Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Pelillisyyshanke esittely

1,108 views

Published on

Pelillisyystiimin esittely.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Pelillisyyshanke esittely

  1. 1. Pelillisyys opetusessaTeematiimin jäsenet: Taina Salonen,ve/ru, F.E. Sillanpään lukioSanna Leinonen, en, Ylöjärven lukioSaara Taajoranta, ru/sa, Sammon keskuslukioJenni Decandia, it/sa/ru, Ruoveden lukioPiia Pyhäniemi, hotelli-, ravintola- ja cateringalaTreduTuula Höök, valimoala, TreduMinna Helynen, PAOK ohjaaja
  2. 2. Taustaa: Taina kertoo.Teematiimin lähtökohdat ja työn tavoite:• Tiimimme työ keskittyi tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämiseen opetuksessaja erityisesti oppimispelien käyttöön opetuksen tukena.•Tutkimusta kieltenopetuksen ja pelien yhdistämisestä on vielä huonostilöydettävissä ja erityisesti pelien pedagoginen puoli kiinnosti meitä.Juu. Ny tuleekäytäntöö ja vaaiha vähä teoriaa..• Erilaisten sovellusten haku ja testaaminen vie paljon aikaa. Halusimme luodasivustot, joille olisi kerätty olisi valmiita ainekohtaisia vinkkejä ja ehdotuksia suoraanhyödynnettäviksi.
  3. 3. Aika pian huomasimme, että meidän kannattaa selkeyden vuoksi perustaa kaksi blogia:Kieltenopetus: http://kielipelittaa.wordpress.com/Ammatilliset aineet: http://ammatillisetoppimispelit.blogit.tampere.fi/etulehti/Tiimiroolimme:• Taina – ideanikkari, vautsivenäjän ja lempiruotsinkin taivuttelija.• Sanna – todellinen pelittäjä, testaaja-erkka ja enkkuhakkeri.• Saara – pelintekijä, käytännön taituri ja ruotsi-saksahikke.• Jenni – multitalentti pohtija, italia/saksa/ruotsitaituri.
  4. 4. HuomioitaTehokasta yhteistyötä samanhenkisten kollegojen kanssaTiimi ja verkostoituminen sitouttaa, mutta myös tukeeUusia ideoita ja huomioita, vaihtelua, erilaista oppimistaKäytännön vinkit tulevat tarpeeseenHaasteitaItsekin innostuu aiheesta Missä menee pelien ja pelillisyyden raja? Mikä on peli jamikä on oppimispeli? Termien sekamelskaTekniset ongelmat, tietotaitoEnnakkoasenteetKaikki opiskelijat eivät olleetkaan niin innostuneita peleistäOpetussuunnitelmaAikapula, aikapula, pul pul..
  5. 5. JatkoaseuraaTämä oli mukavaaja hyödyllistäPäivitämme sivua kunteemme löytöjä..Kiitos kaikille jaaurinkoista kesää!Ai niin – emmeunohtaneet logoja ;)http://teematiimit.wikispaces.com/

×