Absolut superb ! 2x

198 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
198
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Absolut superb ! 2x

  1. 1. O căprioară vine în fiecare dimineaţă în vizită la o pisică. Această pisică din Harrisburg, Pennsylvania, USA., este norocoasă de a avea o prietenă cu totul specială.Proprietarul pisicii a făcut aceste fotografii la una din întâlniri.
  2. 2. Orfan, acest urangutan de trei ani era atât de deprimat încât refuza hrana şi oricetratament.Veterinarii erau siguri că va muri.Dar a întâlnit un câine bătrân, piredut în împrejurimile parcului zoologic şi, dinacea zi urangutanul a acceptat să intre în sala de tratament. Au devenit prieteni de nedespărţit.Urangutanul şi-a recăpătat pofta de viaţă şi îl însoţeşte pe noul său prietenpeste tot.Ei trăiesc în nordul Californiei, iar înotul este sportul lor favorit, cu toate căRoscoe (urangutanul) se teme de apă şi nu înoată decât cu prietenul lui.
  3. 3. Nairobi: un pui de hipopotam în vârstă de unan (300 kg!), Owen, supravieţuitor al unui tsunamide pe coasta Kenyei, a legat o prietenie solidă cu obroască ţestoasă centenară în parcul Lafarge dinMombassa. El o consideră drept mamă pe broască,directoarea Paula Kahumbu declarând: «Ei înoată,mănâncă şi dorm împreună. Hipopotamul devineagresiv dacă cineva se apropie de cea pe care oconsideră mama lui»
  4. 4. Anjan este cimpazeul care a salvat doi tigrialbi, separaţi de mama lor de taifunulHanna. Nu numai că se joacă cu ei, dar ledă şi biberonul...A mai îngrijit şi un pui deleopard şi unul de leu...Este cu adevăratceea ce se numeşte instinct matern…
  5. 5. Vă aduceţiaminte deBambi şi deTambur !Iată-i dinnou !
  6. 6. S fâ rş it

×