Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Традиция в града (А.Р.И.З.-7) Tradition in the city

144 views

Published on

Published in: Government & Nonprofit
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Традиция в града (А.Р.И.З.-7) Tradition in the city

  1. 1. ТРАДИЦИЯ В ГРАДА представя
  2. 2. ТРАДИЦИЯ В ГРАДА В началото на 2014 година Асоциация за Развитие на Изкуствата и Занаятите-7 (А.Р.И.З. 7) постави началото на кампанията “Традиция в града”, която има за цел да представи пред широката публика автентични български облекла, обичаи и традиции от различните региони на страната. Традиция в града си поставя и още една цел – да популяризира дейността на музеи, самодейни състави, читалища или отделни личности, с чиято помощ прави фотосесиите. Към всеки албум има и представяне на собственика, предоставил костюмите от фонда си. Над 30 000 снимки и видео клипове, които отразяват възстановки на бит и традиции, организирани в 120 албума, могат да бъдат разгледани на страницата ни във фейсбук. Очакваме вашата покана за интересни места, автентични носии и обичаи, които да се включат в кампанията.
  3. 3. ТРАДИЦИЯ В ГРАДА От началото на инициативата „Традиция в града“ измина една година. За тези няколко месеца успяхме да посетим десетки места, срещнахме се с много хора и видяхме прекрасни автентични носии. Над сто фото албума на страницата ни във Фейсбук показват красотата и многообразито на националните одежди. https://www.facebook.com/tradiciavgrada С настъпването на пролетта ви каним да станете част от „Традиция в града“ и да покажем на нашите приятели, съседи и съграждани, както и гостите на нашия град красотата на националната носия. Всеки почивен ден ще излизаме с нашите носии в градинки, паркове и обществени места.

×