Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Лесно е да си добър
представя
Лесно е да си добър
През януари 2013г. Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите-7 (А.Р.И.З.-7) в
партньорство с м...
Лесно е да си добър
През 2014г. А.Р.И.З.-7 и Б.И.Т.И.Е.организираха отново благотворителен търг, на който бяха
събрани сре...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Лесно е да си добър (А.Р.И.З.-7)

131 views

Published on

Лесно е да си добър (А.Р.И.З.-7)

Published in: Government & Nonprofit
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Лесно е да си добър (А.Р.И.З.-7)

  1. 1. Лесно е да си добър представя
  2. 2. Лесно е да си добър През януари 2013г. Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите-7 (А.Р.И.З.-7) в партньорство с младежко сдружение Българска история традиции изкуство и етнология - Б.И.Т.И.Е. стартира поредица от благотворителни събития в рамките на кампанията в полза на спорта сред деца със специални нужди „Лесно е да си добър. Опитай и ти”. Кампанията е подкрепена от Министерството на физическото възпитание и спорта и Националната спортна академия „Васил Левски” и целта й е организирането на редица спортни и благотворителни мероприятия за децата със спецални нужди. Стартът на инициативата бе даден на 31 януари 2013г. с благотворителен търг, на който именити наши творци, сред които и носители на наградата „Пазител на традициите”, предоставиха средствата от продажбата на своите творби за целите на кампанията. Официални лица на кампанията са Валя Балканска, Орлин Павлов, Валди Събев, Катя Близнакова и Стефания Кочева. На 23 март, съвместно с Националната спортна академия, в София се проведе спортен празник за деца със специални нужди с демонстрация на спортове, адаптирани за децата, както и благотворителен футболен мач с участието на звезди от родния шоубизнес и в присъствието на официални гости.
  3. 3. Лесно е да си добър През 2014г. А.Р.И.З.-7 и Б.И.Т.И.Е.организираха отново благотворителен търг, на който бяха събрани средства в подкрепа на ежегодния конкурс "Неоткрити, красиви надежди!" провеждащ се в град Шумен от сдружение "Сияйна зора". Инициативата стимулира интеграцията на хора с ментални затруднения посредством силата на изкуството и се организира със съдействието на младежкото сдружение Българска история традиции изкуство и етнология - Б.И.Т.И.Е. https://www.facebook.com/groups/lesnoedasidobur

×