Armoede, maak er werk van. Startviering KSJ 2011 (25ste zondag A)

459 views

Published on

Teksten en liederen die geprojecteerd werden tijdens de 25 ste zondag door het jaar die meteen ook de startviering was van de KSA en VKSJ uit Erembodegem. En dat alles op Ten Bos (Sint Amanduskerk Erembodegem)
De teksten van onze vieringen zijn te vinden op de website: http://www.kerkembodegem.be/tenbos/liturgie/vieringen.html

Published in: Spiritual
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Armoede, maak er werk van. Startviering KSJ 2011 (25ste zondag A)

 1. 1. En de mens met zijn ogen om de zon tezien en te wandlen in het licht, in dat licht de andre mens te zien die met hem gaat.
 2. 2. En de vlam en het vuur dat ons verlicht enen warmt en het vuur dat brandt en het kruid dat in de as opschiet, be - gon met God.
 3. 3. Tot zeven maal zeventig maalvergeef ik een ander zijn schuld,Tot zeven maal zeventig maal,de Heer heeft met mij ook geduld. (Zuiderveld E & R)
 4. 4. (Oosterhuis Huub /16
 5. 5. Ik bied U dit brood, t is als gave niet groot, neem mijzelf, neem mijn hart, mijn verstand Want in wijn en in brood, kom ik los van de dood,reikt de hemel, de aarde, de hand.
 6. 6. Heer, Heer neem het aan. Neem mijzelf, neem mijn hart, mijn verstand. Want in wijn en in brood, kom ik los van de doodreikt de hemel, de aarde, de hand.
 7. 7. Ik bied U de wijn, die een teken moet zijn, van een nieuw en een eeuwig verbond. Waarin Gij hebt hersteld wat door zondig geweld ook in mijdoor het kwaad werd gewond.
 8. 8. Heer, Heer neem het aan. Neem mijzelf, neem mijn hart, mijn verstand. Want in wijn en in brood, kom ik los van de doodreikt de hemel, de aarde, de hand.
 9. 9. (Paul Scholla
 10. 10. Dona la pace Signore, a chi confida in te,Dona, dona la pace Signore, dona la pace Geef ons Uw vrede, geef vrede, aan wie op U vertrouwt. Geef ons. Geef ons Uw vrede, geef vrede. Geef ons Uw vrede (Taizé
 11. 11. Dank U voor alle goede vrienden, dank U, o God, voor al wat leeft.Dank U voor wat ik niet verdiende: dat U mij vergeeft.
 12. 12. Dank U voor alle bloemengeuren, dank U voor ieder klein geluk.Dank U voor alle held’re kleuren, dank U voor muziek.
 13. 13. Dank U voor hen die mij omringen, dank U voor wat mij toebehoort, dank U voor alle kleine dingen, ieder vriend’lijk woord.
 14. 14. Dank U, dat U hebt willen spreken, dank U, Gij hoort een ieders taal.Dank U, dat Gij Uw Woord wilt geven aan ons allemaal.
 15. 15. Dank U, Uw liefde kent geen grenzen, dank U, dat ik dit zeggen kan. Dank U, o God, ik wil U danken, dat ik danken kan.

×