Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Тавичката на Шефа (А.Р.И.З.-7) - Baby chef's pan

138 views

Published on

Тавичката на Шефа (А.Р.И.З.-7) - Baby chef's pan

Published in: Entertainment & Humor
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Тавичката на Шефа (А.Р.И.З.-7) - Baby chef's pan

  1. 1. Тавичката на шефа представя
  2. 2. Тавичката на шефа Шеф Пеньо Иванов е човек, посветил целия си професионален живот на готвенето. Практикува го от 15-годишен и натрупва богат опит в реномирани хотели и ресторанти у нас и в чужбина, както и на луксозните круизни кораби, където се приготвя храна за 3800 души всеки ден. В последните години отделя повече време за да изследва и популяризира кулинарните традиции на България с фестивала „Пъстра трапеза на гости на моя град”. През 2009 г. издава книгата „Рецептите на баба”, в която събира оригинални предложения за ястия от цяла България. В професионалните среди е известен с тематичните си менюта, които създава в хармония в зависимост от сезоните и продуктите. Талантлив презентатор и с изявени умения да общува с публиката, Пеньо Иванов има многобройни участия в телевизионни предавания и води рубрики в пресата. Има публикации и интервюта на различни теми, свързани с кулинарията.
  3. 3. Тавичката на шефа През 2008 г. той е българинът, който представя България на фестивала Food Culture в Страсбург, а през 2010 г. и на Фестивала “Ориент експрес на вкусовете” във Франция. Приготвял е менюта за световноизвестни личности от ранга на руския президент Владимир Путин, Кондолиза Райс, Енрике Иглесиас и много други. Сега шеф Иванов включва и своите гости и приятели в кулинарното шоу. Защото няма нищо по- хубаво от това да приготвиш най-вкусното ястие в добра компания. А когато го приготвяш в „ТАВИЧКАТА НА ШЕФА”, забавлението става незабравимо! От 2013 година шеф Иванов представя този изключително атрактивен готварски съд с диаметър 1,50 м., в който могат да се приготвят 1900 порции наведнъж. За разбъркването на съставките се използват четири различни по големина атрактивни дървени бъркалки от отлежало крушово дърво с дължина 1,5 и 2 м. В „Тавичката на шефа” всичко, което се приготвя, е вкусно – защото там майсторът на традиционните гозби е шеф Иванов! https://www.facebook.com/ChefIvanov

×