Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Tabloul de business al Romaniei

194 views

Published on

termene.ro ne spune ca, in Romania, sunt inregistrate 1.327.130 de companii dintre care: 1.194.832 sunt in functiune, 22.659 sunt in insolventa si 112.199 au datorii la bugetul de stat.

Published in: Leadership & Management
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Tabloul de business al Romaniei

  1. 1. dad in momentul de fara plata de business&legal intelligence Romania este insuficient dezvoltata ~i ... ... ••...... ..nevoilor: "Piara abia acum incep'e sa sa gestioneze mai business, cu informarii relevan " iitorul ap,arrineinteligenrei artificiale", spune lara ezitare Adrian ~uvaiala."Un prim pas pentru noi in aceasta direcrie este NLP (natural language processing). Romania a ramas un p'icin urma in acest domeniu deoarece nu exista un corp'us de limba romana eficient in acest moment in sp'ariul p,ublic.lncerdm sa ump'lem acest gol ~i sa ap'lidm aceasta tehnologie p'estebazele noastre de date." semnatari in baza de ~istabileste dad ace~tiaaveau drep.tde semnatura,face 0 sinteza a firmelor ~ia .. 300 de contracte cu 0 valoare totala de ~ in cre~tereacceleratal

×