Järjestö: hallitse yhteistä toimintaa, sitouta jäsenet, toteuta tehtäväänne.

378 views

Published on

Joukkoenkelin kommentoitava esitys järjestöjen yhteistyökalusta

Published in: Government & Nonprofit
2 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Kiitos Anu!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Tässä jäsentyy nyt paremmin ainakin ne tarpeet joita meillä Amnestyssa on:Lyhyessä esityksessä näin ihan hyvä, mutta konkreettisemmat esimerkit voisivat auttaa ' ai että just tähänkin voi käyttää': järjestöjen tarpeet esim. jäsenistön kuuleminen toiminnan suunnittelussa, strategiatyössä; luottamus - ja operatiiviosen johdon strarategiatyöhön (suljettu); kertaluonteisten tai vuosi/kevätkokous seminaarin suunnitteluun; toimiva työkalu vapaaehtoistoimijoiden ja ammattilaisten rajapintaan. Esimerkkeja jaettavuudesta.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
378
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
2
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Järjestö: hallitse yhteistä toimintaa, sitouta jäsenet, toteuta tehtäväänne.

 1. 1. Järjestö: Hallitse yhteistä toimintaa. Sitouta jäsenet. Toteuta tehtäväänne. Joukkoenkeli Osakeyhtiö 10.4.2014. Saa kopioida, lainata ja edelleenlevittää!
 2. 2. 2 Joukkoenkeli on ­digitaalinen työpöytä, jolla järjestösi voi: 1 Hallita yhteistä ideointia, ­edelleenkehittämistä ja ­toteuttamista. 2 Sitouttaa koko järjestön ja ­ vapaaehtoiset toimimaan. 3 Mahdollistaa kohdennetun osallistumisen selkeästi rajattuihin tarpeisiin.
 3. 3. 3 Näin se käy: Oman työpöydän perustaminen vie alle minuutin. Työpöytä on ilmainen. www.joukkoenkeli.fi Perusta oma työpöytä tästä
 4. 4. 4 näin hallitset työpöydän ideointia, edelleenkehittämistä ja toteuttamista 1 Määrittele selkeä ­toimeksianto 2 Kutsu osallistujia 3 Ideoi hallitusti 4 Kehitä ja toteuta yhdessä 5 Näe kokonais­- tilanne
 5. 5. 5 näin sitoutat koko järjestön ja vapaaehtoiset ­ osallistumaan ­selkeästi rajattuihin tarpeisiin: Avoimuus, vaikutusmahdollisuudet, selkeä tarpeen määrittely ja osiin ­purkaminen, sosiaalinen palkinto sekä etäosallistuminen sitouttavat ja ­madaltavat ­osallistumisen kynnystä. Joukkoenkeli auttaa seuraavasti: • Hankkeet voidaan pilkkoa mielekkäisiin, selkeisiin tehtäviin, yhdessä • Jokaisella on tasavertainen oikeus ideoida, kehittää – ja ottaa tehtäväkseen. • Tehtäviä ratkaisemaan voi kutsua vapaaehtoisia monin eri kanavin. • Tehtäviä voi nimetä osallistujille ja niiden etenemistä voi seurata. • Avoimen työtavan ansiosta vapaaehtoinen voi ilmoittautua myös itse. • Sähköinen työpöytä mahdollistaa osallistumisen mistä ja milloin vain. • Osallistujat näkevät, ketkä hanketta edistävät. Joukkoenkelissä myös ulkopuoliset näkevät järjestön tarpeet ja toiminnan, voivat tarjota apuaan ja liittyä jäseniksi.
 6. 6. 6 Joukkoenkeli Osakeyhtiö Annankatu 16 B 44–47 00120 Helsinki Timo Berry p: +358 41 532 4345 timo@joukkoenkeli.fi Tervetuloa luomaan yhteistä toimintaa! www.joukkoenkeli.fi Joukkoenkeli on tuotekehitysvaiheessa oleva start-up. Palvelu kehittyy jatkuvasti käyttäjiensä tarpeita kuunnellen. Otathan yhteyttä jos sinulla on palvelustamme kysyttävää, sen käyttö emmityttää tai sinulla tai järjestölläsi on erityinen yhteisen ­tekemisen tarve, jota emme vielä ole täyttäneet! ”Riskejä en ­äkkiä keksi”

×