Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
O nama
Hair Center Serbia je sajt koji
pruža informacije o opadanju
kose i mogućnostima njenog
lečenja. »
Galerija
Zavirit...
Opadanje kose kod žena
Opadanje kose kod žena izuzetno je kompleksan
problem i utiče nepovoljno na psihofizičko stanje
sva...
 
Goran, 35 godina iz Beograda
"Prezadovoljan sam svojom
transplantacijom kose i preporučio bih
je svakom kome smeta nje...
Za pacijente koji dolaze iz
inostranstva
Dobrodošli u Srbiju
„Zemlja kontrasta sa fenomenalnim
gradovima“
Srbija je zemlja...
DETALJNIJE
podizanje).
DETALJNIJE

POŠALJI
Prijavi se na našu
mejling listu
Email
SUBSCRIBE
Facebook Pretraga
Pretraga …
...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Transplantacija kose obrva brade FUE metoda Hair Center Srbija

830 views

Published on

Transplantacija kose obrva brade FUE metoda Dr Gorana Kuka Hair Center Srbija website https://haircenter.rs izrada sajta Total Dizajn, SEO optimizacija sajta TotalDizajn

Published in: Healthcare
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Transplantacija kose obrva brade FUE metoda Hair Center Srbija

  1. 1. O nama Hair Center Serbia je sajt koji pruža informacije o opadanju kose i mogućnostima njenog lečenja. » Galerija Zavirite u našu galeriju fotografija i video snimaka. Pogledajte primere pre i posle, kao i posebna, zanimljiva stanja koja smo tretirali. » Blog HCS pokreće svoj internet dnevnik gde će biti iznete i opisane mnoge zanimljive teme vezane za transplantaciju kose. » Novosti Plazma bogata trombocitima (PRP terapija) našla je uveliko svoju primenu u različitim granama medicine a sve više se primenjuje u estetskoj medicini »  NAVIGATION Serbian Created by PDFmyURL. Remove this footer and set your own layout? Get a license!
  2. 2. Opadanje kose kod žena Opadanje kose kod žena izuzetno je kompleksan problem i utiče nepovoljno na psihofizičko stanje svake žene. Svakodnevno susretanje sa nepredvidivim opadanjem kose i nemogućnost da se zaustavljanje spreči i zaustavi, dovodi ženu u jednu nemoćnu poziciju. Dijagnostika opadanja kose Dijagnoza opadanja kose predstavlja osnovni deo u pristupu lečenju svakom pacijentu. Analiza svakog pacijenta mora biti individualna, sveobuhvatna I sistematična. Postoji niz dijagnostičkih metoda kako bi se došlo do pravog uzroka opadanja Ili proredjenja kose, a potom I do najboljeg načina lečenja. Izjave klijenata „Zadovoljan sam obavljenom intervencijom i još jednom vam se zahvaljujem prije svega na profesionalnosti i dobro obavljenoj intervenciji.“ U medijima Dr Gorana Kuka često je pisala za nekoliko popularnih magazina u zemlji i u svetu. Takodje, nekoliko puta je bila gost u emisijama na našoj televiziji pričajući o transplantaciji kose, prevenciji i lečenju opadanja kose i estetskoj hirurgiji uopšte. Kosa je oduvek predstavljala simbol lepote I mladosti. Gubitak kose ili njena proredjenost može predstavljati ne samo estetski već I psihološki problem. Opadanje kose veoma je izraženo kroz generacije jedne porodice (androgenetska alopecija) kako kod muškaraca tako I kod žena. Sve je više drugih uzroka opadanja kose koji se mogu I moraju lečiti veoma savremenim I efikasnim metodama-od lekova do lasera. Transplantacija kose predstavlja siguran način da se kosa obnovi na regijama gde nedostaje. Pored transplantacije kose, tu su I transplantacija obrva, zatim brade I brkova koje su izuzetne metode da se vrati dlaka na ovim regijama I da izgleda potpuno prirodno. Specifične metode kao što su korekcije ožiljaka ili prethodnih procedura su vrlo delikatne I zahtevaju poseban pristup. Dr Gorana Kuka se bavi transplantacijom kose, dijagnostikovanjem opadanja kose kod muškaraca I žena, kao I prevencijom I lečenjem svih vrsta alopecija. Usko je specijalizovana za FUE metodu koja se smatra najsavremenijom metodom transplantacije kose. Član je medjunarodnog udruženja koje okuplja lekare koji se bave transplantacijom kose (ISHRS) I redovni predavač na svetskim kongresima. Autor je sajta www.haircenter.rs . Radi u Beogradu, Njujorku I Majamiju.     Created by PDFmyURL. Remove this footer and set your own layout? Get a license!
  3. 3.   Goran, 35 godina iz Beograda "Prezadovoljan sam svojom transplantacijom kose i preporučio bih je svakom kome smeta njegov izgled kose" Irena, 27 godina iz Subotice "Transplantacija obrva mi je promenila život. Osećam se sigurnije i zadovoljnije i moji prijatelji to potvrdjuju!" Dr Jeffrey Epstein, plastični hirurg iz Majamija i Njujorka "Veoma je impresivno da zemlja kao Srbija ima možda i najboljeg svetskog doktora za ovu tehniku transplantacije kose. Dr Kuka je uvela svoju FUE tehniku u moje klinike u Majamiju i Njujorku, naučivši i mene i moje asistente kako da je obavljaju. Danas, zahvaljujući dr Gorani i onome što smo naučili od nje nam postali smo možda i najbolja ordinacija za FUE transplantaciju kose u Sjedinjenim Američkim Državama." Created by PDFmyURL. Remove this footer and set your own layout? Get a license!
  4. 4. Za pacijente koji dolaze iz inostranstva Dobrodošli u Srbiju „Zemlja kontrasta sa fenomenalnim gradovima“ Srbija je zemlja prepuna kontrasta koja nudi turistima toplu i iskrenu dobrodošlicu. Kao jedna od poslednjih preostalih destinacija u Evropi, Srbija je sad veoma popularna, šarmirajući posetioce sa svojim živahnim gradovima, prelepom prirodom i dobronamernim ljudima. Još uvek nije toliko opterećena masovnim turizmom, ali Srbija predstavlja izuzetnu destinaciju po veoma povoljnoj ceni. DETALJNIJE Specijalne ponude „Transplantacija kose sama po sebi jeste vrlo delikatna procedura I vrlo često traje po nekoliko sati. Vreme I stručnost su potrebni kako bi se transplantati pažljivo prebacili sa jednog mesta na drugo. Naša klinika nudi elegantno opremljene sobe I poseduje savremene opremu za rad u sali gde se intervencija obavlja. Tim za transplantaciju kose uvek je veoma ljubazan I spreman da odgovori na sva Vaša pitanja. Ukoliko želite dodatni komfor prilikom intervencije, stojimo Vam na raspolaganju da ovo iskustvo učinimo još posebnijim.“ Transplantacija kose i estetska hirurgija Transplantacija kose kao hirurška procedura je neodvojivi deo estetske hirugije. Nedostatak kose može dovesti do kompletnog nezadovoljstva sopstvenim izgledom kako kod muškaraca tako I kod žena. Kosa je oduvek predstavljala simbol lepote I mladosti. Transplantacija kose kao procedura se može primenjivati samostalno I iskustva naših pacijenata nam pokazuju koliko je poboljšala živote mnogih. Uz nju dolaze I dve vrlo značajne intervencije-transplantacija obrva I transplantacija brade I brkova, koje možda unose još više radosti u živote naših pacijenata. Vrlo često, pacijenti se odlučuju da kombinuju transplantaciju kose sa još nekom estetskom procedurom na licu ili telu. Tako se često odlučuju za operaciju uklanjanja viška kože na kapcima ili zatezanje lica (facelift), neretko je to operacija nosa (devijacija nosa ili estetika), operaciju klempavih ušiju ili ubrizgavanje filera ili botoksa radi podmladjivanja lica. Kada je telo u pitanju, muškarci odabiru liposukciju (uklanjanje viška potkožnog masnog tkiva), korekciju ginekomastije (korekciju viška tkiva na grudima), zatezanje stomaka. Žene često operišu grudi (povećanje, smanjenje, podizanje).  Automobil, vozač, hotel, restoran  Anesteziolog prilikom intervencije  Masaža  Ostanak na klinici  FUE plus  Laser  Bioptron lamp  Hair Bar  Podrška 24/7 Created by PDFmyURL. Remove this footer and set your own layout? Get a license!
  5. 5. DETALJNIJE podizanje). DETALJNIJE  POŠALJI Prijavi se na našu mejling listu Email SUBSCRIBE Facebook Pretraga Pretraga … Ime i prezime Email Poruka        Created by PDFmyURL. Remove this footer and set your own layout? Get a license!

×