You and Me against the World 8

367 views

Published on

You and Me against the World 8

Published in: Travel, Entertainment & Humor
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

You and Me against the World 8

 1. 1. You and Me against the World Hallo Allemaal! Dit is deel 8 van You and Me against the World! Veel Leesplezier! Svenja SimStone.
 2. 2. Topic. Er is een topic waar je je kan uitleven over het dagboek!   Ga gerust eens langs en zet eens iets neer: http://www.desims2.nl/forums.view.asp?fID=54&tID=201589&archived=0 Of laat gewoon iets achter op LiveJournal ;)
 3. 3. Noa. Ik had zo hard gerend tot m'n voeten vol blaren stonden. De elastiekjes in m'n haar waren losgekomen en ik voelde m'n beenspieren branden. Het was al erg donker toen ik aankwam bij een bos. Ik was te moe om een andere plek te zoeken en besloot om wat hout te verzamelen en een kampvuur te maken. Een nachtje onder de blote hemel slapen zou ik wel overleven.
 4. 4. Noa. Maar alles zat nog steeds tegen. Ik begon honger te krijgen en er was geen eten in de buurt. Alsof dat nog niet erg genoeg was, begon het te stortregenen. Het kampvuur ging stilaan uit en het zou niet lang meer duren voordat ik alleen achterbleef in de duisternis van het bos.
 5. 5. Noa. Zodra het vuur uit was, kon ik geen hand voor ogen zien. Ik probeerde te slapen, maar plots hoorde ik geritsel en gekraak. Er kwam iets of iemand dichterbij. Ik voelde dat er iets achter mij stond, maar ik kon niet zien wat. Ik schrok zo fel, stond meteen recht en begon te rennen. Het geritsel bleef me achtervolgen en ik begon te huilen terwijl ik steeds verder wegliep.
 6. 6. Noa. M'n voeten deden zo'n pijn, maar ik had geen tijd meer om m'n schoenen uit te doen. Ik was bijna uit het bos en durfde niet meer achterom te kijken. Uiteindelijk kwam ik aan bij een grote snelweg. Gelukkig kon ik net op tijd oversteken voor er een auto aankwam. Terwijl ik verder liep hoorde ik getoeter, gevolgd door het geluid van een botsing...
 7. 7. Noa. Ik was zo blij en uitgeput toen ik eindelijk weer thuis was. Om Matt te vermijden, en omdat ik de trap waarschijnlijk niet meer op kon, deed ik m'n schoenen uit en ging in de zetel liggen. M'n bezweette lichaam en betraande gezicht voelden koud en plakkerig aan, maar toch viel ik als een blok in slaap..
 8. 8. Sam. Toen ik de volgende ochtend naar de brievenbus wandelde, voelde ik me verward. Noa had niets meer van zich laten horen, en dat gaf me een slecht voorgevoel. Bij de post zat een brief van Noa en Matt. Met trillende handen las ik het kaartje. “We nodigen jullie uit om ons deze zondag te vergezellen op ons huwelijk.” Ik kon het niet geloven.. Had Noa me toch in de steek gelaten?
 9. 9. Sam. Noa had gezegd dat ze het huwelijk niet zou vervroegen maar zou uitstellen en uiteindelijk zelfs afzeggen. Had Noa echt tegen me gelogen? En waarom? Ze had me ook niet meer gebeld, hoewel ze het had beloofd. Ik ging met een zucht in de zetel zitten. Wat moest ik nu doen? Wat was er aan de hand?
 10. 10. Noa. Het was al middag toen ik wakker werd. Ik had erg veel honger, maar besloot om toch eerst het vuil van me weg te wassen alvorens iets te eten. Het water dat van me af stroomde verkleurde van al het vuil en af en toe zag ik een dun takje of blaadje slurpend door het gootje verdwijnen.
 11. 11. Noa & Matt. Ik wou zo snel mogelijk Sam bellen. M'n mobiel had ik op weg naar het bos verloren, waardoor ik haar gisteren niet kon bellen. Net toen ik het nummer intoetste, kwam Matt de kamer binnen. “Met wie ga je bellen?” “Oh.. Niemand speciaal, gewoon een van m'n collega's.” Matt bleef me aankijken en ik legde zuchtend af. Ik kon niet met Sam bellen als hij bleef meeluisteren. “Ze neemt niet op,” loog ik dan maar.
 12. 12. Noa & Matt. “ Je wordt straks opgehaald en naar ons vakantiehuis gebracht.” “Waarom?” “Weet je dat niet meer? We hadden toch besloten dat we de dag voor het huwelijk apart zouden doorbrengen? Je stelde het zelf voor omdat je het zo romantisch vond om elkaar voor het eerst terug te zien aan het altaar.” “Oh.. Euhm ja.. Dat was ik even vergeten..”
 13. 13. Noa & Matt. Misschien was het wel een goed idee om alleen in het vakantiehuis te zijn. Daar kon ik Sam opbellen en bedenken hoe ik Matt kon afwijzen zonder dat hij dacht dat het met stress voor het huwelijk te maken had. “Ik ga snel wat eten en dan maak ik m'n koffer.” Matt lachte en wou me een zoen geven maar ik draaide m'n hoofd. “Euhm.. Zoenen mag ook niet meer voor het huwelijk.” zei ik snel.
 14. 14. Noa. Ik maakte snel een omelet en at het met smaak op. M'n maag was eindelijk weer gevuld met eten. Ik vroeg me af of ik Matt moest vertellen over m'n mobiel en gisterenavond. Misschien was het beter dat ik niks zei, want zonder mobiel kon hij me niet bereiken en dus ook niet controleren. En als hij naar het vakantiehuis belde, hoefde ik alleen maar te zeggen dat ik de telefoon niet had gehoord omdat ik buiten aan het zonnen was.
 15. 15. Noa. Even later had ik m'n koffer al gemaakt en wachtte ik op de taxi. Zodra de taxi stopte wandelde ik naar buiten. “Dag!” riep ik nog naar Matt voor ik de deur sloot. Ik wou aan de chauffeur vragen om even langs Sams appartementje te stoppen, maar blijkbaar werkte het taxibedrijf volgens een druk schema, want ze hadden geen tijd te verliezen. Dan moest ik haar maar bellen vanuit het vakantiehuis..
 16. 16. Noa. Meteen toen ik aankwam, nam ik de telefoon en toetste het nummer in. Ik luisterde aandachtig en wachtte tot de telefoon overging.. Geen geluid.. De telefoon werkte niet. Hoe kon dat nu? Ik wou naar het dorpje gaan om een telefooncel te zoeken, maar dan moest ik een taxi bellen, en zonder telefoon was dat nogal moeilijk. Het duurde meer dan een uur om naar het dorpje te wandelen, en na al dat geren van gisterenavond ging dat moeilijk..
 17. 17. Noa. Ik besefte dat ik opgesloten zat in het vakantiehuis tot Matt kwam. Omdat er niet veel anders te doen was, besloot ik om wat tussen de rotsen te gaan zwemmen. Het water was warm en ik sprong lachend in de golven. Het was best leuk om weer even alleen te zijn.
 18. 18. Noa. Van al dat zwemmen kreeg ik best honger, dus ging ik op zoek naar eten. Helaas was er niet veel te bespeuren in de koelkast. De catering kwam pas de volgende ochtend, voor het huwelijk begon. Tot die tijd was er dus amper iets om te eten. Ik besloot dan maar om een sapje leeg te drinken om de honger wat te stillen.
 19. 19. Noa. Omdat er zonder eten en telefoonverbinding niet veel meer te beleven viel in het vakantiehuisje, kroop ik zodra het donkerder werd in bed. Ik piekerde nog even en raakte af en toe in paniek wanneer ik aan het huwelijk of Matt dacht. Uiteindelijk viel ik toch in slaap, hopend dat Sam niet al te ongerust was.
 20. 20. Sam. Elke minuut die voorbijging, maakte me ongeruster en zenuwachtiger. Wat was er aan de hand? Waarom liet Noa niets weten? Misschien was er iets erg gebeurt.. Ik probeerde piano te spelen om me rustig te houden, maar ik kon het niet meer aan. Op dat moment maakte ik een beslissing die voor veel problemen kon zorgen..
 21. 21. Sam. Een kwartiertje later stond ik voor de deur. Ik balde m'n vuisten samen, raapte al de moed bij elkaar, en drukte de bel in. Het duurde even, maar ik zag iemand naar de deur toe wandelen. Het was Matt.
 22. 22. Sam. “ Oh, Sam.. Wat doe jij hier?” “Is Noa thuis?” “Nee, ze is al in het vakantiehuis, we zien elkaar pas weer vlak voor het huwelijk om het wat speciaal te maken.” “Aah.. Heeft ze haar gsm niet bij?”
 23. 23. Sam. “ Geen idee, we hebben geen contact tot voor het huwelijk.” “Dus het huwelijk gaat morgen gewoon door?” “Natuurlijk, Noa en ik kunnen amper wachten. Je hebt toch een uitnodiging gehad?” “Ja.. Waarom eigenlijk? Je haat me.” “Tja, je blijft een vriendin van Noa, en nu we gaan trouwen en een kindje krijgen zie ik je niet echt meer als een bedreiging voor onze relatie. Noa en ik zijn gelukkig samen.”
 24. 24. Sam. Ik kon mezelf niet meer bedwingen en gaf Matt een duw. “Ze houdt helemaal niet van je! Ze wil niet eens met je trouwen of dat jij de vader van haar kind wordt” schreeuwde ik. Ik balde m'n vuisten weer en wou hem slaan.
 25. 25. Sam. Gelukkig hield ik me net op tijd in. Hoewel hij een mep verdiende, besloot ik om me te beheersen. “ Ho ho meisje, kalm aan hoor.. Je denkt toch niet dat ik me ga inhouden om je terug te slaan, ofwel soms?” “Schoft” was het enige wat ik nog zei voordat ik van hem weg wandelde.
 26. 26. Sam. *Nu we gaan trouwen en een kindje krijgen zie ik je niet echt meer als een bedreiging voor onze relatie. Noa en ik zijn gelukkig samen.* De woorden van Matt bleven door m'n hoofd spoken. Ik wist niet meer wat ik moest geloven. Diep vanbinnen wist ik dat Noa van me hield, maar het huwelijk ging door en dat deed me twijfelen over de gevoelens die Noa voor me had.
 27. 27. Sam. Ik moest Noa zien. Zou ik toch naar het huwelijk gaan? Of misschien moest ik alles vergeten en wachten tot Noa zelf toenadering zocht. Als ik nu vertrok, kon ik uitzoeken wat er aan de hand was voor het huwelijk begon.. Wat moest ik doen?
 28. 28. Sam & Noa. Het was al donker toen ik aankwam bij het huis waar het huwelijk plaatsvond. Ik drukte de bel in en wachtte. Plots ging het licht aan en de deur werd met een ruk geopend. Noa staarde me aan en ik staarde terug.. Ik deed m'n best om de tranen in m'n ogen te verdringen.
 29. 29. Sam & Noa. “ Sammie! Lieverd, wat doe jij hier? Ik ben zo blij om je te zien!” gilde Noa terwijl ze in m'n armen sprong. Ik was zo blij om haar te zien. “Ik wou je bellen maar ik ben m'n gsm kwijt en de telefoon doet het niet en ik zat hier vast tot iemand langs kwam.. Ik zei dat ik niet meer wou trouwen maar Matt wil niet naar me luisteren en ik wist niet wat ik moest doen en..”
 30. 30. Sam & Noa. Nog voordat Noa haar zin kon afmaken, gaf ik haar een lange zoen. Matt had ongelijk, en Noa hield wel van me. Wat een geluk dat ik haar toch ben komen opzoeken.
 31. 31. Sam & Noa. Al snel sleurde Noa me mee naar de slaapkamer. Ze sprong lachend op bed en ik ging voorzichtig over haar liggen en begon haar weer te zoenen. “Ik denk niet dat dit Matts idee is van een vrijgezellenavondje hoor.” zei ik lachend voordat we uit de kleren gingen..
 32. 32. Sam & Noa. Na een tijdje lagen we weer in elkaars armen. Ik hield Noa stevig vast terwijl ze vertelde over het gesprek met Matt, de verschrikkelijke nacht in het bos en de aankomst in het vakantiehuis. Vervolgens bedachten we een plan voor het huwelijk. Ik wreef troostend over haar buik en gaf een zoen op haar schouder. Na een tijdje vielen we in elkaars armen in slaap..
 33. 33. Sam & Noa. De volgende ochtend namen we samen een douche. Het zou niet lang meer duren voor de styliste kwam. Noa was behoorlijk zenuwachtig. “Maak je maar geen zorgen, je weet wat we besproken hebben en dat dit de enige oplossing is.” Noa knikte en we begonnen weer te zoenen terwijl het warme water over ons heen stroomde.
 34. 34. Sam & Noa. Het duurde inderdaad niet lang of de styliste stond voor de deur. Ik verschuilde me in de badkamer terwijl ze Noa hielp met haar kleed, haar en make-up. “Zo, we hebben niet zoveel tijd, dus we zullen maar meteen beginnen. Matt heeft me alles uitgelegd. Je kleed ligt al klaar op het zolderkamertje geloof ik?” Ik fronste m'n wenkbrauwen en begeleidde de styliste naar de zolderkamer.
 35. 35. Noa. Ik schrok me rot toen ik de oude kast op de zolderkamer opende. In de kast hing niet het mooie kleed dat Matt en ik samen hadden gekozen. Maar het kleed dat ik zo lelijk vond en waar Matt gek op was daarentegen, hing wél in de kast. “Hoe kan hij zoiets doen?” zei ik in mezelf.
 36. 36. Noa. Met tegenzin trok ik met behulp van de styliste het afschuwelijke kleed aan. Vervolgens zette ik me neer in de kappersstoel. “Is er een probleem?” vroeg de styliste bezorgd toen ze me met een ontevreden blik in de spiegel zag kijken. “Matt heeft achter m'n rug het verkeerde kleed gekocht, terwijl hij wist dat ik het kleed haatte.”
 37. 37. Noa. Het meisje keek alsof ze echt medelijden met me had. “Wat sneu voor je dat je niet je favoriete jurk kan dragen op je huwelijk, maar je haar kan ik gelukkig wel nog knippen zoals je het wilt. Je zal er fantastisch uitzien. En uiteindelijk gaat een huwelijk niet om de jurk, maar om de liefde.” knipoogde ze. Ik slikte moeizaam, knikte en glimlachte naar haar. “We zullen eens aan je droomkapsel werken. Sluit je ogen maar en geniet..”
 38. 38. Noa. Een klein uurtje later opende ik m'n ogen weer en hield de styliste me een spiegel voor. M'n haar zag er geweldig uit! “Het is prachtig! Bedankt!” Ik kon niet stoppen met glimlachen naar m'n spiegelbeeld.
 39. 39. Noa & Sam. Plots kwam Sam uit het badkamertje. “Wow, je ziet er werkelijk fantastisch uit! Nu ja.. de jurk is niet echt m'n stijl, maar je haar is zo mooi!” “Dankje” zei ik blozend, en ik was blij dat Sam de jurk ook niet leuk vond. “Maar euh.. Nu het slechte nieuws. Matt is net aangekomen..”
 40. 40. Noa & Sam. De styliste keek ons verbaasd aan. “ Sorry, maar wie is zij precies? Is dit je zus of je getuige?” “Nee, zij is degene waarmee ik eigenlijk zou moeten trouwen”, zei ik, en ik gaf Sam een klein zoentje terwijl de styliste ons gechoqueerd aanstaarde.
 41. 41. Einde deel 8 Laat ook eens iets achter op het forum op desims2 of LiveJournal: http://desims2.nl/forums.view.asp?fID=54&tID=201589&page=1&archived=0 Wordt Vervolgd...

×