You and Me against the World 6

648 views

Published on

You And Me Against The World 6

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
648
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
249
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

You and Me against the World 6

 1. 1. You and Me against the World Hallo Allemaal! Dit is deel 6 van You and Me against the World! Veel Leesplezier! Svenja SimStone.
 2. 2. Topic. Er is een topic waar je je kan uitleven over het dagboek!   Ga gerust eens langs en zet eens iets neer: http://www.desims2.nl/forums.view.asp?fID=54&tID=201589&archived=0
 3. 3. Noa. Een maand later ging alles weer gewoon z'n gangetje. Het huwelijk naderde en dat kon je duidelijk merken... Matt en ik maakten het ene moment weer ruzie over de kleinste dingen..
 4. 4. Noa. En het andere moment maakten we alles weer goed.. Toch kreeg ik soms het gevoel dat al dat geruzie niets te maken had met stress voor het huwelijk.. Matt en ik waren precies minder hecht..
 5. 5. Noa. Mijn band met Sam daarentegen werd steeds sterker.. Ze had nog enkele leuke schilderijen voor me gemaakt en we zagen elkaar regelmatig..
 6. 6. Noa. Elke keer weer maakten we veel plezier, en ik begon haar zelfs te missen wanneer ik haar enkele dagen niet zag. We waren nog closer geworden dan ooit tevoren.
 7. 7. Noa. Ik kon haar alles vertellen, en zij kon dat ook bij mij. Ze deed al m'n zorgen vergeten en ik kreeg steeds een goed gevoel wanneer we bij elkaar waren. Soms dacht ik ook weer even aan die keer dat ik haar kuste.. Het zorgde voor verwarring.. Ik probeerde elke keer die gevoelens te onderdrukken, maar de laatste tijd werd dat steeds moeilijker..
 8. 8. Sam. Ik dacht nog elke dag aan m'n ontmoeting met July en Amy. Het schilderij dat ik van hen had gemaakt, had ik in m'n kamer gehangen, en ik bekeek het elke ochtend en avond. Soms ging ik gewoon even op m'n bed liggen om ernaar te kijken. Ook wat July had gezegd over Noa was ik nog lang niet vergeten...
 9. 9. Sam. Want Noa en ik zagen elkaar steeds vaker.. en ik vond haar ook steeds leuker. M'n hart sloeg sneller als ik nog maar aan haar dacht, en ik voelde dat het soms moeilijk werd om m'n gevoelens voor haar verborgen te houden..
 10. 10. Sam & Noa. Op een dag lagen Noa en ik op m'n bed, we waren aan het praten en deden weer wat gek. Ik vond het geweldig wanneer ze lachte. Noa was net even aan het bekomen van ons kietelgevecht en keek me lief aan toen het gebeurde...
 11. 11. Sam & Noa. Voordat ik het besefte, kuste ik Noa op de mond. M'n hoofd zei dat ik ermee moest stoppen, maar m'n hart nam de controle over. Het voelde alsof ik boven m'n lichaam zweefde en keek naar wat er gebeurde. Maar ik werd weer volledig bij bewustzijn toen Noa me vastnam en me - tot mijn grote verbazing - terug kuste..
 12. 12. Sam & Noa. Deze keer liep ze niet van me weg, maar nam ze me steeds meer vast. Ze streek met haar hand over m'n arm tot ze mijn hand vond en er zachtjes in kneep. Ze begon aan m'n kleren te prutsen en ik haalde voorzichtig de speld uit haar haren.
 13. 13. Sam & Noa. Het duurde niet lang of we hadden allebei enkel nog ons ondergoed aan. Ik wachtte op het moment dat Noa begon te aarzelen en zich terug zou trekken om te zeggen dat dit een vergissing was en we moesten stoppen, maar we bleven elkaar zoenen en knuffelen. Ik bespeurde geen enkele twijfel bij Noa.
 14. 14. Sam & Noa. Ik probeerde iets te zeggen maar Noa onderbrak me telkens en begon me weer te zoenen. “Ssht.. maak je maar geen zorgen.” fluisterde ze terwijl ze het haakje van m'n bh losmaakte..
 15. 15. Sam & Noa. Toen we allebei onze kleren uit hadden, hield ik Noa even tegen. Ik nam haar vast en ze drukte zich stevig tegen me aan. “Weet je zeker dat je hier geen spijt van gaat krijgen?”, vroeg ik. “Heel zeker”, zei Noa, en ze trok me mee onder de lakens..
 16. 16. Sam & Noa. Ik had nooit gedacht dat dit ooit zou gebeuren, en nu het zo ver was maakte ik me wel een beetje zorgen.. Noa en ik gingen met elkaar naar bed en dat kon onze vriendschap zowel in positieve als negatieve zin voorgoed veranderen..
 17. 17. Sam & Noa. Toen we even later weer boven de lakens kwamen en ons ondergoed weer aan hadden, nam Noa me weer vast. “Ik hou van je Sammie..” fluisterde ze. Ik wist niet wat ik moest zeggen of doen..meende Noa dit of bedoelde ze het 'vriendschappelijk'?
 18. 18. Sam & Noa. “ Wat bedoel je?” vroeg ik onzeker. Noa keek me glimlachend aan en nam m'n hand weer vast.. “Ik ben verliefd op je gekkie. Zelfs meer dan dat.. Ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden..”
 19. 19. Sam & Noa. Ik was zo gelukkig toen Noa dit zei en voelde hoe m'n hart een sprong maakte. “Ik hou ook van jou”, fluisterde ik terug. Toen bleven we een hele tijd dicht in elkaars armen liggen, we zeiden niets, en genoten alleen maar van elkaar..
 20. 20. Sam & Noa. Plots hoorde ik Noa's maag knorren. We kleedden ons weer aan en gingen op zoek naar iets lekkers..
 21. 21. Sam & Noa. Ik haalde de taart die ik laatst kocht bij de bakker uit de koelkast en we begonnen te eten. Hoewel Noa zei dat ze van me hield, zat ik toch nog met enkele vragen.. Ik schraapte al m'n moed bij elkaar en vroeg hoe het nu verder moest met ons..
 22. 22. Sam & Noa. “ Ik weet dat het misschien wat raar klinkt.. maar ik hou echt van je Sam.. Ik durfde het eerst niet toe te geven door Matt, maar elke keer als ik je zie en je zoen voel ik me zo blij en speciaal.. Niemand kan me zo gelukkig maken als jij..” Noa nam m'n hand weer vast en ik glimlachte naar haar. “Ik hou ook van jou, en dat weet je wel, maar hoe moet het nu verder? Je staat op het punt te trouwen met Matt en.. hoe weet ik zeker dat je je niet weer bedenkt?”
 23. 23. Sam & Noa. “ Ik denk dat ik de trouw moet afzeggen. Matt kan me niet gelukkig maken zoals jij dat kan. Maar ik heb tijd nodig.. Matt en ik zijn zolang bij elkaar geweest, ik weet niet hoe ik hem moet vertellen dat het voorbij is.. Ik wil ik dolgraag bij je zijn, maar misschien kunnen we het beter een beetje rustig aan doen totdat ik het hem durf te zeggen..”
 24. 24. Sam & Noa. Ik nam Noa's hand vast en sleurde haar mee naar de living. We ploften neer op de bank en ik trok haar op m'n schoot. “Wat bedoel je precies met 'het rustig aan doen'?” “Maak je geen zorgen, het is niet zo dat we elkaar niet meer zullen zien. Zolang Matt maar niets doorheeft voordat ik het aan hem verteld heb, is het goed.”
 25. 25. Sam & Noa. “ Vind je het wel ok?”, vroeg Noa twijfelend. “Zolang ik maar bij je kan zijn.” antwoordde ik en ik omhelsde haar stevig. Ze rook zo lekker, en ik voelde kriebels in m'n buik...
 26. 26. Sam & Noa. “ Ik hou van je..” “Ik hou ook van jou..” En we begonnen weer te zoenen.. Plots dacht ik eraan dat Noa morgen een weekend weg ging met Matt om hun vakantiehuisje klaar te maken voor de bruiloft..
 27. 27. Sam & Noa. “ Hé, niet zo sip kijken jij!”, zei Noa en ze kuste me in m'n nek. Het kriebelde en ik begon te lachen. “Je gaat toch nog wel aan me denken dit weekend, als je bij Matt bent?” “Geloof me maar, ik krijg je niet meer uit m'n hoofd”, glimlachte Noa, en ze porde me in m'n zij.
 28. 28. Noa & Matt. De volgende dag was het zover.. Matt en ik kwamen aan in ons vakantiehuisje.. Het was (weer) een huis dat ik van m'n familie geërfd had en het bracht veel mooie herinneringen naar boven.. “Hier zijn we dan”, zei Matt, en hij zoende me. Ik zoende hem terug om geen argwaan te wekken, maar dacht de hele tijd aan Sam.
 29. 29. Hij trok me nog dichter tegen zich aan, en ik voelde me steeds slechter wanneer hij z'n lippen op m'n mond drukte. Ookal ging Sam er mee akkoord dat ik voorlopig niets tegen Matt zei en moest doen of er niets aan de hand was, toch voelde het aan alsof ik haar bedroog. Ik stond er nu pas bij stil dat ik me nooit zo schuldig had gevoeld tegenover Matt wanneer ik bij Sam was, zelfs niet toen ik tegen hem loog.. Noa & Matt.
 30. 30. Noa & Matt. Om even van Matt weg te komen, stelde ik voor dat hij aan onze trouwboog zou werken, terwijl ik het huis vanbinnen opknapte. Ik wandelde naar binnen en zag Matt in m'n ooghoek aan de boog werken terwijl ik door het raam keek.
 31. 31. Noa & Matt. Het huis zag er nog redelijk proper uit omdat er wekelijks een poetsvrouw langskwam, dus besloot ik om eerst wat te rusten. Ik ging liggen in de hangmat op de slaapkamer en keek naar de golven. Sam zou het hier geweldig vinden.. Ik zag ons al samen zwemmen in de zee of ze zou mij schilderen terwijl ik schelpen raapte..
 32. 32. Noa & Matt. Even later kwam Matt me roepen. Hij had z'n kleren al omgewisseld voor een zwemshort omdat het te warm was. Ik deed m'n bikini ook snel aan en ging naar buiten. Matt nam m'n handen vast en begeleidde me naar de boog. “Hij is af! Hier staan we dan over een maandje”, zei Matt enthousiast. Ik probeerde te glimlachen maar dacht liever niet aan wat er binnen een maand allemaal zou gebeuren..
 33. 33. Ik probeerde Matt een beetje te ontlopen door te gaan zwemmen, maar hij rende me achterna, het water in. Ik besloot dat het onmogelijk was om hem te ontwijken, ik moest doen alsof er niets aan de hand was. Hij zwom naar me toe, gaf me een zoen, en zwom weer verder. Ik probeerde alles even uit m'n hoofd te zetten en concentreerde me op het zwemmen. Noa & Matt.
 34. 34. Noa & Matt. Na het zwemmen nam Matt me weer mee naar het kleine strandje achter het huis. We gingen op een handdoek liggen en hij trok zich tegen me aan. Ik wreef met m'n hand over z'n borstkas en dacht aan enkele weken geleden.. Toen ik nog dacht dat ik van Matt hield. Nu pas zag ik duidelijk dat de liefde tussen ons eigenlijk al lang uitgeblust was, zoals de golven die razendsnel op het strand afkwamen, en dan steeds kleiner werden om vervolgens door het zand opgeslorpt te worden..
 35. 35. Noa & Matt. Matt deed weer erg z'n best om er een romantisch weekendje van te maken. Zodra het donker werd stak hij het kampvuur aan en keken we naar de zonsondergang. Normaal zou ik smelten van verliefdheid wanneer hij zo romantisch deed, maar nu kreeg ik het gevoel alsof hij het enkel deed om me niet te verliezen, en niet zozeer omdat hij van me hield en me gelukkig wou maken.
 36. 36. Noa & Matt. “ Je lijkt zo afwezig vandaag..” zei hij plots. “Sorry.. Ik weet het, ik heb nogal veel aan m'n kop, drukte op het werk enzo..” “Kom, dan zullen we er eens voor zorgen dat je lekker kan ontspannen.” Ik wist niet meteen wat Matt van plan was, maar het voorspelde niet veel goeds.. Hij nam me mee naar het zolderkamertje en gaf me een uitgebreide massage op de oude massagetafel.
 37. 37. Noa & Matt. Na de massage droeg Matt me naar de slaapkamer, en ik wist wat me te wachten stond.. Hij gooide me spelend neer op het bed en kroop naar me toe om me te zoenen. Het duurde niet lang of hij trok m'n kleren uit en ik kon hem niet van me wegduwen want dan zou hij alles door krijgen. Ik kon mezelf wel voor de kop slaan omdat ik hem niet gewoon durfde te vertellen dat ik meer van Sam hield en niet met hem kon trouwen..
 38. 38. Noa & Matt. Even later kwamen we glimlachend boven de dekens uit, alleen was mijn glimlach volledig nep. Ik kon niet stoppen met denken aan Sam, het voelde zo anders toen ik met haar naar bed ging, veel liefdevoller en intenser dan bij Matt. En ik voelde me zo schuldig omdat ik haar alleen in haar appartementje had achtergelaten om op vakantie te gaan en uiteindelijk in bed te belanden met haar 'liefdesrivaal', mijn bijna ex-verloofde, de man waar ik jarenlang van gehouden had.. Met die pijnlijke gedachte viel ik in een diepe slaap..
 39. 39. Noa. De volgende ochtend stond ik voor Matt op en nam uitgebreid een bad. Straks vertrokken we weer naar huis, en dan was ik weer dicht bij Sam. Ik keek er al naar uit om haar terug vast te houden, haar te zoenen, en haar nooit meer los te laten. Hoewel ik dit weekend m'n best had gedaan, kreeg ik toch het gevoel dat Matt wist dat er iets scheelde, en dat zorgde weer voor een hoop zenuwen..
 40. 40. Noa & Matt. Zodra Matt de badkamer binnenkwam kleedde ik me om en begon ik aan het ontbijt. Ik had namelijk geen zin om het bad met hem te delen.. Aan de ontbijttafel was het redelijk stil, maar ik probeerde m'n raar gedrag te verklaren door Matt te vertellen dat ik wat stress had voor het huwelijk. Gelukkig accepteerde hij het excuus en liet hij me wat met rust..
 41. 41. Noa & Matt. Een uurtje later hadden we al onze spullen ingepakt en verlieten we het kraaknette huisje. “Hopelijk ziet het er over een maand nog altijd zo goed uit”, zei Matt. Ik knikte enkel. In de auto probeerde ik vervelende stiltes te vermijden door wat te slapen tot we weer thuis waren..
 42. 42. Sam. Hoewel Noa beloofd had om aan me te denken, was ik toch het hele weekend onrustig. Ik was bang dat ze wel nog gevoelens had voor Matt, en dat ik haar weer zou verliezen. Ik probeerde m'n zinnen een beetje te verzetten door te schilderen en tekenen, en maakte zelfs een schets voor Noa, die ik haar zou laten zien zodra ik haar terugzag.
 43. 43. Sam. Maar ik hield me ook aan m'n afspraken. Zoals ik aan July en mezelf beloofd had, at ik voldoende en rustte ik ook af en toe. Meestal ging ik dan wat op m'n bed liggen met Amy's popje, terwijl ik naar het schilderij van July en Amy keek. Het was voor mij een rustmoment, maar het gaf me ook de tijd om aan hen te denken, zonder dat ik mezelf zou wegcijferen.
 44. 44. Sam. Zondagochtend was de schets volledig af, en Noa kwam weer thuis rond de middag. Ik hoopte dat ik haar zo snel mogelijk zou kunnen zien, al was het maar even. De spanning steeg bij elke minuut die voorbij ging. Wat als Noa toch van gedacht verandert was? Ik wou er liefst niet aan denken...
 45. 45. Noa. Zodra ik weer thuis was, rende ik naar boven om Sam te bellen, terwijl Matt de koffers naar binnen droeg en de brievenbus leegmaakte. “Lieverd, ik ben het! Ik bel even om te zeggen dat ik terug ben en zielsveel van je hou!” “...” “Ik kan niet lang bellen want ik moet zo gaan werken, maar ik hoop dat ik je morgen kan zien. Je hoort nog van me! Ik mis je!” “...”
 46. 46. Noa. Ik vond het moeilijk om zo snel neer te leggen maar was erg blij om Sams stem te horen. Veel tijd om uit te rusten of aan Sam te denken na het weekend was er niet, want ik moest meteen naar het werk om foto's te maken op een communiefeest. Ik deed snel iets feestelijk aan, gaf Matt – die ondertussen de koffers naar boven begon te sleuren – nog een korte zoen en vertrok meteen naar het werk.
 47. 47. Sam. Ik voelde me zo gelukkig toen ik de telefoon neerlegde, Noa was niet van gedacht verandert. Toch had ik nog wat schrik, want Noa en Matt gingen waarschijnlijk nog met elkaar naar bed.. De twijfels sloeg ik zo hard mogelijk weg op m'n drumstel. Ik dacht alleen nog maar aan Noa en kon niet wachten tot ik haar weer zag...
 48. 48. Einde deel 6 Laat ook eens iets achter op het forum op desims2 of LiveJournal: http://desims2.nl/forums.view.asp?fID=54&tID=201589&page=1&archived=0 Wordt Vervolgd...

×