Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Synergy Presentasjon-Norsk

561 views

Published on

Presentasjon av Synergy WorldWide Produkter. ProArgi 9+, e9-energidrikk,SLMsmart,Mistify og Phytolife.

Synergy WorldWide Sponsor ID 1679308

Bestille ProArgi,e9,SLiMsmart m.m , kopier denne lenken inn i din nettleser:

http://bit.ly/1Mnd5sc

(husk autoship!)

Published in: Healthcare
 • Be the first to comment

Synergy Presentasjon-Norsk

 1. 1. Hva får du høre om i dag? I dag skal vi fortelle om Synergy WorldWide og gi en oversikt over produktene. Vennligst skriv ned dine spørsmål, så skal vi besvare dem etter at du har fått all informasjonen.
 2. 2. Synergy WorldWide Først vil jeg fortelle deg om selskapet, ettersom det er mange selskap som selger kosttilskudd. På denne måten kan du forstå hva slags selskap vi har med å gjøre.
 3. 3. Synergy WorldWide Selskapet heter Synergy WorldWide. Det ble etablert i februar 1999 og holder til i Pleasant Grove utenfor Salt Lake City i Utah, USA. Synergy eies av Natures Sunshine Products.
 4. 4. Medisinsk og vitenskapelig rådgivende organ Synergy har et medisinsk og vitenskapelig rådgivende organ som består av topp eksperter innenfor ernæring og helse.
 5. 5. Etterlat en arv Synergy handler ikke bare om helse og om å tjene penger, men også om å etterlate en arv til verdens befolkning. Synergy støtter mange verdensomspennende veldedige foretak og har mottatt mange priser for sitt arbeide.
 6. 6. Nature’s Sunshine Det var Nature's Sunshine som oppfant den innkapslede urteindustrien i 1972. De har vunnet mange priser for sin produksjon og de er NSF GMP sertifisert.
 7. 7. Nature’s Sunshine Nature’s Sunshine er børsnotert på Nasdaq børsen, og de har topp klassifiseringen – 5A1 - hos Dun & Bradstreet, som ett av veldig få selskap i verden. NATR
 8. 8. Høyest kvalitet I tillegg til kunnskapen om ernæring og om hvordan kroppen virker, kontrollerer Natures Sunshine all egen produktutvikling, produksjon og testing fra start til slutt. Selskapet har mer enn 40 års erfaring og er sertifisert av NSF, en uavhengig kontrollør som undersøker produksjonsutstyr, rutiner, fremgangsmåter og produksjonsprosesser.
 9. 9. Den største helseutfordringen Så over til produktene; En av hovedårsakene til dagens helseproblemer er problemer med blodsirkulasjonen. I dag sier man at det er naturlig at blodårene våre blir mer og mer igjengrodd desto eldre vi blir.
 10. 10. Menneskekroppen Menneskekroppen er et komplekst system som trenger kontinuerlig ernæring. Kroppen vår har over 100.000 km med blodårer. De transporterer oksygen og ernæring til, og avfallsstoffer bort fra; hjerne, indre organer, muskler, skjelett og hud.
 11. 11. Sannheten om ernæring Mange faktorer påvirker helsen vår og aldringsprosessen går raskt. Livene våre har blitt mer forgiftet og tilgangen på vitale næringsstoffer er synkende.
 12. 12. Maten vår inneholder mindre og mindre næring Overproduksjon har utarmet jorden for vitale næringsstoffer og masseproduksjonsteknikker øker bruken av kjemikalier og giftstoffer. Frukter og grønnsaker høstes mens de fortsatt er grønne og umodne. Varmebehandlingsprosesser, raffinering og konservering ødelegger ytterligere viktige næringsstoffer. I tillegg til dette så har stadig flere en usunn livsstil med mye stress og dårlige vaner.
 13. 13. Vår løsning er V3 Systemet Vi vil tilby den nødvendige ernæringen synergistisk fra 3 ulike perspektiver.
 14. 14. ProArgi-9+ Hovedingrediensene i ProArgi9+ er L- Arginine, L-Citrulline, D-ribose, Rødvinekstrakt, Granateple, D og B vitaminer. Etter nobel-prisen i medisin i 1998 økte interessen for L-arginine og Nitrogenoksid dramatisk. Synergy og våre eksperter har vært ledende i denne utviklingen og vi har blitt eksperter på dette. Vi vet hvilke ingredienser man må ha sammen med L-arginine for at den skal virke optimalt i våre kropper. Ingrediensene i ProArgi-9+ er lagt til for å hjelpe våre kropper til å fungere optimalt.
 15. 15. Mistify Mystify er det neste produktet i V3 systemet. Denne avanserte synergistiske blandingen inneholder bærkonsentrater med naturlige vitaminer, polyfenoler, antioksidanter og oljer. En av hovedingrediensene i Mistify er viltvoksende Brasiliansk Acai bær.
 16. 16. Mistify Denne kraftige bærjuice blandingen inneholder også mange andre næringsrike bær, granateple, grønn te ekstrakt og vitamin B6. Kombinasjonen av ingredienser styrker ytterligere næringsverdien til det kraftfulle Acai bæret. I henhold til Brunswich Laboratory er Mistify et bærjuice kompleks med en av de høyeste antioksidant verdiene I verden. Granateple Acai-Bær Drue frø ekstrakt BringebærHyllebær Blåbær Tranebær Lycium-Goji Grønn te
 17. 17. PhytoLife Det tredje produktet i V3 systemet er PhytoLife. Laget av Morbærblad, Alfalfa og Byggress, er Synergys PhytoLife en rik kombinasjon av Klorofyllin og Peppermynteolje. Med kvalitet i hver dråpe, bidrar peppermynteoljen i Phytolife til en normal fordøyelsesfunksjon samt forandrer vanlig vann til en deilig drink som du kan nyte hele dagen.
 18. 18. Hva betyr en sur kropp? Menneskekroppen trenger naturlig grønn næring, men får for lite av det. Derfor lever over 90 % av befolkningen med en usunn ph i dag. For å holde seg frisk, må kroppen være basisk. pH-skalaen Acidic Alkaline Optimal Ph i blodet er 7,365 Stress, medikamenter, sukker Urter, Dyp pusting, sport
 19. 19. Quality Assurance Alle råmaterialer er grundig testet og inneholder ingen spor etter gjødsel, metaller, giftstoffer, jord eller andre forurensninger. Synergy kjøper kun de beste råvarene som er tilgjengelig fra verdens beste plante-regioner. Dette er forhold som man ikke bør ta for gitt, da 95% av alle tilskudd som selges i dag ikke er produsert av de som selger dem. I en ny studie så klarte ikke 70% av produsentene I USA å oppfylle en kritisk sikkerhetsstandard, og det ble funnet bevis for at gnagere og dyreavføring var tilstede i noen av produksjonsprosessene. “Vi gjetter ikke, vi tester.” —Lynda Hammons VP Quality Assurance, NSP
 20. 20. Vi ønsker å påpeke at disse produktene kurer ingen ting. De bare tilfører oss nødvendig næring for å hjelpe kroppene våre.
 21. 21. Dersom du hører om folk som forteller om hvordan de har kommet seg fra spesielle tilstander eller sykdommer, så må du forstå at det ikke er produktene som har kurert disse mennenskene. Folk flest forstår konseptet at dersom vi fjerner vitale næringsstoffer fra maten så blir vi syke. Dersom vi så tilfører disse næringsstoffene igjen, så får vi helsen tilbake. Disse 3 produktene kan forbedre vår helse og tilbyr vital næring som vi ofte mangler.
 22. 22. Du trenger ikke å vente til du får helseproblemer med å gi kroppen din det den trenger. Dersom du ønsker å investere i din helse og ditt velvære og ønsker å prøve våre produkter, så vil vi selvsagt hjelpe deg med å få tak i disse.
 23. 23. Forretningsmuligheten Det er også mulig å tjene penger på disse produktene. Dette kan hjelpe deg til å få gratis produkter eller hjelpe deg til økonomisk uavhengighet. Vil du høre mer?
 24. 24. Nettverksmarkedsføring Vi er nå så heldige at Synergy har valgt å markedsføre disse produktene med nettverksmarkedsføring. Vi har da fått muligheten til å kjøpe produktene til en mye lavere pris enn ved tradisjonell markedsføring, samtidig som vi kan tjene penger på dem ved å bygge opp vår egen forretning med disse produktene.
 25. 25. Fordeler med Nettverksmarkedsføring • Vi kan velge hvem vi vil arbeide sammen med, hvor vi vil arbeide og hvor mye vi vil arbeide. • Vi vil ha overskudd fra første dag vi begynner å arbeide med Synergy. • Vi trenger ingen ansatte. • Vi trenger ikke noe varehus. • Vi trenger ikke å sende noen varer. • Vi trenger ingen form for logistikk. • Vi trenger ikke noe kontor.
 26. 26. Dette vil bli tatt hånd om av Synergy WorldWide. Vi skal bare gjøre markedsføringen av produktene og vil da få en provisjon for den jobben. Selskapet betaler ut 55% av all produktomsetning i form av provisjoner til de som markedsfører produktene for dem. 55% av all produkt- omsetning
 27. 27. De vi gjør er å bygge opp vår egen forretning innenfor Synergy WorldWide, hvor vi bygger opp et nettverk av distributører og kunder, og vi får da betalt basert på omsetningen som dette nettverket skaper. Det er ingen grense for hvor stor forretning vi kan bygge eller for hvor store våre provisjoner kan bli. Det er ingen grense for hvor stor forretning vi kan bygge.
 28. 28. Vi har definert våre mål og lagt en plan for hvordan vi skal nå disse målene. Denne planen er gjennomførbar for de som er villige til å bruke litt tid i en periode for å bygge opp en gjentagende inntekt for fremtiden. Alle som deltar vil få opplæring og oppfølging. De vil også bli en del av et team slik at ingen skal behøve å arbeide alene for å få dette til. Alle blir en del av et team.
 29. 29. Hvis du gjør jobben riktig, kan du forvente å oppnå en god gjentagende inntekt etter 2-3 års arbeide med dette konseptet. Du trenger ikke å gjøre dette på heltid for å lykkes, du kan få det til ved å jobbe deltid inntil dine inntekter blir så store at du kan velge hva du vil gjøre med resten av livet.
 30. 30. Du tenker kanskje at dette ikke er noe for deg, men du kjenner kanskje noen som vil se denne muligheten som perfekt. Dersom du hjelper meg med å komme i kontakt med en person som dette er riktig for og den personen begynner å jobbe med Synergy, så vil du få en kopi av basisprovisjonen til denne personen som takk for at du introduserte henne/han for Synergy.
 31. 31. Dersom dette er alt du gjør, så vil det være en maksimumsgrense på 5000 USD pr. måned for mye du kan tjene. Jeg tror vi kan være enige om at dette er svært bra betalt for å gjøre så lite. Dersom du senere skulle ønske å øke denne inntekten så vil jeg vise deg hvordan dette kan gjøres da.
 32. 32. Ved å arbeide i team sammen med meg og noen få andre uten noen grense for hvor mye du kan tjene, eller ved å gi meg en kontakt som vil arbeide med Synergy og du kan tjene inntil 5000 USD pr. Måned? Hvilken av disse modellene vil du tjene på?
 33. 33. Tilleggsinformasjon Forretningsmulighet
 34. 34. Perfekt timing for nettverksmarkedsføring Wall Street Journal: “En av de beste direktesalgsmuligheter I verden.” Forbes: "Topp 100 blant de beste selskaper i Amerika.” “I 2010 genererte direktesalgsselskaper mer enn 125 milliarder USD i omsetning i 150 land ved 75 millioner menn og kvinner som forandret folks liv ved å tjene andre.” — Wall Street Journal (2010)
 35. 35. 6 Nøkkelfaktorer for suksess! 1. Timingen i markedet må være riktig for sikre fremtidig vekst. 2. Selskapet må være økonomisk stabilt og gjeldsfritt for å finansiere fremtidig vekst. 3. Et stabilt ledelses team som tenker langsiktig i både selskapets og distgributørenes interesse. 4. Du må ha produkter som sluttbrukeren vil fortsette å kjøpe gang på gang. 5. Kompensasjonsplanen må gjøre det mulig å tjene gode penger for både selskapet og distributørene. 6. Man må ha et system som er enkelt å følge. På denne måten kan man bygge en stor og suksessfull forretning.
 36. 36. 7 forskjellige inntektsstrømmer 1. Retail (Videresalgsprovisjon) 2. Elite rabatt- 25% (240CV) 3. Fast Start Bonus 4. Basis provisjon 5. Mega-Match Bonus - 100% 6. Lederskaps Bonus 7. Verdensandels bonus
 37. 37. Kompensasjon Plan Du trenger bare å sponse 2 personer i denne businessen. Alle kan sponse 2 personer med dette systemet. Venstre Team Høyre Team Du
 38. 38. Et smart system som motiverer alle • Alle distributører som man sponser kan bli plassert i enten venstre eller høyre team. • Resultatet er at strukturen automatisk vil Støtte hele teamet. • Alle jobber tett sammen for å fremme suksessen til teamet. • Hele teamet er motivert fordi man får betaling fra ubegrensede antall ledd, hvor man får ytterligere 100 % av basisprovisjone til alle sine egensponsede i form av Mega Match. En slik plan har aldri eksistert i denne type business før nå!
 39. 39. Suksess plan Nivå Nye V Nye H Totalt V Totalt H Basis (€) Mega (€) Lederskap(€) Inntekter (Euro) 1 1 1 1 1 50 Fast Start + Basic = 50 2 2 2 3 3 21 14 0 35 3 4 4 7 7 48 41 0 90 4 8 8 15 15 104 97 0 200 5 16 16 31 31 214 207 0 421 6 32 32 63 63 435 428 19 881 7 64 64 127 127 876 869 76 1 822 8 128 128 255 255 1 760 1 753 306 3 818 9 256 256 511 511 3 526 3 519 613 7 658 10 512 512 1 023 1 023 7 059 7 052 2 455 16 566 11 1 024 1 024 2 047 2 047 13 800 14 117 7 369 35 287 12 2 048 2 048 4 095 4 095 13 800 27 600 19 656 61 056 Disse inntektene er kun retningsgivende. I denne tabellen har alle en minimum autoship. Alle personer bestiller et V3 system for personlig bruk. Hvor mye kan du tjene dersom alle i ditt team følger dette konseptet og sponser 2 personer?
 40. 40. Dupliseringstabell Nivå Nye V Nye H Total V Total H CV V CV H Basis Mega Match Lederskap Verdensandel Totalt 1 1 1 1 1 183 183 € 10 € 0 € 10 2 2 2 3 3 549 549 € 29 € 20 € 0 € 49 3 4 4 7 7 1 281 1 281 € 68 € 58 € 0 € 126 4 8 8 15 15 2 745 2 745 € 146 € 136 € 0 € 280 5 16 16 31 31 5 673 5 673 € 303 € 292 € 0 € 595 6 32 32 63 63 11 529 11 529 € 615 € 606 € 7 € 1 228 7 64 64 127 127 23 241 23 241 € 1 240 € 1 230 € 29 € 2 499 8 128 128 255 255 46 665 46 665 € 2 489 € 2 480 € 117 € 5 086 9 256 256 511 511 93 513 93 513 € 4 987 € 4 978 € 234 € 10 199 10 512 512 1 023 1 023 187 209 187 209 € 9 984 € 9 974 € 936 € 20 894 11 1 024 1 024 2 047 2 047 374 601 374 601 € 10 667 € 19 968 € 3 746 € 34 381 12 2 048 2 048 4 095 4 095 749 385 749 385 € 10 667 € 21 334 € 7 493 € 8 000 € 47 494 Alle sponser 2 som igjen sponser 2 osv. Alle har en gjennomsnittlig autoship på 183 CV pr. måned. Cap for alle utbetalinger er lik gjennomsnittet for de 4 siste måneder av 2012.
 41. 41. Induviduell videresalgsprovisjons margin 30% På den første bestillingen 100-140% På videre bestillinger Du kan få glede av en god ekstrainntekt med bare noen få kunder. 1 Vital 3 Kunde, kan du tjene inntil €85 5 Vital 3 Kunder, kan du tjene inntil €425 10 Vital 3 Kunder, kan du tjene inntil €850 *Minimum Autoship for å være provisjonsberettiget: 120CV
 42. 42. Du velger din fremtid! • Du har nå fått muligheten til å være en av bare 4 personer som din sponsor skal arbeide med på forretningsdelen. • Når vi tilbyr deg denne muligheten, må du være villig til å gjøre din del av jobben.
 43. 43. Additional Information Medical & Scientific Advisory Board
 44. 44. Dr. Siva Arunansalam Dr. Siva Arunasalam er board- certified i indremedisin, kardiologi, og hjerte-og kar- kirurgi. I 1996 grunnla Siva High Desert Heart Instutute i Victorville CA, hvor han nå tjenestegjør som direktør og kardiolog.
 45. 45. Dr. Rainer Böger Dr. Rainer Böger er professor i klinisk farmakologi og Direktør ved “Institute og Clinical Pharmacology” og direktør ved “Institute og Clinical Pharmacology and Toxicology” ved Hamburg University Medical Center, Hamburg.
 46. 46. Dr. J. Joseph Prendergast Dr. J. Joseph Prendergast er board- certified i endokrinologi , indremedisin og stoffskifte. Hen er forfatter av mer enn 50 medisinske artikler i kjente publikasjoner slik som “the Journal of the American Medical Association, The New England Journal of Medicine, og Diabetes Care.
 47. 47. Dan Austin Dan Austin has jobbet som sykepleier i mer enn 20 år, hvor han i hovedsak har arbeidet med kritisk pleie og som intensiv-sykepleier. Nå jobber han som klinisk koordinator for CHF (Congestive Heart Failure outpatient clinic) ved High Desert Heart Institute i Victorville, CA.
 48. 48. William J. Keller William J. Keller er Vice President for Health Science and Educational Services i Synergy og Natures Sunshine. Han har Bachelor grad i farmakologi og mastergrad i farmasøytisk vitenskap fra Idaho State University. I 1972 ble han tildelt en “Ph.D. in Pharmacognosy” av University of Washington.
 49. 49. Tilleggsinformasjon Komensasjonsplanen
 50. 50. Basisprovisjon € 30.000 ¥ Basis provisjon € 10.000 € 1.000 Maks = $ 20,000/Mnd.= 1 TC Maks = $ 60,000/Mnd.= 3 TCs - 4%-10% Lederskaps bonus Tjen opp til 10 % av volumet i ditt svake ben, beregnet fra ubegrensede antall nivå. Tjen opp til 10 % av volumet i ditt svake ben, beregnet fra ubegrensede antall nivå. Her er 10% = € 1.000 Basis provisjon Du Dette er for erfarne fagpersoner innenfor MLM og salg.
 51. 51. Mega-Match® Tjen 100% av Basisprovisjonen fra alle som du har sponset. 100% av basisprovisjonen til alle dine egensponsede medlemmer. €500 B.C €1.000 B.C €3.000 B.C € 0 €150 B.C ¥ I dette eksemplet tjener du €4,650 i Mega Match bonus. Du Dette er for erfarne fagpersoner innenfor MLM og salg.

×