Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Клуб А.Р.И.З. - 7
представя
Клуб А.Р.И.З. - 7
Клуб А.Р.И.З.-7 е мястото, на което се събират майсторите и приятелите на българските
традиционни занаят...
Клуб А.Р.И.З. - 7
Клуб на А.Р.И.З. – 7 и приятели дава възможност на всеки българин и родолюбец да сподели
възгледи и проб...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Клуб А.Р.И.З.-7

127 views

Published on

Клуб А.Р.И.З.-7

Published in: Art & Photos
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Клуб А.Р.И.З.-7

  1. 1. Клуб А.Р.И.З. - 7 представя
  2. 2. Клуб А.Р.И.З. - 7 Клуб А.Р.И.З.-7 е мястото, на което се събират майсторите и приятелите на българските традиционни занаяти и изкуства, за да споделят любовта и идеите си за тяхното съхранение и популяризиране. На 19-ти януари на ул. „Кирил и Методий“ 78 в София, в едно кафене се събраха на първа среща много ревностни радетели на българщината, с което положиха началото на един нов етап в своето общуване. Всеки втори и четвърти четвъртък на месеца там си дават среща хората, които са посветили живота си на българските традиции. Хората, които години наред работят за запазването и развитието на традициите в изкуството, занаятите, кулинарията и фолклора.
  3. 3. Клуб А.Р.И.З. - 7 Клуб на А.Р.И.З. – 7 и приятели дава възможност на всеки българин и родолюбец да сподели възгледи и проблеми свързани със съхраняването и развитието на българщината, за да можем заедно да вървим напред. Водени от дълбоката си любов към българската самобитност, идеята да помогнат за съхраняването и популяризирането на българските занаяти прераства в една голяма цел – в епохата на глобализацията чрез изкуството в различните му аспекти, да се съхрани българското духовно наследство и духовния потенциал на нацията. Опорните пунктове за осъществяване на целта са: народно-художествените занаяти; певческо, музикално и композиторско изкуство; танцовото изкуство; актьорското изкуство; изкуството в областта на живопис, графика и скулптура; творчеството в областта на художествената литература; работа с децата в училища, читалища и Центрове за работа с деца в цялата страна. И всички те – обединени в единна насока за действие, която да изведе България на достойни позиции в света като страна, запазила културното си богатство и облик. https://www.facebook.com/ClubARIZ7

×