Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Power point xarxes virtuals

276 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Power point xarxes virtuals

 1. 1. Xarxes Virtuals
 2. 2. Què són les xarxes virtuals ?Una xarxa virtual, permet crear una xarxa entre diferents ordinadors utilitzant Internet com a infraestructura.
 3. 3. Tipus de xarxes virtuals
 4. 4. VPN VPN:és molt similar a una connexió punt a punt mitjançant connexions daccés telefònic i enrutament de marcat a petició.Hi ha dos tipus de xarxes VPN: Conexión VPN de accès remot Conexión VPN de enrutador a enrutador
 5. 5. Xarxa dàrea local És la interconnexió duna o diverses computadores i perifèrics. La seva extensió està limitada físicament a un edifici dun entorn de 200 metres.
 6. 6. Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Agrupen els elements i les tècniques utilitzades en el tractament i la transmissió de la informació,principalment la informàtica, Internet i les telecomunicacions.
 7. 7. Xarxa social Són estructures socials compostes de grups de persones, les quals estan connectades per un o diversos tipus de relacions.
 8. 8. Facebook Facebook és una xarxa social a través de la qual nosaltres podem comunicarnos i compartir informació amb persones del nostre entorn. Facebook té al voltant de 900 milions dusuaris registrats al voltant de tot el món.
 9. 9. Comunitat virtual És aquella comunitat la qual els vincles, interaccions i relacions tenen lloc, no en un espai físic sinó en un espai virtual com Internet.
 10. 10. També existeixen avantatges i desavantatges.
 11. 11. Avantatges Possibilita laprofitament del col · lectiu a partir de compartir, preguntar, respondre, decidir, participar .. Permet la comunicació amb col · laboradors, parells acadèmics i amics. ​ Leducació virtual no només es dirigeix a adults, sinó que també està orientada a nens, joves i grans. Integritat, confidencialitat i seguretat de dades(VPN).
 12. 12. Desavantatges Són perilloses si no es configura la privacitat correctament, ja que exposen la nostra vida privada. Poden donar-se casos de suplantació de personalitat. Mals comentaris. Poden apoderar-se de tots els continguts que publicam.

×