IF you WaNt toBe INterestING,Be INterested.*zender, ruis, onTvanGer. oude waarheden.vandaag de dag draait marketingcommunicatie om interactie. om echt contact. luisteren naar jeklanten. Weten wat hun behoeften zijn. Niet denken dat je het weet, maar het ook echt weten.je verkoopt geen nieuwe schroefboormachine, je helpt klussers om een gat te maken. als jeinteresse wilt wekken, moet je interesse tonen. Zo simpel is het.* Geleend van Paul Arden. Uit zijn onvolprezen boekje ‘Whatever you think, think the opposite’. Aanrader.
 10. 10. heBBeN jullIedaN overalverstaNd vaN?jep.Natuurlijk niet. We weten heel goed wat we wel kunnen (tactische marketingcommunicatie,krachtige concepten, gestroomlijnde uitvoering), maar nog beter wat we niet kunnen. Wij werkenvoor communicatieadviesbureaus, voor een marktleider in industriële handreiniging, voor eenchallengerbrand in de verzekeringsbranche, voor grote regionale bouwbedrijven, voor een retail-keten in vrouwenmode, voor een consumentenmerk, voor groothandel, onderwijs en industrie.maar wij zijn ook nauw betrokken bij citymarketing, nieuwbouwprojecten en gebiedspromotie.allemaal anders, maar ook weer allemaal hetzelfde. Want ons vak draait om inlevingsvermogenen aandacht voor de doelgroep.
 11. 11. aNdersNoG Iets?ja, nu je heT vraaGT, eiGenlijk wel.Wat ons opvalt, is dat een succesvol project om méér draait dan het praatje en het plaatje. het gaatook om de relatie, om de ‘klik’. de klik tussen opdrachtgever en bureau. de klik tussen jullie en ons.daarvoor moet je elkaar leren kennen. daarom vinden wij het de moeite waard om mee te doen aandeze pitch. omdat we geloven in de kracht van creativiteit. omdat we geloven in onszelf. “you play tofight the idea of losing.” janus zou het gezegd kunnen hebben.Circa twee, gewoon een goed reclamebureau. het plan, het concept, de middelen. Wij maken het.
 12. 12. vlinderhof 19 5345 jx osst 0412 64 44 39 f 0412 644894 e info@circa2.nlwww.circa2.nl

×