Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Coaching Equips Valors I Persones 2009 C A T A L A

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Upcoming SlideShare
cursos
cursos
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 9 Ad

More Related Content

Viewers also liked (20)

Similar to Coaching Equips Valors I Persones 2009 C A T A L A (20)

Advertisement

Coaching Equips Valors I Persones 2009 C A T A L A

  1. 1. Proposta Actuacions Coaching d’Equips i Desenvolupament d’Habilitats Directives Acompanyem processos de transició professional de persones i equips Gener 2009.
  2. 2. PRESENTACIÓ Valors i Persones acompanyem processos de transició professional en les persones i equips amb l’objectiu de desenvolupar el talent. Treballem per generar noves possibilitats i alternatives gràcies a la identificació de majors opcions , la facilitació d’eines i recursos i la connexió amb el sentit de missió i visió singulars. METODOLOGIA: El nostre enfocament metodològic és dinàmic i participatiu; per aquest motiu dissenyem les nostres accions de manera que el propi participant sigui conscient d'allò que necessita aprendre. La nostra tasca és dissenyar escenaris per generar reflexió i acció amb sentit. Formats: De quantes maneres podem aprendre? Podem aprendre de moltes maneres però aprenem més i millor si: • Els continguts ens afecten • Descobrim el que necessitem • Estem personalment implicats • Aprenem fent. Per això les nostres intervencions tenen com a formats preferents: • Processos de Coaching: Acompanyaments personalitzats de caire individual o grupal. • Accions d’Aprenentatge Experiencial (Outdoor Training): especialment indicat per afavorir elevats impactes en equips de treball. • Tallers: Sessions entre 6 i 8 hores orientades a adquirir habilitats. • Seminaris: Accions de 2 a 4 hores d’actualització. • Càpsules: Intervencions de 2 hores sobre aspectes molt específics.
  3. 3. EFICÀCIA PERSONAL Facilitar que les persones disposin de major recursos, eines i flexibilitat és una forma útil de garantir que les funcions i reptes que vindran a continuació són ben resoltes. Per facilitar una integració adient de recursos personals Valors i Persones desenvolupa les següents accions formatives: EL PROPI ROL COM A LIDER: Reflexió sobre expectatives, reptes i fortaleses de persones promogudes a posicions de responsabilitat. Establiment  de les bases del que implicar ser directiu i líder en una organització. ENFORTINT EL  LIDERATGE PERSONAL:   Potenciar les pròpies competències com a líders en la nostra activitat. Treballarem sobre algunes de les  competències bàsiques on cal ser for per guanyar fermesa com a líder. ESCOLTA ACTIVA I INFLUENCIA:  Qui escolta gestiona la conversa . Les dificultats per escoltar de forma activa, limitacions fisiológiques i dificultats  psicològiques, Estratègies de millora de l’escolta. INTELIGÈNCIA EMOCIONAL: La distància més curta entre cervells és un somriure.  Aprendre a potenciar les habilitats emocionals per millorar el rendiment de les persones tant a nivell individual com  social o professional. PNL I EXCEL∙LÈNCIA PERSONAL: La disciplina de la coherència i  l’eficàcia personal i professional (20h) Conèixer i aplicar els principis de la programació neurolingüística per gaudir de majors recursos i flexibilitat davant  les exigències de l’entorn. *Els programes poden ajustar‐se en intervencions de 4 a 16 hores.
  4. 4. HABILITATS  DIRECTIVES: HABILITATS PER DIRECTIUS I PROFESSIONALS: Ser directiu o comandament és per sobre de tot una decisió; l’assumpció de la qual no porta afegides les capacitats necessàries per realitzar una bona execució directiva. Les accions de capacitació pretenen donar l’estructura bàsica per a que els responsables tinguin un marc de referència i intervenció professional. Els següents mòduls poden integrar‐se per construir programes ajustats a les seves necessitats. EL DIRECTIU COACH I LA MILLORA EN ELS RESULTATS:  Canviar el focus per generar èxit sostenible.  Treballem sobre la nova orientació del perfiil directiu, com desenvolupar  habilitats clau per  generar generar compromís, millora i resultats a llarg termini. EL REPTE DE GESTIONAR PERSONES.  Programa per comandaments en procés d’assumpció de responsabilitats directives. Indicim en com comunicar, la  direcció per objectius, generar motivació en  els equips i sistemes de gestió de l’acompliment. Aquest programa forma  part del Programa Empresa de formació de directius del Instituto Aragonés de Fomento. CLAUS PER CONSTRUIR EQUIPS D’ALT RENDIMENT Estratègies d’intervenció bàsica per generar equips amb resultats extraordinaris.  NEGOCIACIÓ, CONFLICTE I TANCAMENT D’ACORDS Models de guanyar – guanyarpositius i sostenibles aplicats a situacions empresarials. Motivacions, generació  d’alternatives i la construcció d’acords favorables. GESTIÓ DE CLIENTS EN SERVEIS DE VALOR AFEGIT Incidir sobre les particularitats dels serveis de valor afegit i con generar satisfacció i fidelització. El paper de qui presta el  servei, les expectatives dites i les no dites, l’aliança de servei.
  5. 5. HABILITATS  DIRECTIVES: HABILITATS PER DIRECTIUS I PROFESSIONALS: Hem dissenyat aquests programes especialment per aquells professionals que estan en un procés professional de creixement com a directius. Treballem sobre com interpretar el propi rol directiu i com gestionar la relació amb els membres de l’equip des d’aquesta visió.. Els programes té l’objectiu d’enfortir el paper de Coach dels comandaments i directius de les empreses per ajudar‐los a potenciar el màxim els seus equips LIDERATGE I PNL (20h) Aplicar estratègies d’intervenció modelades desde la PNL per potenciar les habilitats de lideratge inspirador i  integrador. Comunicar, dur equips, generar confiança i respectar els valors corporatius. COACHING I EFECTIVITAT PROFESSIONAL (20h) Facilitar eines i recursos que ajudin a desenvolupar el propi potencial en un procés d’autocoaching acompanyat per un  coach. Autoaplicació dels aprenentatges i intervenció del coaching per la millora personal
  6. 6. PROGRAMES D’ ACOMPANYAMENT Programes a mida GARANTINT LA TRANSFORMACIÓ. Les organitzacions, com sistemes complexos, requereixen intervencions que des de la comprensió més profunda,   afavoreixin una millora efectiva i sostenible  en els seus resultats i garanteixin el millor escenari a llarg termini pels seus  membres. Les intervencions d’Acompanyament Acció pretenen incidir en la realitat de l’organització a través de programes enfocats. CONSTRUINT UNA VISIÓ: (16h) Treball en equips de projecte o direccions per “construir”  des de la seva realitat,  visions de les pròpies  organitzacions i generar els plans de treball que les facin possibles. ALINIACIÓ DE PERSONES I ORGANITZACIÓ: Vinculant el compromís. (8h) Formació acció orientada a generar COMPROMÍS de les persones en projecte a través de la creació de sistemes  d’indicadors de rendiment. Acompanyament a l’equip directiu per construir els indicadors d’èxit necessaris. FER CREIXER LES PERSONES I L’ORGANITZACIÓ: Rol Directiu i  Gestió de l’Acompliment (8h) Té com objectiu vincular l’esforç de les persones i el seu acompliment amb determinats reconeixements i  progressions professionals. Entrenament sobre l’entrevista de devolució professional i com donar un feedback  efectiu.
  7. 7. Per què Valors & Persones? Enfoquem les intervencions sota la mirada del coaching, considerant la realitat del nostres client recolzem en la generació de l’aprenentatge amb impacte en resultats i la transferència al lloc. Proximitat en la relació: L’acompanyem en tot el recorregut del principi al final. Comprensió Entorn Organitzatiu: Som propers i coneixem la seva realitat, amb les possibilitats i complexitats que té. Personalització: Les intervencions son sempre a mida de les necessitats de les organitzacions per les quals treballem Metodologia contrastada en base a resultats previs obtinguts. Rendibilitat: Treballem per objectius i no ha d’assumir costos addicionals d’estructura de servei. Facilitat: Oferim un servei claus en ma de diagnòstic, disseny, execució, gestió administrativa i seguiment.
  8. 8. Equip Toni Pinies Psicòleg, Màster,Trainer i Epistemologia de PNL. Format amb Allan Santos i Robert Dilts, Stephen Gilligan. Consultor Certificat per ISVORDTILS Sant Francisco, Certificat per IMDE Ginebra, Master per la UPC en psicosoclogia aplicada. Desenvolupa el seu treball acompanyant processos de canvi en organitzacions a través de la generació de sistemes i intervencions d’elevat impacte com coach o facilitador. Toni ha estat professor de Comportament Humà a la Universitat Ramon Llull i ha dirigit durant 9 anys la divisió de recursos humans d’una consultora d’àmbit nacional. Contacte 676.95.15.22 toni@valorsipersones.com Mireia Poch Llicenciada en Ciències Empresarials i Master en Administració d’Empreses per ESADE .Llicenciada en Ciències de l’Educació per UB Postgraduada en Gestió de Capital Intel∙lectual per ESADE . Certificada en Coaching Ontològic per Escuela Europea de Coaching. Participa en processos de coaching acompanyant directius principalment d’institucions educatives i persones que desitgen reorientar la seva carrera professional . Col.labora amb el Departament de RRHH d’ESADE com a facilitadora ‐coach del programa d’avaluació i desenvolupament d’habilitats directives (LEAD) .Va ser gerent durant 15 anys dels estudis de formació continuada de la UB. Es membre de International Coach Federation Americana (ICF) i International Coach Federation a Espanya (ICF Espanya). Contacte 658.377.063 mpoch@valorsipersones.com Noelia Ventura Master i Trainer en Programació Neurolingüística, Master en Coaching i PNL, formada amb Allan Santos. Diplomada en infermeria i en medicina tradicional xinesa i energètica. Noelia treballa com coach i consultora personal per recolzar les persones a créixer i desenvolupar tot el seu potencial. Contacte 653.90.00.55 noelia@valorsipersones.com
  9. 9. Contacte Les nostres oficines es situen a:  C/Castillejos 365. Àtic.  08025 Barcelona. Sol∙liciti  una sessió gratuïta a www.valorsipersones.com info@valorsipersones.com

×