Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Fundació TMB

379 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Fundació TMB

  1. 1. La Fundació TMB, difusora dels valorsdel transport públic Fundació TMB fundaciotmb@tmb.catL’any 2010 es va constituir la Fundació TMB, una entitat sense ànim Carrer 60, núm. 21-23de lucre que s’emmarca en la llei catalana 4/2008 de 24 d’abril de Sector A, Pol. Ind. Zona Franca 08040 Barcelonala Generalitat de Catalunya. Des de llavors, la fundació vetlla per la T +34 932 148 257 / www.tmb.catconservació i la difusió del patrimoni històric i cultural de TMB, alhoraque fomenta i promou accions de caràcter social que facilitin lainclusió, l’accessibilitat, la sostenibilitat, la cooperació, la solidaritat iels valors del transport públic com a opció sostenible.Els patrons que integren la fundació són les tres empreses queintegren la marca TMB (Ferrocarril Metropolità de Barcelona –queopera el metro–, Transports de Barcelona –que opera els autobusos–i Projectes i Serveis de Mobilitat –que opera el telefèric de Montjuïc–),juntament amb la Fundació ECOM i la Fundación ONCE, duesentitats representatives del món de la discapacitat, que reforcen elseu perfil social.
  2. 2. Patrimoni històric Projectes culturals Accessibilitat UniversalLa Fundació aplega un patrimoni cultural Amb la voluntat de participar de les activitats La promoció de l’accessibilitat és un factorformat per vehicles històrics de TMB ciutadanes, les instal·lacions i els recintes de clau de la Responsabilitat Social Corporativa.(autobusos, tramvies, metros, vehicles la xarxa de transport públic de TMB acullen Des de la Fundació TMB s’impulsa la gestióauxiliars i de bombers), alguns d’ells manifestacions i iniciatives culturals de tota i adaptació del servei i de les infraestructuresrestaurats i en bon estat i altres pendents mena i obertes a tothom. L’Espai Mercè Sala, de transport per tal d’eliminar totes lesde restauració. També disposa d’objectes, ubicat a l’estació Diagonal del metro, és una barreres i arribar a l’accessibilitat universal perdocumentació i un important fons fotogràfic sala d’exposicions consolidada com a nou a tothom.que parla de la història de la ciutat i de l’estret canal de comunicació per als esdevenimentsvincle entre transport i territori al llarg del culturals i artístics del nostre entorn.temps. TMB Educa Solidaritat i cooperació Sostenibilitat A través del programa TMB Educa, la La Fundació promou programes d’actuacions El transport públic és un dels pilars de la Fundació TMB desenvolupa una sèrie solidàries i de cooperació, algunes de les sostenibilitat de les ciutats pel que fa a la d’accions amb l’objectiu d’impulsar l’educació quals de la mà d’ONG’s. La promoció del cohesió del territori i al respecte pel medi de les noves generacions en una veritable voluntariat, especialment entre els treballadors ambient. Des de la Fundació es contribueix a cultura de la mobilitat. El programa contempla de TMB, la difusió i el suport d’accions i avançar en la mobilitat sostenible eficaç. també tallers de mobilitat i activitats els serveis solidaris per a la mobilitat són formatives per a tots els col·lectius. activitats habituals, però també tenen un paper destacat la donació d’actius i l’intercanvi de coneixements per potenciar el desenvolupament.* Premi Bonaplata 2011 a la valoració del patrimoni industrial i científic / * Premi a l’accessibilitat universal CERMI 2012 / * Reconeixement  a la trajectòria en accessibilitat del I Fòrum de la Diversitat Funcional 2012 / * Premi Corresponsables 2012 a l’accessibilitat per a persones amb dificultats visuals al metro de TMB / * Finalista dels Premis Telefonica Ability Awards 2012 en la modalitat d’Orientació al Client 2012

×