Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

портал час

357 views

Published on

портал час

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

портал час

 1. 1. ПОРТАЛ Наставник Татјана Јандреска Симонова
 2. 2. Веб-портал  е веб-сајт организиран така што може едноставно да се дојде до различни услуги на Интернет: - пребарување, - други страници, - електронска пошта, - пренос на датотеки и сл.
 3. 3. Портал  е централизиран веб сајт.  Тој поставува на едно место – вести,  форуми, електронска пошта, пребарување, разновидни алатки и други веб сервиси.  Најпознати портали се YAHOO, GOOGLE и MSN.
 4. 4.  На порталот може да се најавуваат со свое корисничко име и лозинка различни регистрирани корисници  Тука пристапуваат до одредени сервиси кои ги нуди порталот.
 5. 5. Сервиси кои ги нуди порталот yahoo.com
 6. 6. Сервиси кои ги нуди порталот yahoo.com
 7. 7. Сервиси кои ги нуди порталот yahoo.com
 8. 8. Сервиси кои ги нуди порталот yahoo.com
 9. 9. Сервиси кои ги нуди порталот yahoo.com
 10. 10. Сервиси кои ги нуди порталот yahoo.com

×