Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
 
 
Развој на Трговски центар Визија Созревање на пазарот
<ul><li>Нов модел: Интегриран сервис за е-трговија </li></ul><ul><li>Софтвер, логистика, маркетинг и поддршка </li></ul><u...
 
Vs. Процедура „Направи сам“ Комплетен интегриран сервис
 
 
<ul><li>sakampopust.tc.mk : Портал за ефикасно живеење </li></ul><ul><ul><li>Попусти, совети за купување, штедење, лични ...
<ul><li>Сите попусти од ТЦ на едно место – Каталог на попусти </li></ul><ul><li>Организирани по категорија и по продажно...
<ul><li>Портал за обожаватели на технологијата </li></ul><ul><li>Фокус на нова, општествено важна и интересна технологија ...
<ul><li>Желботека наградува добри дела за 2010 </li></ul><ul><li>Корисниците споделуваат и гласаат на facebook.com/zelbot...
 
 
 
<ul><li>За граѓаните: Центар за современо живеење </li></ul><ul><li>За бизнисите: Најдобар партнер за е-трговија </li></ul...
 
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Прв роденден на ТЦ.мк

1,047 views

Published on

Презентацијата од прославата на првиот роденден на Трговски центар

Published in: Technology
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Прв роденден на ТЦ.мк

 1. 3. Развој на Трговски центар Визија Созревање на пазарот
 2. 4. <ul><li>Нов модел: Интегриран сервис за е-трговија </li></ul><ul><li>Софтвер, логистика, маркетинг и поддршка </li></ul><ul><li>Непроценлива вредност </li></ul><ul><li>Кратење на трошоци </li></ul>
 3. 6. Vs. Процедура „Направи сам“ Комплетен интегриран сервис
 4. 9. <ul><li>sakampopust.tc.mk : Портал за ефикасно живеење </li></ul><ul><ul><li>Попусти, совети за купување, штедење, лични финансии, домашен буџет </li></ul></ul><ul><li>Сервис за персонализирани бенефиции (од 23.12.2010) </li></ul>
 5. 10. <ul><li>Сите попусти од ТЦ на едно место – Каталог на попусти </li></ul><ul><li>Организирани по категорија и по продажно место </li></ul><ul><li>Акција: Бесплатна испорака за среќен дочек на 2011! </li></ul><ul><ul><li>До 01.01.2011 бесплатна испорака за сите нарачки над 3000ден. </li></ul></ul>
 6. 11. <ul><li>Портал за обожаватели на технологијата </li></ul><ul><li>Фокус на нова, општествено важна и интересна технологија </li></ul>
 7. 12. <ul><li>Желботека наградува добри дела за 2010 </li></ul><ul><li>Корисниците споделуваат и гласаат на facebook.com/zelboteka </li></ul>
 8. 16. <ul><li>За граѓаните: Центар за современо живеење </li></ul><ul><li>За бизнисите: Најдобар партнер за е-трговија </li></ul><ul><li>Чекори: </li></ul><ul><ul><ul><ul><ul><li>Раст на организацијата </li></ul></ul></ul></ul></ul><ul><ul><ul><ul><ul><li>Постојано рафинирање </li></ul></ul></ul></ul></ul><ul><ul><ul><ul><ul><li>Нови крупни сервиси </li></ul></ul></ul></ul></ul><ul><ul><ul><ul><ul><li>Стандарди за квалитет и сигурност </li></ul></ul></ul></ul></ul><ul><ul><ul><ul><ul><li>Партнерства со најдобрите </li></ul></ul></ul></ul></ul><ul><ul><ul><ul><ul><li>Интернационално проширување </li></ul></ul></ul></ul></ul>

×