Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Ochiul constructiv al burselor

118 views

Published on

Daca reprezinti o companie listata la bursa, stii deja ca trebuie sa pregatesti un raport nonfinanciar, mai ales daca ai peste 500 de angajati. Daca, insa, nu esti inca listat si te pregatesti de IPO, sunt cateva concluzii la care au ajuns oficialii principalelor burse ale lumii care iti vor fi de folos.

Published in: Leadership & Management
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Ochiul constructiv al burselor

  1. 1. MARCA GLOBAL COMPACT lnitiativa Sustainable Stock Exchanges (SSE) este un proiect al Natiunilor Unite, in parteneriat cu UNCTAD, cu Global Compact, cu UNEP-FI si cu programul pentru investitii sustenabile sustinut de UN, PRI (Principles for Responsible Investment). SSE este 0 platforrna in care burse, autoritati si companii dezvolta principii comune legate de sustenabilitate si de cele mai bune practici in domeniu. Prima intanire a SSE a avut loc in 2009 ~i a fost prezidata de Ban Ki-Moon. Ulterior, SSE a dezvoltat programul Global Dialogues, la a carui a doua editie s-a dezvoltat 0 noua directie de lucru, in care cinci burse participante in program au facut 0 promisiune legata de transpunerea principiilor de business sustenabilin pietele de provenienta, ceea ce le-a facut Partenere SSE. LA SFAR~ITUL LUI 2016, SSE AVEA 62 DE BURSE PARTENERE TN 57 DE TARI ALE LUMII, REPREZENTAND PESTE 70% DIN CAPITALIZAREA BURSIERA GLOBALA.

×