Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
15. Vinul roşuConţine resveratrol-un compus natural care scade LDL, HDL şi previne formarea cheagurilor de sânge. Potrivi...
16. Iaurtul    Beneficiile iaurtului sunt de     necontestat. Organismele     probiotice sunt culturi de   ...
17. Avocado      Este plin de grăsimi    mononesaturate şi bogat în   vitamina B solubilă în apă care    ...
18. Nucile   Sunt mai bogate în Omega-3   decât somonul şi încărcate cu   polifenoli care păstrează inima    să...
19. Curcuma sau turmeric Curcumina (un fel de şofran) este un polifenol care oferă nuanţa  galbenă şi luptă împotriva can...
20. Fasolea neagră Oamenii care mănâncă o porţie de fasole neagră pe zi reducriscul de atac de cord cu 38 la %, potrivit ...
21. Merele      Un măr pe zi reduce    inflamaţiile de orice tip,     datorită quercetinei, un    flavono...
22. Crabul Alaskan King      Are conţinut ridicat de proteine      şi este sărac în grăsimi. Are a      ...
23. Rodiile     Sucul din fructele biblice cu     multe seminţe poate reduce    riscul îmbolnăvirii cu cele ma...
24. Pak Choy      Sunt legume crocante     crucifere bogate în calciu,    vitaminele A şi C, acid folic,  ...
25. Stridiile - crustaceele ,     în general         Sunt o sursă excelentă de        zinc, calciu, cu...
26. Broccoli    O cană de broccoli conţine o     doză consistentă de calciu,     precum şi mangan, potasiu,  ...
Bibliografie:1. megalit.ro/cele-mai-bune-40-produse-anti-imbatranire2. scoalamisterelor.blogspot.com/.../cele-mai-bune-40-...
Cele mai bune_produse_antiimbatranire_2
Cele mai bune_produse_antiimbatranire_2
Cele mai bune_produse_antiimbatranire_2
Cele mai bune_produse_antiimbatranire_2
Cele mai bune_produse_antiimbatranire_2
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Cele mai bune_produse_antiimbatranire_2

599 views

Published on

Published in: Health & Medicine
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Cele mai bune_produse_antiimbatranire_2

 1. 1. 15. Vinul roşuConţine resveratrol-un compus natural care scade LDL, HDL şi previne formarea cheagurilor de sânge. Potrivit unui studiu efectuat pe 6 000 de pacienţi, ale cărui rezultate au fost publicate în Jurnalul Asociaţiei Medicale Americane, se apreciază că şansele de a ajunge la 85 de ani cresc cu 97% pentru cei care consumă mai puţin de 2 pahare de vin pe zi.Conform cercetătorilor japonezi,vinul roşu este, de asemenea, o sursă bogată de flavonoide, antioxidanţi care ajută la protejarea mucoasei vasele de sânge din inimă, reducând pericolul bolilor cardiovasculare.
 2. 2. 16. Iaurtul Beneficiile iaurtului sunt de necontestat. Organismele probiotice sunt culturi de bacterii benefice pentru corp, deoarece păstreze tractul digestiv sănătos şi întăresc sistemul imunitar  oferind protecţie împotriva cancerului. Nu toate iaurturile sunt probiotice, doar cele care au pe etichetă "culturi vii şi active."(???)
 3. 3. 17. Avocado Este plin de grăsimi mononesaturate şi bogat în vitamina B solubilă în apă care ajută la scădea nivelului de homocisteină, un aminoacid care poate împiedica fluxul sanguin prin vase. Este indicat să mâncaţi avocado de două ori pe săptămână.
 4. 4. 18. Nucile Sunt mai bogate în Omega-3 decât somonul şi încărcate cu polifenoli care păstrează inima sănătoasă. Conţin mai multe proteine decât carnea de pui. Alte fructe cu coajă combină doar una sau două dintre aceste caracteristici, nu toate trei. O porţie de nuci (aproximativ şapte bucăţi) este binevenită oricând, dar mai ales ca o gustare între mese.
 5. 5. 19. Curcuma sau turmeric Curcumina (un fel de şofran) este un polifenol care oferă nuanţa galbenă şi luptă împotriva cancerului datorită caracteristicilorantiinflamatorii şi proprietăţilor anti-angiogeneză. Cercetătorii de la UCLA au constatat că acesta combate acumularea de plăciamiloide în creier şi blocajele care pot provoca boala Alzheimer.În India, unde se consuma în mod curent curcuma sau turmenicul, procentul celor bolnavi de Alzheimer este foarte mic.
 6. 6. 20. Fasolea neagră Oamenii care mănâncă o porţie de fasole neagră pe zi reducriscul de atac de cord cu 38 la %, potrivit unui studiu publicat în British Journal of Nutrition. Dacă şi celelalte tipuri de fasole sunt bune pentru inimă, fasolea neagră este imbatabilăpentru stimularea intelectului , deoarece conţine antociani, nişte compuşi antioxidanţi care îmbunătăţesc funcţia creierului.Această fasole este, de asemenea, bogată în nutrienţi, inclusiv proteine, grăsimi sănătoase, acid folic,magneziu, vitamina B, potasiu şi fibre.
 7. 7. 21. Merele Un măr pe zi reduce inflamaţiile de orice tip, datorită quercetinei, un flavonoid care se găseşte şi în ceapa roşie. Quercetina reduce riscul de alergii, atac de cord, Alzheimer, Parkinson, cancer de prostată şi cancer pulmonar.
 8. 8. 22. Crabul Alaskan King Are conţinut ridicat de proteine şi este sărac în grăsimi. Are a cantitate mare de zinc, acesta fiind un antioxidant care contribuie la susţinerea masei osoase sănătoase şi întărirea sistemului imunitar.
 9. 9. 23. Rodiile Sucul din fructele biblice cu multe seminţe poate reduce riscul îmbolnăvirii cu cele mai multe tipuri de cancer, datorită polifenolului numit ellagitannins, care dă fructelor culoarea roşie. De fapt, un studiu recent efectuat de Universitatea UCLA din Los Angeles, California, a constatat că sucul de rodii încetineşte dezvoltarea celulele cancerului de prostată.
 10. 10. 24. Pak Choy Sunt legume crocante crucifere bogate în calciu, vitaminele A şi C, acid folic, fier, beta-caroten şi potasiu. Potasiul păstrează muşchii şi nervii sub control în timpul scăderii tensiunii arteriale iar beta-carotenul reduce riscul de cancer pulmonar şi al vezicii urinare.
 11. 11. 25. Stridiile - crustaceele , în general Sunt o sursă excelentă de zinc, calciu, cupru, iod, fier, potasiu, seleniu . Carnea cremoasă de stridii este renumită şi pentru capacitatea sa de a ridica nivelul testosteronului şi a proteja împotriva cancerului de prostată .
 12. 12. 26. Broccoli O cană de broccoli conţine o doză consistentă de calciu, precum şi mangan, potasiu, fosfor, magneziu şi fier. În plus, faţă de mărimea sa, are o concentraţie ridicată de Vitamine (A, C, K) şi sulforafan, un fitonutrient cu proprietăţi anticancerigene puternice.
 13. 13. Bibliografie:1. megalit.ro/cele-mai-bune-40-produse-anti-imbatranire2. scoalamisterelor.blogspot.com/.../cele-mai-bune-40- mancaruri anti-imatranire.3. www.sepoarta.ro/.../ghid-produse-anti-imbatranire4. www.tratamente-naturiste.ro/produse.../anti-imbatranirere5. www.ziare.com/.../produse-naturale-anti-imbatranire

×