Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Yamatw 3

325 views

Published on

Published in: Travel, Technology
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Yamatw 3

 1. 1. You and Me against the World Hallo Allemaal! Dit is deel 3 van You and Me against the World! Veel Leesplezier! Svenja SimStone.
 2. 2. Topic. Er is een topic waar je je kan uitleven over het dagboek!   Ga gerust eens langs en zet eens iets neer: http://www.desims2.nl/forums.view.asp?fID=54&tID=201589&archived=0
 3. 3. Noa. Toen ik thuis kwam was het huis volledig leeg.. Ik werd begroet door de stilte en glimlachte. Matt was nog aan het werk en dat betekende dat ik op verkenning kon in ons huis. "Eens zien wat voor een puinhoop hij maakt als ik er niet ben.."
 4. 4. In de slaapkamer ontdekte ik meteen rommel. Matt had enkele tijdschriften op de grond laten liggen en het beddengoed lag er maar verfrommeld bij. "Het bed opmaken is tegenwoordig al teveel gevraagd. Mannen...niets mee aan te vangen" lachte ik. Noa.
 5. 5. Noa. De rommel viel over het algemeen wel mee. Ik besloot om maar snel m'n e-mail te checken, misschien had iemand van het werk me gemaild. Helaas..geen opdrachten meer. Sinds iedereen een digitale camera kocht, was mijn beroep niet meer hetzelfde.. Bijna niemand had nog een fotografe nodig.
 6. 6. Noa. De stilte werd me al snel teveel en ik begon me te vervelen. Toen bedacht ik een plannetje om Matt te verrassen. Ik zou speciaal voor hem iets lekker klaarmaken.. Ik nam snel alle ingrediënten uit de koelkast en begon aan een gevulde kalkoen. Het kost veel werk om klaar te maken, maar ik kook graag en zo kon ik me tenminste bezighouden. "Nog een beetje van dit.. Zo nog wat kruiden..."
 7. 7. Noa. "En in de oven..." Terwijl de kalkoen in de oven stond zette ik de radio op en begon luidkeels mee te zingen met de muziek. Ik was nog van plan om me te douchen maar ik kon de kalkoen niet uit het oog verliezen. "Dan douche ik me straks wel" zei ik tegen mezelf.
 8. 8. Noa. Een tijdje later ontsnapte er een heerlijke geur uit de oven. En net toen ik de kalkoen uit de oven haalde hoorde ik sleutels rammelen.. Matt was thuis!  Snel zette ik de schotel op het aanrecht en rende ik naar de deur.
 9. 9. Noa & Matt. "Schattiiieeeee!!!" Meteen sprong ik in z'n armen en hield ik hem stevig vast. Ik voelde zijn sterke armen me omarmden.
 10. 10. Noa & Matt. Al snel volgde een passionele zoen die wel uren leek te duren.. "Ik heb je gemist.." "Ik jou ook" glimlachte ik. We keken diep in elkaars ogen en ik smolt weer door zijn warme, lieve blik..
 11. 11. Noa & Matt. Even later zaten we gezellig aan tafel. De kalkoen was overheerlijk (al zeg ik het zelf) en we genoten van elkaars gezelschap. Eerst vertelde Matt over zijn dag, en dan was het mijn beurt. Vol enthousiasme vertelde ik over alles wat ik samen met Sam had gedaan...
 12. 12. Noa & Matt. Na het eten nam Matt m'n hand vast en we begonnen te dansen. "Zo, wat was nu die verrassing waar je het aan de telefoon over had?" "Hmm.. daar zul je straks wel achter komen.." Er verscheen een ondeugend glimlachje op Matt z'n gezicht.
 13. 13. Noa & Matt. Het duurde niet lang tot we ons een weg 'dansten' naar de slaapkamer. We ploften lachend neer op het bed en ik kroop dicht tegen Matt aan.
 14. 14. Noa & Matt. Matt gaf me een zoen, en al snel veranderde het zoenen in vrijen.. Onze schoenen maakten een harde bons op de vloer, Matt's hemd werd opengetrokken en m'n kleedje schoof stilaan naar omhoog.. Net toen we aan ons ondergoed zaten hoorden we een geluid..
 15. 15. Sam. Nerveus drukte ik de bel nogmaals in.. Ik dacht niet na over wat ik deed, totdat ik een sleutel aan de deur hoorde rammelen. Ik wilde wegrennen, maar het was al te laat..
 16. 16. Sam. Ik had gehoopt om een hele bos rood haar te zien, maar het was Matt die met gekruiste armen voor me stond..in z'n ondergoed. Aan zijn blik te zien had ik kennelijk iets verstoord. Ik glimlachte onzeker. "Ik euh.. Sorry.. euh.. Ik.. Ik denk dat ik beter.."
 17. 17. Noa & Sam. Ik hoorde een bekende stem en ging snel kijken aan de deur.. Meteen toen ik haar zag nam ik Sam stevig vast. "Sammie!  Wat doe jij hier? Wat is er? Kom binnen.." In m'n ooghoek zag ik Matt wat boos kijken, was hij jaloers of was hij boos dat we verstoord werden voordat we ...?
 18. 18. Noa & Sam. Terwijl ik Sam probeerde te overtuigen dat ze zeker niet stoorde, altijd mocht komen als er iets was en nu dus zeker moest binnenkomen omdat ik haar niet alleen de straat op wilde sturen om middernacht, zag ik Matt -die nog steeds kwaad leek- terug naar binnen sloffen..
 19. 19. Noa & Sam. Matt was blijkbaar terug naar bed gegaan, en dus gingen we rustig op de bank zitten. Ik omarmde Sam in de hoop dat ze wat kalmeerde. Ze bleef zich maar verontschuldigen.. "Sorry.. Ik was in paniek en.. ik wist niet wat ik moest doen.. Sorry.. Ik had beter.."
 20. 20. Noa & Sam. "Rustig maar, het maakt niet uit. Je bent altijd welkom." Er verscheen terug een glimlach op Sam's gezicht. Ik knuffelde haar nog eens stevig en zag dat ze een geeuw onderdrukte. Ze vertelde - en verontschuldigde zich nog minstens 10 keer - en ik luisterde naar elk woord dat ze zei.
 21. 21. Noa & Sam. Toen Sam uitgepraat was stelde ik voor dat ze op de bank bleef slapen. Ze twijfelde even, maar zegde uiteindelijk toe. Ik bood haar de grote bank aan en kroop zelf ingedoken op de kleine bank. Ookal was het best oncomfortabel, we vielen beiden als een blok in slaap..
 22. 22. Noa & Sam. s'Nachts werd ik even wakker. Ik stond op om het licht uit te doen en hoopte dat ik Sam niet wakker zou maken. Ze lag vredig te slapen en ik luisterde even naar haar zachte ademhaling. Voor ik terug indommelde dacht ik aan Matt die kwaad en alleen in ons bed lag..
 23. 23. Noa & Sam. Plots werd ik weer wakker, het was nog steeds donker buiten maar vaag zag ik iemand in de woonkamer staan. Het was Matt.. Ik zette me recht en zag dat ook Sam wakker schoot.
 24. 24. Noa & Matt. Hij richtte zijn blik even op Sam die 'goeiemorgen' mompelde tegen mij en liep toen snel op me af. Ik zag Sam even schrikken toen ze merkte dat hij achter haar stond en voor ik het wist gaf Matt me een stevige zoen. Deed hij dit nu voor expres?
 25. 25. Noa & Sam. Ik richtte me snel weer tot Sam en vroeg of ze goed geslapen had. "Ja best wel, blijkbaar was ik meer moe dan ik dacht." Matt glimlachte toen hij zag dat de kus Sam wat van haar stuk bracht. "Ik denk dat ik best eens naar huis ga, het wordt zo weer licht.."
 26. 26. Sam. Ik hield haar niet tegen om Matt niet nog vervelender te maken en gaf haar een afscheidsknuffel. "Als er iets nodig is.." "Dan weet ik je te vinden." vulde ze m'n zin aan. "Ik laat mezelf wel uit, nog een fijne dag!"
 27. 27. Sam. Ik wandelde stevig door zonder om te kijken en bereikte net m'n appartementje toen ik de zon zag opkomen..
 28. 28. Noa & Matt. Ik voelde me eerst wat ongemakkelijk, en na een tijd besloten Matt en ik om terug naar bed te gaan. Hij zei niet veel en we gingen meteen slapen zonder af te maken waar we gisterenavond zo enthousiast aan begonnen waren.. Toen ik even wakker werd zag ik dat Matt zich stevig tegen me aangedrukt had. Ik legde m'n arm rond hem heen en dacht verder na over Sam tot ik weer in slaap viel..
 29. 29. Noa. s'Ochtends werd ik wakker door het felle zonlicht dat me verblindde. De plek naast me was leeg.. Ik keek op de klok en zag dat Matt naar het werk was vertrokken, zonder iets te komen zeggen. Zoiets deed hij zelden..
 30. 30. Noa. Ik wreef de slaap uit m'n ogen en wandelde als een zombie de badkamer in. Ik trok snel m'n pyjama uit, maakte m'n vlechten los en sprong onder de douche. Zodra ik de kraan opendraaide schoot ik wakker. "Aaah.. te koud.." Maar enkele seconden later genoot ik van het warme water en de lekker geurende zeep.
 31. 31. Noa. Eenmaal gedoucht trok ik een nieuw setje ondergoed aan en slofte ik terug naar de slaapkamer. Ik opende de grote kleerkast en zocht naar iets moois om aan te doen. Ik bekeek de kleren met een vies gezicht. Ik had de vervelende gewoonte om kleren die ik teveel gedragen had, niet meer leuk te vinden, hoewel ze er nog goed uitzagen.
 32. 32. Noa. Uiteindelijk koos ik voor een simpel zwart topje, een blauwe pull en een jeans. Het was niet speciaal, maar toch zag het er leuk uit. Nu nog een tof kapsel, dacht ik bij mezelf.. Ik was dol op m'n vlechten, maar ze kostten me erg veel werk..
 33. 33. Noa. Na een halfuur zoeken vond ik uiteindelijk m'n diadeem en even later zag m'n haar er weer heel anders uit. Ik knikte tevreden, legde m'n haar nog een beetje goed, zocht nog een leuke ketting en verliet met een knorrende maag de badkamer..
 34. 34. Noa. In de keuken zag ik een briefje op de koelkast plakken. 'Ben naar het werk. Moeten straks eens praten. x' Het briefje beloofde al niet veel goeds.. Snel opende ik de koelkast en zocht ik wat lekkers uit.
 35. 35. Noa. Ik nam m'n favoriete cornflakes (met aliens op de doos). Als Matt er was at ik nooit cornflakes omdat hij het kinderachtig vond.. Nu hij er niet was, en omdat hij toch al om een of andere reden boos was, goot ik m'n kommetje extra vol.
 36. 36. Noa. "Hmmmm..." Ik genoot met volle teugen van de overheerlijke cornflakes. Even voelde ik me schuldig tegenover Matt, maar toen besefte ik hoe belachelijk het wel niet was.. Alsjeblieft, het was cornflakes, ik ga toch niet vreemd ofzo!
 37. 37. Noa. Na het ontbijt zat ik wat verveeld op de bank. Ik dacht weer aan een kindje, maar die gedachte verdween alweer snel als ik aan Matt dacht.. Waarom wou hij geen kind? Waarom lustte hij geen cornflakes? Alle negatieve kantjes van Matt kwamen naar boven..
 38. 38. Noa. In de namiddag kwam er een 'klant' langs. Het was een oude kennis, Jade, die graag foto's van haarzelf wou laten maken. Buiten mijn werk als trouwfotografe, verdiende ik hiermee ook nog wat. We gingen snel aan de slag en er kwamen enkele mooie plaatjes uit.
 39. 39. Noa. Toen we klaar waren maakte ik nog snel 1 foto, waarbij Jade poseerde voor de 3 mooiste 'portretten'. Ik was zeer tevreden over de fotosessie en het geld dat ik van haar ontving was ook mooi meegenomen.
 40. 40. Noa. "Heel fel bedankt voor de foto's, ik vind ze echt prachtig!" "Graag gedaan!" glimlachte ik. Jade gaf me nog snel een knuffel en ging naar buiten. Het begon al donker te worden en Matt kon elk moment thuiskomen..
 41. 41. Noa. Ik zat aan de keukentafel toen ik sleutels aan de voordeur hoorde rammelen. Matt was thuis.. Zou hij nog altijd boos zijn? Misschien was hij het allang vergeten.. Die gedachte deed me wat beter voelen en met een glimlach haastte ik me naar de deur waardoor ik bijna tegen hem botste.
 42. 42. Noa & Matt. "Hoe was het werk?" vroeg ik waarna ik hem onmiddellijk goed vastnam om hem een kus te geven. Maar hij draaide zich weg..  Ik plantte een klein kusje op z'n wang en keek hem onzeker aan.. "We moeten praten." was het enige wat hij zei. Zo had ik hem nog nooit gezien..
 43. 43. Noa & Matt. De bom barstte.. Het werd al snel duidelijk dat Matt erg jaloers was op Sam. "Het is een smerige pot!  Je ziet toch zo dat ze verliefd op je is!  Ze doet gewoon zo zielig om ons uit elkaar te drijven!" Ik beet op m'n lip en voelde een traan over m'n wang rollen. "Hoe durf je zo over haar te praten?!  Je weet niet eens wat ze allemaal heeft meegemaakt!"
 44. 44. Noa & Matt. "Laat me raden, een van haar vriendinnetjes heeft haar gedumpt en nu zoekt ze troost bij jou? Zo gaat het altijd bij 'die soort'." "'Die soort'? Weet je wel wat je zegt?" "Ja, 'die soort!' Ze proberen elk meisje te veroveren, tot ze hun huwelijk hebben kapotgemaakt en ermee in bed zijn beland!"
 45. 45. Noa & Matt . Ik geloofde m'n oren niet!  Was dit mijn verloofde, mijn Matt? "Je hebt de keuze, ofwel zij, ofwel ik!" "Dat kan je niet maken!  Je kan niet over m'n leven beslissen!"
 46. 46. Noa & Matt . "Ga dan maar naar Sam als ze toch meer voor je betekent dan je eigen verloofde." Ik probeerde m'n tranen weg te vegen maar ze bleven over m'n wangen stromen. "Stop met zo jaloers en egoïstisch te doen!  Matt alsjeblieft.. Ik wil geen ruzie maken over zoiets stom.." Zonder iets te zeggen liep hij bij me weg..
 47. 47. Noa . Ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik voelde een grote brok in m'n keel. Ik probeerde het weg te slikken maar het lukte niet. M'n hart zei dat ik Matt achterna moest gaan, maar in een golf van paniek overheersten de gedachten in m'n hoofd.. Ik rende de deur uit en stapte in de auto.
 48. 48. Noa . Ik reed de straat uit, zonder nog maar één blik te werpen op het huis. Hoe verder ik wegreed van Matt, hoe kleiner de brok in m'n keel aanvoelde. Ookal maakte weggaan de situatie nog erger, toch wist ik dat ik het juiste had gedaan. Er verscheen zelfs een kleine glimlach op m'n lippen en tegelijk rolde er weer een traan over m'n wang..
 49. 49. Sam . Sinds ik terug thuis was, had ik niet meer gedaan dan gegeten en geschilderd. Toen het donker werd was ik al behoorlijk opgeschoten. "Nog eventjes en hij is af." zei ik tegen mezelf. Ik legde m'n borstel even neer en wou net wat koffie maken toen ik geklop hoorde op de deur.
 50. 50. Sam. Ik keek door het oogje om te zien of het niet een of andere gek was of de huisbaas die weer midden in de nacht kwam zeuren over rekeningen. Maar het was helemaal geen gek, het was Noa. Haar ogen zagen rood en ik zag dat haar mondhoeken trilden, terwijl ze tevergeefs probeerde te lachen. Snel opende ik de deur..
 51. 51. Sam & Noa. Zodra ze binnen was barstte Noa in tranen uit. Ik probeerde haar te troosten en vroeg wat er aan de hand was. "M..matt" was het enige wat ze snikkend kon uitbrengen. "Wat is er met Matt? Hebben jullie ruzie gehad?" Noa piepte iets onverstaanbaar en begon toen nog harder te huilen. Ik knuffelde en troostte haar tot ze wat bedaarde.
 52. 52. Sam & Noa. "Wil je misschien eerst wat drinken? Dan kan je rustig vertellen wat er aan de hand is." Noa knikte en gaf me een knuffel. "Dankje Sammie" "Wil je koffie, thee, chocomelk, of iets fris?" "Koffie, van al dat huilen word ik moe, en het laatste wat ik nu wil doen is slapen." Haar stem klonk vermoeid en ze snikte nog wat tussen de woorden door.
 53. 53. Sam & Noa . Ik gaf Noa wat zakdoekjes en liet haar op de bank zitten. Vervolgens zette ik koffie voor ons beiden. Ergens diep vanbinnen vond ik het leuk dat Noa en Matt ruzie hadden, maar het deed ook pijn om Noa zo ongelukkig te zien.. Was het wel juist om haar binnen te laten? Misschien had ik haar terug naar huis moeten sturen zodat ze het kon uitpraten met Matt.
 54. 54. Sam & Noa . Even later dronken we onze koffie aan tafel. "Ik heb hem nog nooit zo gezien.. hij was zo gemeen en egoïstisch. En hij zei echt gemene dingen over jou terwijl hij je niet eens kent!" Ik fronste m'n wenkbrauwen.. Hadden ze nu ruzie om mij? Was Matt jaloers op mij?
 55. 55. Sam & Noa . Toen de koffie op was wou ik Noa eerst naar huis sturen maar ze wou absoluut blijven. Ik gaf uiteindelijk toe toen ze weer bijna in tranen uitbarstte. We gingen naar de slaapkamer en ik plooide m'n bed in de muur zodat we op de grond konden zitten om te babbelen.
 56. 56. Sam & Noa . Eerst zaten we tegenover elkaar in kleermakerszit. Noa liet af en toe iets vallen over Matt, en begon dan weer over iets anders. "Ik vind het zo erg dat hij geen kinderen wil, soms vraag ik me af of we wel bij elkaar horen.." Dan zweeg ze weer even en begon ze over de fotoshoot met Jade. Plots raakten onze handen elkaar even aan.. Het voelde wat ongemakkelijk aan, ik trok m'n hand weg en ging anders zitten.
 57. 57. Sam & Noa . Ik leunde wat achterover en al snel deed Noa hetzelfde. Ik dacht na over wat ze had gezegd.. Misschien pasten zij en Matt niet samen.. Ik hoopte dat ze uit elkaar zouden gaan maar veegde die gedachte snel weg omdat het egoïstisch zou zijn om zoiets te willen. Weer voelde ik dat Noa's hand de mijne raakte.. er verscheen een klein glimlachje op haar gezicht.. deed ze dit expres? Ik ging snel op de grond liggen en stak m'n hand onder m'n hoofd.
 58. 58. Sam & Noa . Even later begon Noa weer over Matt en ik zag een traan in haar mooie ogen die elk moment kon ontsnappen. Ze drukte zich even stevig tegen me aan en legde toen haar hoofd tegen m'n borstkas. Ik omarmde haar en zo bleven we even zwijgend liggen. Ik voelde dat m'n hart snel sloeg en de gedachte dat Noa het kon horen deed het alleen nog maar sneller slaan..
 59. 59. Sam & Noa . Na een tijdje liet Noa me los. Mag ik iets aan je vragen? "Vraag maar." Ik slikte nerveus.. Noa stond recht en trok me omhoog. Ze stond nu vlak voor me en keek recht in m'n ogen. "Matt zei dat je verliefd op me was.." Zodra ze het woord verliefd zei voelde ik m'n hart in m'n keel slaan. Ik wendde m'n blik af maar zag in m'n ooghoek dat Noa nog steeds naar me keek. "Euh..I-ik euh.."
 60. 60. Sam & Noa . Opeens werd alles wazig. Voor ik het wist voelde ik Noa's zachte lippen tegen die van mij drukken. Ik legde m'n handen in haar nek en voelde dat ze me stevig vastnam. Even leek het of ik zweefde, maar ik belandde weer snel op de grond toen de kus abrupt stopte..
 61. 61. Sam & Noa . “ Ik moet er denk ik eens vandoor.." was het enige wat ze zei. Ik was nog steeds verstijfd van de kus en kon geen woord uitbrengen. Had Noa me nu net gekust?!  Ik keek toe hoe ze langzaam de kamer verliet en naar de gang wandelde. Ik wou haar tegenhouden, haar in m'n armen nemen en nooit meer loslaten. Ik wou dat ze zei dat ze van mij was en we konden zoenen tot we erbij neervielen..
 62. 62. Sam. Ik probeerde achter haar na te rennen, ik hoopte dat ze zich zou bedenken en zou omkeren. Maar toen ik de deur uitliep was ze al bijna beneden.. Ik had haar kunnen inhalen, maar iets hield me tegen. Misschien verwachtte ze wel van me dat ik dat deed, maar daar was het nu te laat voor..
 63. 63. Noa . Ik ging zo snel als ik kon naar huis, en probeerde niet te denken aan wat er gebeurd was. Ik voelde me versuft, het voelde aan alsof ik enkele nachten niet had geslapen.. Ik parkeerde de auto in de garage en sloop stilletjes naar binnen..
 64. 64. Noa . Ik trof Matt aan in de slaapkamer, hij ademde zwaar, wat meestal een teken was dat hij zich in een diepe slaap bevond. Ik stond er niet bij stil dat hij waarschijnlijk nog boos op me was, zeker nadat ik was weggelopen.. Ik legde m'n kleren op een hoopje op de vloer en kroop in m'n ondergoed in bed. Een pyjama zoeken zou teveel lawaai maken..
 65. 65. Noa. Pas toen ik ging liggen voelde ik hoe snel m'n hart klopte. Ik besefte wat ik allemaal had gedaan.. Ik had mezelf in de nesten gewerkt en de problemen zouden niet vanzelf weggaan. Ik hoopte dat Matt me zou vergeven, dat Sam van me zou houden en dat ik.. ergens stilletjes en ongezien kon wegkwijnen. Noa, je hebt het verprutst! Met deze woorden in m'n hoofd viel ik in een diepe slaap..
 66. 66. Noa. Ik kneep m'n ogen samen, maar het licht verdween niet. Het voelde aan alsof er in m'n hoofd een basketbalwedstrijd werd gespeeld.. *bots, bots, bots.. HOP!* Die was raak.. een scherpe steek schoot door m'n schedel. Ik probeerde me te verbergen onder het deken, maar het hielp niet tegen de pijn. Blijkbaar was ik voorbestemd om te lijden..
 67. 67. Noa. Ik deed een poging om op te staan en ging overeind zitten. Matt was weg, waarschijnlijk naar het werk. Hoe zou hij gereageerd hebben toen hij me zag liggen? Misschien had hij z'n koffers gepakt en was hij weggegaan. Die gedachte beangstigde me en ik stond snel op en opende de kast..
 68. 68. Noa. Alles lag nog op z'n plek.. Gelukkig.. Ik raakte meer gewend aan het licht en de hoofdpijn verminderde. Ik stapte over het hoopje kleren dat ik gisteren op de grond had laten liggen en wandelde naar beneden. Het eerste wat me opviel was een grote vaas op het aanrecht, vol met kleurrijke bloemen..
 69. 69. Noa. 'Sorry voor gisteren. Ik zie je graag. Geniet van je ontbijt. Matt x' Pas toen ik het laatste zinnetje las zag ik al het lekkers dat op tafel stond. Matt had allerlei broodjes en koffiekoeken op tafel gezet, en mijn favoriete taart gekocht. Ik nam meteen een stuk en begon te smullen.. Misschien kwam alles toch nog goed..
 70. 70. Noa . Ik keek op de klok en schrok toen ik zag dat het al bijna middag was. Er kwam vandaag een gezin langs om familiefoto's te maken. Ik haastte me naar boven, nam het hoopje kleren mee naar de badkamer en kleedde me snel om. Ik kamde m'n haren en deed zorgvuldig de haarband er terug in. Ik keek naar m'n spiegelbeeld en probeerde te glimlachen. "Alles komt goed.."
 71. 71. Noa . Even later hoorde ik de deurbel.. Twee blonde meisjes staarden me aan met hun meest schattige blik. Het donkerharige meisje stond er nogal nonchalant bij. Ik gaf hun moeder een hand en we gingen snel aan de slag.. Ze leken wel het perfecte gezin, zowel op de foto als in het echt..
 72. 72. Noa . Ze waren allemaal mooi opgetut voor de foto. De tweeling was van nature schattig, en de oudste dochter had pit in zich. Ze trok een vies gezicht toen ze tussen het fotograferen door vertelde dat ze het haatte dat ze een rok aan moest van haar moeder. Die kneep zachtjes in het meisje haar schouder en glimlachte stijfjes. Het enige wat ontbrak was een vader. Ik vroeg me af of hij overleden was, misschien waren de ouders uit elkaar, ofwel waren de foto's juist een verrassing voor papa..
 73. 73. Noa . Toen de kinderen buiten wat gingen spelen maakte ik ook nog enkele foto's voor hun moeder. Ik dacht weer aan een eigen gezin.. een droom die ik hoe dan ook wou laten uitkomen, met of zonder vader.. Als deze vrouw op de foto het kon, dan zou het mij ook lukken!
 74. 74. Noa . Vervolgens gingen we naar buiten om nog wat speelse foto's van het oudste meisje te maken. Ze had er plezier in om van de schuifaf te scheuren en overal op te klimmen. Ik fotografeerde terwijl haar moeder achter me bleef herhalen dat haar rok niet vuil mocht worden..
 75. 75. Noa . Het leek uren te duren maar uiteindelijk was iedereen tevreden met de foto's. De moeder, blijkbaar heette ze Kate, bedankte me en overhandigde me het geld, plus een enorme fooi!  Wow, misschien misten de kinderen geen vaderfiguur omdat ze een fortuin uitgaf aan kindermeisjes.. Ik wuifde de gedachte weg en trok als afsluiter -zoals gewoonlijk- nog een foto van het mooiste exemplaar.
 76. 76. Noa. Toen ik de kleintjes eindelijk uit onze tuin had gekregen was het al bijna avond. Ik belegde een van de broodjes die Matt had gekocht en at het met smaak op. Ik wist niet hoe ik moest reageren als Matt thuiskwam en besloot uiteindelijk om in bad te gaan, zodat ik hem niet meteen zag. Ik peuzelde nog een koffiekoek op terwijl het bad volliep.
 77. 77. Noa. Ik genoot van de vele bubbels die rond me dobberden en voelde me weer als een kind. Ik droomde eventjes weg tot ik iets hoorde ter hoogte van de trap.. "Noa? Ben je er nog? Schat...?" Ik verstijfde eventjes.. "Ja.." "Waar ben je?" "Ik zit in bad."
 78. 78. Noa & Matt . Ik hoorde Matt de trap op lopen en stapte snel uit bad. Ik had net een handdoek om me heen geslagen toen de deur van de badkamer openging.. Matt stapte stilletjes in m'n richting.. "..Had je.. Vond je.. Waren de bloemen mooi?" Ik glimlachte enkel. "Sorry.. het spijt me echt.. Ik wilde het goedmaken.." Het bad dat leeg liep maakte een slurpend geluid dat de stilte brak..
 79. 79. Noa & Matt. “ Ik hoop dat de taart lekker was.." Weer kon ik geen antwoord uitbrengen. Blijkbaar kon Matt er niet meer tegen en hij kuste me op m'n mond.. Het enige antwoord dat ik hem kon geven was door terug te kussen.. Hij leek hier tevreden mee aangezien er een klein glimlachje op z'n gezicht verscheen..
 80. 80. Noa & Matt. Plots stopte Matt met zoenen en tilde hij me op. Een korte gil ontsnapte uit m'n mond. Ik nam Matt stevig vast terwijl hij me uit de badkamer droeg.. Hij struikelde bijna over m'n badslippers die waren uitgevallen, maar we belandden toch veilig in onze slaapkamer.
 81. 81. Noa & Matt. Hij zette me zachtjes neer voor het nachtkastje waar ik het boeket met bloemen had neergezet. Ik keek er even naar en glimlachte. "De bloemen zijn mooi.." zei ik zachtjes. Matt slaakte een zucht van tevredenheid en nam m'n hand vast.
 82. 82. Noa & Matt . Hij trok me snel dichter tegen zich aan en fluisterde: "Ik vind jou toch nog mooier.. Ik hou van je". Hij keek weer diep in m'n ogen en ik smolt helemaal weg van z'n lieve blik.. "Ik hou ook van jou.."
 83. 83. Noa & Matt . En toen begonnen we weer met zoenen.. Het duurde niet lang of m'n handdoek viel op de vloer.. Er werd nog meer gezoend, aan Matt's kleren getrokken en uiteindelijk vielen we neer op het bed..
 84. 84. Noa & Matt. Het duurde niet lang of we verdwenen onder de lakens en deze keer gingen we niet meteen slapen..
 85. 85. Noa & Matt. Ik sloot m'n ogen en voelde m'n hart steeds sneller slaan.. Matt nam m'n hand vast en keek me aan. "Slaapwel.." "Slaapwel.." Matt gaf me nog een klein kusje en niet veel later viel ik in slaap..
 86. 86. Noa. Midden in de nacht schoot ik wakker. Ik had blijkbaar gezweet want m'n huid voelde plakkerig en koud aan. Het leek alsof ik enkele uren op een wolkje had gezweefd en nu terug op aarde was neergestort.. terug in de realiteit. Ik stond voorzichtig op en probeerde Matt niet wakker te maken..
 87. 87. Noa & Matt. Ik sloop naar de badkamer, nam een beker en vulde deze met water. Met grote slokken dronk ik de beker leeg en vulde hem weer. Plots hoorde ik Matt.. "Kan je ook niet meer slapen?" Ik knikte alleen maar. "Wat dacht je van een douche? We zijn toch allebei wakker en onze kleren zijn al uit.."
 88. 88. Noa & Matt . Ik haatte het als hij zo deed.. Maar toch stemde ik toe.. Hoewel ik nog erg moe was had ik geen zin meer om te slapen en ik hoopte dat een douche me wat zou opfrissen. Matt sprong snel de douche in en ik vergezelde hem.. Hij hield me weer stevig vast terwijl het water over ons heen stroomde als een waterval..
 89. 89. Noa & Matt . Het douchen had inderdaad gewerkt want ik voelde me weer een stuk beter. Matt trok snel z'n kleren aan en ging al naar beneden. We hadden veel te lang onder de douche gestaan en hij moest binnen een klein uurtje alweer naar z'n werk.. Ik nam wat meer tijd om me wat op te tutten en zocht weer een ander setje kleren en een nieuwe haarband..
 90. 90. Noa & Matt. Toen ik beneden kwam zette Matt net 2 kommetjes havermoutpap op tafel.. Ik ging zitten en schudde lachend m'n hoofd. "Typisch.. weer havermoutpap?" "Zoals altijd schat.." antwoordde Matt en hij nam m'n hand vast. Zodra Matt z'n ontbijt op was moest hij er weer vandoor.. Hij gaf me een snelle zoen op de wang en vertrok.. Ik zuchtte even, en keek hem na tot hij uit het zicht verdween..
 91. 91. Sam. Ik had al meer dan een volledige dag niets van Noa gehoord en het begon me stilaan duidelijk te worden dat ze me had gebruikt in een emotionele bui.. Het grootste deel van de tijd lag ik teleurgesteld en met tranen in de ogen in bed, maar af en toe stond ik op om wat te schilderen. Ik keek op de klok en zag dat het 7u 's ochtends was. Tijd om op te staan dus..
 92. 92. Sam. Ik slofte in m'n ondergoed naar mijn schildersezel. Ik had geen hongergevoel meer en at dus amper iets. Ook vandaag zou ik het ontbijt overslaan "Oh..Juist.. Jou had ik gisteren al afgewerkt.." zei ik tegen het schilderij alsof het me kon horen. "Ik denk dat er wel een mooi plaatsje voor jou is in de muziekkamer.."
 93. 93. Sam. Toen het schilderij eindelijk recht hing besloot ik om me maar eens te douchen. Ik had me al 2 dagen niet meer gewassen en stonk verschrikkelijk naar zweet en verf. Toen ik in de douche stapte voelde ik me als een peuter die leerde lopen.. Buiten slapen, schilderen en me ellendig voelen kon ik me nu ook weer douchen!  Ik lachte de sarcastische opmerking in m'n hoofd weer weg en maakte een halve bus zeep leeg..
 94. 94. Sam. "Brr.." Ik voelde de kou meteen toen ik uit de warme douche stapte. Snel draaide ik een handdoek om me heen en droogde me wat af. Vervolgens wandelde ik naar de wastafel en zocht ik mijn tandpasta in het kastje.
 95. 95. Sam. "Ziezo.. Ik ben weer helemaal fris. Nu nog een nieuw setje kleren zoeken." Maar dat was niet zo makkelijk als het leek. Al het wasgoed van de voorbije dagen lag op een hoopje in het washok met als gevolg dat ik geen bh's meer had om aan te doen. Ik zocht in m'n kast naar een oplossing..
 96. 96. Sam. Even overwoog ik om weer een pyjama aan te trekken, maar kon er nog net op tijd aan weerstaan. Het zou makkelijk zijn om nog dagenlang in bed te blijven liggen, maar daar behaalde ik uiteindelijk niets mee.. Plots vond ik een kort jasje dat ik zonder bh kon aandoen. De rits was stuk, dus het was wat ver open, maar dat boeide me niet. Het was goed genoeg voor vandaag..
 97. 97. Sam. Even wist ik niet wat ik kon doen.. Ik doolde wat rond in m'n appartementje. Misschien kon ik naar het park gaan? Nee.. daar was ik het laatst met Noa.. Of gaan winkelen en nieuwe bh's kopen? Nee.. Misschien zou Noa toch nog bellen? De laatste gedachte was doorslaggevend.. Ik haalde een doek uit de kast en begon aan een nieuw schilderij, net zoals gisteren..
 98. 98. Sam. Ik was al erg goed opgeschoten met schilderen toen plots de telefoon ging.. Tijdens het schilderen had ik de gedachten aan Noa verdrongen, maar nu kwam alles weer terug.. Ik liet alles meteen vallen en rende naar de telefoon..
 99. 99. Sam & Noa. "Sammie?" Mijn hart stopte even met slaan toen ik haar stem hoorde.. "Sam.. ben je er?" "Euh..Ja..Euh..Hey.." "Sorry dat ik zolang niets van me heb laten horen" "Geeft niets.." ik moest happen naar adem.. "Gaat het een beetje?" "Ja hoor." Dat was een grote leugen en ik wist dat Noa het aan m'n stem kon horen..
 100. 100. Sam & Noa. "... Ik belde eigenlijk om te vragen of je met me wou gaan lunchen.. Ik denk dat we nog veel te bespreken hebben." Dat beloofde al niet veel goeds. Toch was ik blij dat Noa me uitnodigde en dus stemde ik toe. Binnen een halfuurtje zouden we gaan lunchen in 'het Koffiehuisje', de plek waar we vroeger altijd iets gingen eten of drinken.. Noa hing op en ik keek nog even naar haar schilderij voordat ik de telefoon inhaakte..
 101. 101. Sam. Ik begon pas te panikeren toen ik besefte dat ik geen andere kleren had om aan te doen en dus in m'n oude jeans en kapotte vest (zonder bh!) naar 'het Koffiehuisje' moest.. Dat was een regelrechte ramp!  Ik stak snel een deel van de vuile kleren in de wasmachine en beloofde mezelf om de was nooit meer uit te stellen..
 102. 102. Einde deel 3 Deel 3 is te vinden op desims2.nl vanaf: P. 42 – 63 http://desims2.nl/albums.view_album.asp?id=75235&myalbums=&nav_page=42&jump_to=42 Laat ook eens iets achter op het forum: http://desims2.nl/forums.view.asp?fID=54&tID=201589&page=1&archived=0 Wordt Vervolgd...

×