This isn't Everything You are 2

328 views

Published on

This isn't Everything You are 2

Published in: Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
328
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
123
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

This isn't Everything You are 2

 1. 1. This isnt Everything You are.Hallo allemaal!Na You and Me against the World enSome were Born to Sing the Bluesbegin ik weer met een nieuw dagboekgetiteld This isnt everything you are
 2. 2. This isnt Everything You are. This isnt Everything You are heeft 7 belangrijk personages, met Morgan en June als hoofpersonages. Een korte beschrijving van het verhaal is niet echt nodig, want zoals de titel (waarvoor ik Snow Patrol bedank voor de inspiratie) het al een beetje zegt, is niet alles wat het lijkt.. Of misschien juist wel? In het verhaal zit zowel een beetje spanning als romantiek, wat dus zorgt voor een beetje afwisseling tijdens het lezen. Meer over dit dagboek heb ik niet te zeggen dus: Zet je comfortabel neer (met eventueel een drankje of een lekkere snack), lees, geniet en reageer! Veel plezier!
 3. 3. This isnt Everything You are.Even later kwam Glenn naar beneden. Hij tildeme uit het zeteltje en trok me op zijn schoot.Ik keek hem aan met mijn betraande ogen.“Het spijt me echt schat, het was niet mijnbedoeling om opdringerig te zijn. Het is gewoonmoeilijk voor mij om te aanvaarden dan alles nuanders is tussen ons. Je ziet er nog altijd uitals de June voor het ongeval, maar.. jegedraagt je nog niet helemaal hetzelfde. Ikmoet er gewoon nog aan wennen.”
 4. 4. This isnt Everything You are.Ik nam Glenn vast en drukte hem dicht tegenme aan. Volgens mij had ik hem bijna platgepitst tussen mijn armen..“Nee het spijt mij.. Ik wil niet anders doentegen jou, ik weet gewoon niet meer wie ik ben,of hoe ik was.. Ik wil niets liever dan weer deoude June zijn. Hoe was ik eigenlijk.. voor hetongeval?”
 5. 5. This isnt Everything You are.Glenn veegde mn tranen weg en keek in mijnogen.“Hmm.. laat me even denken. Je was sexy, enlief.. grappig.. slim.. creatief en... stout.”“Hey ik ben nog altijd lief en slim en sexy engrappig! Wacht wat was dat laatste..? Watbedoel je daarmee?!”“In bed,” zei Glenn met een brede grijns.“Of ergens anders.. We hebben het eens eenkeertje gedaan in de lift op het werk. Datwas.. geweldig.”
 6. 6. This isnt Everything You are.“Wacht maar.. Zodra ik weer normaal ben,gaan we terug naar die lift..” zei ik lachend.“Hmm.. Zo herken ik je weer” zei Glenn en hijgaf me een lange zoen. Ik dacht even dat hijme op de zetel ging leggen en de kleren vanmijn lijf zou scheuren, maar het bleef bij eenonschuldige kus.
 7. 7. This isnt Everything You are.Hij trok me weer dichter tegen zich aan enonze neuzen raakten elkaar even.“Ik zie je graag,” zei Glenn weer.“Ik jou ook,” probeerde ik te antwoorden. Hetklonk geforceerd en onnatuurlijk, maar het waseen begin.
 8. 8. This isnt Everything You are.Plots schoof Glenn me van zijn schoot. Hijstond op en trok me overeind.“Sorry schoonheid, ik moet nog even aan hetwerk. Misschien kan je al beginnen aan hetavondeten. Je kookte vroeger erg graag.”Ok.. Koken.. Dat moet lukken. Niet te veelnadenken June, gewoon doen.“Is dat goed?” vroeg Glenn toen hij zag datik diep aan het nadenken was.“Euh ja hoor,” antwoordde ik verward.
 9. 9. This isnt Everything You are.“Maar euh.. Wat voor job heb je eigenlijk?En.. Heb ik wel een job?” vroeg ik onzeker.“Ik bedoel.. Ik weet dat er een lift is op jewerk maar das alles.”Glenn moest lachen. “We werken samen bijeen reclamebureau. Daar hebben we elkaarleren kennen. Ik doe vooralmarktonderzoeken. Ik ga op zoek naar degeschikte doelgroep, stel vragenlijsten enenquêtes op en analyseer de resultatenhiervan. Zo weten we wat de mensen willen.”
 10. 10. This isnt Everything You are.“En ik?” vroeg ik nieuwsgierig.“Jij bent het creatieve brein. Je bent echtgeweldig als het gaat om bedenken vanslogans of reclamespots. Zodra je deresultaten van mijn surveys in handen krijgt,kom je meteen af met de ideale spot ofslogan. Dan moet je je idee voorleggen aande rest van het team en als ze hetgoedkeuren dan zorgen ze ervoor dat jouwreclamespot op tv komt.”“Wauw dat is zo cool! Ik kan niet gelovendat ik dit kan! Komt er echt reclame die ikheb bedacht op tv?”Glenn knikte.“Dat is gewoon geweldig!” gilde ik.
 11. 11. This isnt Everything You are.Terwijl Glenn nog enkele vragenlijstenanalyseerde, ging ik naar de keuken, op zoeknaar iets om klaar te maken voor hetavondeten.Ik opende de koelkast. Er lag een helevoorraad eten in, genoeg keuze dus. Ik konmisschien beginnen met iets makkelijk.“Schat? Wil je anders vanavond de kalkoenklaarmaken? Die neemt echt teveel plaats inbeslag. Er kan amper nog iets bij in dekoelkast.”
 12. 12. This isnt Everything You are.Daar ging mijn plan. Met iets makkelijkbeginnen was geen optie meer.Ik nam de kalkoen uit de koelkast.Oke kalm blijven June. Je kan dit wel. Ikprobeerde op zoek te gaan naar eenkookboek maar gaf die zoektocht na enkeleminuten al op.De ingewanden waren gelukkig al uit dekalkoen gehaald. Ik haalde (op goed geluk)enkele kruiden en groenten uit de kasten enkoelkast, sneed alles fijn en duwde het inhet achterste van de kalkoen.
 13. 13. This isnt Everything You are.Vervolgens maakte ik nog een soort jus dieik over het kale beestje goot.“Arme kalkoen.. Jammer voor jou maarblijkbaar was ik geen vegetariër voor hetongeval,” zei ik tegen het dode stuk vlees inde schaal.Daarna stopte ik de kalkoen in de oven.Een kwartiertje later begon de lekkere geurvan de kalkoen zich door de keuken teverspreiden en vergat ik hoeveel medelijdenik had met het beestje.“Hmmm..”
 14. 14. This isnt Everything You are.“Het eten is klaar!” riep ik toen ik even laterde grote gebraden kalkoen naar de eetkamerbracht.“Ik kom er zo aan! Het ruikt heerlijklieverd!” riep Glenn van achter de computer.Ondertussen probeerde ik de kalkoen aan tesnijden. Ik vreesde dat het beestje inbrokjes uit elkaar zou vallen, maar het luktezonder problemen. Blijkbaar had Glenn gelijkover mijn kookkunsten.
 15. 15. This isnt Everything You are.Ook de smaak van de kalkoen was nietslecht. De jus maakte hem lekker sappig ende kruiden en groenten gaven een extralekkere smaak.“Lukt het een beetje.. met het werk enzo?”vroeg ik om de stilte aan tafel tedoorbreken.“Ja hoor, ik moet nog even doorwerken endan is het klaar. Normaal werk ik thuis nietzoveel maar aangezien ik de afgelopen weekvaak in het ziekenhuis was..”
 16. 16. This isnt Everything You are.Glenn stopte met praten. Hij begreep datdit niet zon leuk onderwerp was om over tepraten tijdens het eten.“De kalkoen is echt heerlijk schat, je kanecht geweldig goed koken.” zei Glenn na eentijdje.“Oh je doet me blozen,” zei ik lachend, en ikmaakte een overdreven pose.“Ik krijg het warm van al die complimentjes”Ik waaide met mn hand voor mn gezicht omvoor wat verkoeling te zorgen.
 17. 17. This isnt Everything You are.Na het eten ruimde ik de tafel af, zette ikde restjes kalkoen in de koelkast en de vuileborden in de vaatwasser.Ondertussen was Glenn weer achter decomputer gekropen.
 18. 18. This isnt Everything You are.Om de verveling tegen te gaan, voerde ik devissen. Ik keek hoe ze allemaal naar hetoppervlak van het aquarium zwommen en naarde kleine vlokjes voer hapten.“Schat kijk snel! Dit is een van jouwreclamespots!” riep Glenn plots. Hij had netde tv aangezet.Ik draaide me snel om maar het was al telaat. Ik zag enkel nog het beeld van eenkoppel dat op het strand lag te zoenen..“Dat was voor een nieuwe soortzonnecrème,” legde Glenn uit.
 19. 19. This isnt Everything You are.“Weet je wat,” zei Glenn plots.“Schatje, ga eens naar boven. Ik wil dat jeje zwemkleding gaat aantrekken.”“Zwemkleding?” vroeg ik.“Ja, dat spotje op het strand heeft me eenidee gegeven, ga je snel omkleden en je zalseffens wel zien wat ik bedoel,” zei Glenn enhij keek me aan met een ondeugende blik.Omdat ik toch wel nieuwsgierig was ging iknaar boven en zocht ik in de kleerkast naarzwemkleding.
 20. 20. This isnt Everything You are.Ik zocht naar een bikini die ergens achterinde kast verscholen lag maar vond uiteindelijkeen grijs, spannend badpak. Het lag tussenmijn ondergoed. Blijkbaar deed ik mijnbadpak vaker aan dan ik dacht.Het pakje paste perfect en tevreden keek innaar het resultaat in de spiegel. Toen pasmerkte ik op dat ik een tatoeage op mijnbuik had. Het zag er best leuk uit en ikvroeg me af waar hij vandaan kwam.Ik controleerde snel de rest van mijnlichaam op andere verrassingen, maar hetwas de enige tatoeage die ik had.
 21. 21. This isnt Everything You are.Glenn stond meteen op toen ik weer naarbeneden kwam. Ik wandelde naar hem toe enhij bekeek me van top tot teen.“Hmm je ziet er sexy uit,” zei Glenn terwijlhij speels in mijn billen kneep.Er ontsnapte een kreetje uit mn mond.Een vlaag van opwinding overviel me toen hijmijn billen vastgreep.Dat gevoel had Glenn me nog niet eerderbezorgd. Althans niet na het ongeval.Vroeger gebeurde dit waarschijnlijk welvaker..
 22. 22. This isnt Everything You are.Ik giechelde en Glenn merkte dat zijn geflirteffect op me had. Ik wilde hem geen valsehoop geven en probeerde mn lach teverbergen.“Weet jij misschien.. waar die tatoeagevandaan komt?” Ik wees lachend naar mijnbuik.“Weet je dat niet meer? Die heb je latenzetten na onze verloving, als teken van onzeliefde,” zei Glenn.“Oh..” Ik dacht dat ik niet de persoon wasdie een tatoeage voor zijn geliefde lietzetten (want wat als je relatie stukloopt?!)maar blijkbaar was ik net wél zo iemand..
 23. 23. This isnt Everything You are.Even later had ook Glenn zijn zwembroekaangetrokken. Hij legde zijn hand voor mijnogen en leidde me naar buiten. Ik voelde eenfris briesje door mijn haren waaien.Plots hoorde ik een schuifdeur openen.“Pas op voor het trapje,” zei Glenn.Ik zette een grote stap vooruit en rook degeur van chloor. Er was duidelijk eenzwembad in de buurt.“Open je ogen maar,” zei Glenn.
 24. 24. This isnt Everything You are.“Hebben we.. een eigen binnenzwembad?”vroeg ik verbaasd.Ik was compleet verrast. Het gebouwtjeachter het huis was me niet eens opgevallen.“Heb je zin om erin te duiken?” vroeg GlennIk knikte en Glenn kuste me. Voor ik hetwist nam hij me vast en gooide hij me in hetwarme water.
 25. 25. This isnt Everything You are.Ik voelde me helemaal vrij in het water.Glenn en ik zwommen samen enkele baantjes,sprongen vanaf de duikplank in het water engleden op de glijbaan.We hadden zoveel plezier dat we de tijd uithet oog verloren. Plots was het buiten aldonker geworden.
 26. 26. This isnt Everything You are.“Ik heb nog een verrassing voor je”, zeiGlenn. Hij wikkelde een handdoek om meheen zodat ik geen kou vatte en nam me meenaar het terras. Daar zette hij hetbubbelbad aan. Hij haalde een fleschampagne boven en goot twee glaasjes vol.Een tijdje later was de fles al leeg. Ikvoelde me wat licht in mn hoofd en mijnremmingen verminderden, maar ik wist tochnog goed wat ik deed.“Ik wil het proberen,” zei ik vol vertrouwen.Glenn keek me verbaasd aan.“Jeweetwel..” zei ik lachend om duidelijk temaken waar ik het over had.“Weet je dat wel zeker?”
 27. 27. This isnt Everything You are.Ik knikte, duwde Glenn zachtjes van me afen trok vliegensvlug mijn badpak uit.Glenn staarde me met open mond aan. Hijbekeek me van top tot teen. Het was ergduidelijk dat hij me niet kon weerstaan. Ikduwde hem tegen de kant van het bubbelbadaan en zoende hem hevig. Na vanavond zouons avontuurtje in de lift niets meervoorstellen..
 28. 28. This isnt Everything You are.Ik had nog maar net Glenns zwembroekuitgetrokken toen hij plots uit het bubbelbadstapte. Ik wist niet wat er gebeurde. Hijwikkelde me zwijgend weer in een zachtehanddoek en tilde me op.Glenn droeg me naar de slaapkamer en legdeme neer op de vloer, met de handdoek onderme. We gingen weer verder met wat wewaren begonnen en ik had er nog steedsgeen spijt van. Het voelde goed.. Naakt ennat op de slaapkamervloer..
 29. 29. This isnt Everything You are.Dit is het einde van het tweede deel vanThis isnt Everything You are.De updates zijn niet zo lang omdat ikmeerdere korte updates wil maken zodat dedelen ook sneller achter elkaar volgen en hetminder lang duurt voordat er een updateonline komt.Ik hoop dat je het verhaal leuk vindt om telezen en laat gerust weten wat je van hetdagboek vindt!Svenja.

×