Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

A kerékpározásról

222 views

Published on

Infokommunikációs feladat.

Published in: Sports
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

A kerékpározásról

  1. 1. Sz. N.A kerékpározásról
  2. 2. Egy kis bevezetés Manapság az egyre növekvő benzinárak miatt egyre több ember közlekedik autó helyett tömegközlekedési eszközökkel, vagy ami még jobb, kerékpárral. Én is úgy döntöttem év elején, hogy busz helyett kerékpárral járok dolgozni, mert:
  3. 3. Indoklás Egyrészt kímélem, nem szennyezem vele a környezetemet Másrészt testmozgást végzek, amivel hozzájárulok az egészséges életmódhoz, mozgok, frissebbnek érzem magam Harmadrészt pedig sok kicsi sokra megy alapon spórolni is tudok vele
  4. 4. Tapasztalataim Főleg a nyári hónapokban azt tapasztaltam, hogy nagyon sokan választották a kerékpározást. Fiatalokat, idősebbeket, kisgyermekes embereket láttam a kerékpárutakon. Nagyon jó dolog, hogy Debrecenben egyre több a kerékpárút. Bár már hűvösebbre fordult az idő, de azért látok még néhány kerékpárost munkába igyekezni.
  5. 5. Következtetéseim Én személy szerint nem bántam meg a döntésemet, hogy akerékpárt választottam, mert jó érzéssel tölt el hogy nemszennyezem a környezetemet, testmozgást végzek és méganyagilag is jól jártam. Nem kell a zsúfolt buszokon tülekednem a helyért, énszabom meg a tempót, nem vagyok időhöz kötve. Jövőre iskerékpárral fogok közlekedni.
  6. 6. Végszavak Sajnos beköszöntött a rossz idő, ezért úgy kellettdöntenem, hogy következő hónaptól csatlakoznom kell atömegközlekedők népes táborához.
  7. 7. Autó, Autóbusz, Kerékpár Előny Hátrány Egészség KörnyezetAutó kényelmes drága nem nem óvja szolgáljaAutóbusz gyors zsúfolt nem már óvja szolgáljaKerékpár olcsó kimelegedés jó teljesen óvja megfázás testmozgás
  8. 8. Köszönöm szépen a figyelmet!

×