Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

12 sfaturi pentru completarea formularului de înscriere Meet and Code 2019

Îți recomandăm să descarci acest document, să îl printezi și să îl ai la îndemână când aplici la Meet and Code.

  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

12 sfaturi pentru completarea formularului de înscriere Meet and Code 2019

  1. 1. Pg. 1 din 3 12 sfaturi pentru completarea formularului de înscriere Meet and Code Aplici pentru prima oară la o finanțare? Nu știi exact cum să începi și ce să scrii în formularul de înscriere al unui eveniment Meet and Code? Am pregătit o listă scurtă de sfaturi pe care să le urmezi pentru a-ți mări șansele de a primi o finanțare Meet and Code. De asemenea, la sfârșit, vei găsi și câteva impresii de la organizatorii de evenimente Meet and Code 2018. Succes!  Citește cu atenție (și în întregime!) Condițiile de participare (https://www.meet-and- code.org/ro/ro/conditions-of-participation). Te vor ajuta și răspunsurile noastre la Cele mai frecvente întrebări despre Meet and Code (https://www.meet-and-code.org/ro/ro/faq).  Completează formularul de înscriere al evenimentului în limba română, folosind diacritice.  Înainte să începi să completezi online formularul de înscriere al unui eveniment, îți recomandăm să începi să schițezi informațiile despre evenimentul tău pe o ciornă, pe calculator. Revizuiește această schiță de câteva ori înainte să o transpui în formularul online și să ne-o trimiți. Odată trimis, formularul NU se mai poate modifica. Cele mai importante secțiuni din formularul de înscriere sunt:  Încarcă logo/poză pentru eveniment.  Titlu eveniment  Descriere pe scurt (cu număr maxim de caractere: 200)  Descriere lungă (cu număr maxim de caractere: 1200)  Detalii despre utilizarea finanțării (cu număr maxim de caractere: 200)  Logo/Poza evenimentului tău trebuie să reflecte activitățile pe care le vei face. Ea trebuie să conțină cel puțin: numele evenimentului, logo-ul asociației tale și logo-ul Meet and Code. Poți folosi și logo-urile Asociației Techsoup și logo-ul companiei SAP. Le găsești pe toate în secțiunea “Documente utile” din contul tău personal, de pe Meet and Code. Poza poate fi modificată ulterior, dacă evenimentul va fi finanțat.  Alege un titlu personalizat pentru evenimentul tău. Fii creativ!  În câmpul “Descriere pe scurt”, sintetizează în doar câteva propoziții evenimentul tău. Nu intra în detalii, pentru că ai un spațiu limitat de caractere (200). Din această descriere pe scurt oricine trebuie să înțeleagă ce ți-ai propus prin evenimentul tău. Descrierea va fi vizibilă pe platforma Meet and Code dacă evenimentul va fi finanțat, în secțiunea ,,Explorează”.
  2. 2. Pg. 2 din 3  În câmpul “Descriere lungă”, pentru că poți folosi un număr maxim de 1200 de caractere, răspunde punctual, în scris, la toate întrebările de sprijin de mai jos. Asigură-te că ai răspuns la:  Care sunt activitățile și agenda orientativă a evenimentului?  De unde provin copii sau tinerii pentru care faci evenimentul?  Care este gradul lor de familiarizare cu mediul digital/subiectul propus de tine?  Cine sunt facilitatorii (traineri, profesori, voluntari cu expertiză) evenimentului?  Cine sunt partenerii implicați în organizarea evenimentului (școală, bibliotecă, alte entități din comunitate)?  NU intra în detalii precum: activitatea generală a organizației tale, importanța tehnologiei sau planuri de viitor (după eveniment).  NU propune activități pe care știi că nu le poți sau nu vrei de fapt să le faci doar pentru că îți imaginezi că juriul care va decide acordarea finanțărilor Meet and Code va fi impresionat. Propune doar activități pe care știi sigur că le vei face și despre care știi și crezi că ți se potrivesc ție și, mai ales, beneficiarilor evenimentului pe care îl propui.  Descrie evenimentul tău în cuvinte simple, nepretențioase, care pot fi înțelese de oricine.  Cea mai simplă metodă de a gândi bugetul tău pentru evenimentul Meet and Code este să asociezi un cost fiecărei activități și să-ți răspunzi la întrebările: cine face activitatea, unde se întâmplă, cât durează, ce presupune, ce îmi trebuie pentru fiecare activitate?  În secțiunea "Detalii despre utilizarea finanțării" din formularul de înscriere eveniment, detaliază cât de mult poți costurile pe care le va acoperi finanțarea de 300 de Euro Meet and Code (materiale educaționale, bunuri achiziționate, servicii, onorarii, închirieri etc.). Această descriere NU va fi vizibilă dacă evenimentul va fi finanțat și poate să fie de forma: “X euro pentru …, Z euro pentru…. etc.” Dacă ai orice nelămuriri despre Meet and Code, scrie-ne! Nu presupune anumite lucruri dacă nu ești sigur, mai bine întreabă. Nu există întrebări proaste. Suntem la un e-mail distanță, la romania@meet-and-code.org.
  3. 3. Pg. 3 din 3 Ce cred organizatorii de evenimente 2018 despre procesul de aplicare la Meet and Code? „Pentru mine, a fost prima dată când am aplicat pentru o finanțare Meet and Code și m-am bucurat să constat că întregul proces de înscriere, aplicare și raportare a fost foarte simplu. Astfel, copiii și noi, am putut fi parte dintr-un proiect extraordinar, fără să consumăm timp prețios cu aplicația, ci investindu-l în organizarea evenimentului și în realizarea activităților propuse.” - învățătoarea Ana Clara Grecu, organizator al evenimentului „Scratch pentru toți!” în Liceului Tehnologic „Carol I”, comuna Valea Doftanei. „Fiind pentru prima oară când am aplicat pentru o astfel de finanțare, pot spune că procesul de înscriere a fost intuitiv, simplu și la obiect, clar structurat astfel încât a fost ușor să îl completez și apoi să realizez rapoartele după finalizarea evenimentului Meet and Code 2018. A fost o experiență utilă și interesantă.” - profesor Adrian-Marius Tomuș, organizator al evenimentului „MiBus Code” în Liceul Tehnologic Mihai Busuioc, Pașcani „A fost prima dată când am aplicat pentru o finanțare de genul acesta. Recunosc că am pornit cu teamă că procesul de aplicare va fi foarte complicat, că va fi nevoie de multe documente și de mult timp pentru a completa formularul de înscriere. Am avut însă o surpriză foarte plăcută în această direcție. Mi-a plăcut ideea de platformă online, cu cont personal și cu toate informațiile necesare la îndemână. Când am avut întrebări, am primit răspunsuri rapide, clare și eficiente!” - profesoara Cătălina Enescu, organizator al evenimentului „ITProMed - Tehnologia în sprijinul asistenței medicale” în Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino”, Pitești. „Este pentru prima oară când asociația noastră a aplicat și a și primit o finanțare, procesul de înscriere la Meet and Code 2018 a fost facil, transparent, rezultatele selecției au fost anunțate cu promptitudine și, ca atare, am putut pregăti evenimentul în tihnă. Raportarea a fost ok, mai ales că, fiind prima experiență de acest gen, am primit suport și îndrumări permanent, chiar și atunci când ceva nu a fost în ordine din partea noastră, am putut remedia rapid.” - profesoara Marioara Burunov, organizator al evenimentului „Neconvențional" în Liceul „Ionel Perlea", Slobozia. „”Simplu” este cuvântul potrivit pentru a caracteriza procesul de aplicare la competiția Meet and Code 2018 deoarece s-a focalizat pe elementele esențiale: o descriere succintă a evenimentului propus, necesarul de materiale, câteva date despre organizație. Simplu, însă extrem de corect ni s-a părut și procesul de raportare. La Meet and Code NU există birocrație.” - profesoara Gabriela Crișan, organizator al evenimentului câștigător al Competiției Meet and Code 2018, la categoria Kick and Code - „Scratch și... Gool!“ în Școala Gimnazială ,,Teodor Murășanu” Turda.

×