Home is in my head 5 kopie

434 views

Published on

Published in: Travel, Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
434
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Home is in my head 5 kopie

 1. 1. ~ Home Is In My Head ~
 2. 2. Intro Dit dagboek wordt gemaakt door : Svenja Simstone & Piper_Halliwel. Hopelijk genieten jullie van ons gezamenlijke 2e dagboek  ! P.S.: Het forum topic op desims2.nl
 3. 3. Opmerking Als er 2 tekstvakken in een dia staan, lees je best eerst De tekst die rechtsboven staat en dan pas de tekst onder de foto. Anders zou er wel eens verwarring kunnen optreden. ;)
 4. 4. Die avond stond ik voor mijn kast. Uitgaanskledij... Ik had nog wel ergens een zwart kleedje en een legging, maar misschien was dat wel een beetje te braaf voor wat Thom van plan was? Er hing ook nog een grijs kleedje, maar dat deed ik eigenlijk nooit aan, veel te kort. Ideaal voor vanavond dus...
 5. 5. Om zo onbekend mogelijk te blijven probeerde ik mijn haar wat te veranderen. Zonder veel succes... Het hing wat anders en ik had mijn frou naar de andere kant gekamd, maar ik zag er eigenlijk nog steeds hetzelfde uit.
 6. 6. Terwijl ik me boven had staan optutten, zat Kayleigh beneden nog flink te tekenen. Maar nu was het wel tijd voor haar om te gaan slapen. "Kayleigh niet slapen, Kayleigh tekenen!" "Nee lieverd, het is laat, we gaan slapen." "Mama ook slapen?" "Zo meteen Kayleigh."
 7. 7. Tegen de tijd dat we boven waren had Kayleigh haar protest nog steeds niet gestaakt, maar ze begon er behoorlijk slaperig uit te zien. Ik deed snel haar pyjama aan en probeerde haar met behulp van haar knuffels in haar bedje te krijgen.
 8. 8. "Kayleigh, het is nu echt wel tijd om te slapen!" "Kayleigh niet moe, Kayleigh niet slapen!" "Maar Kayleigh, als jij niet gaat slapen, kunnen Woovie en Beertje ook niet slapen." "Woovie en Beertje moe?" "Ja Kayleigh, heel moe, dus ga maar snel slapen. Slaapwel engeltje." En ik gaf haar een nachtzoen.
 9. 9. Ik wilde me al omdraaien, maar Kayleigh nam mijn hand vast. "Slaapwel Mama!" En ze keek me aan met haar meest onschuldige blik. Ik hoopte maar dat vanavond snel voorbij zou zijn... “ Slaapwel Kayleigh.”
 10. 10. "Mona? Met Ginny." "Hey Ginny, alles ok?" "Niets bijzonders. Ik belde eigenlijk om te vragen of je vanavond nog eens zo willen oppassen?" "Ik heb niets gepland, dat moet wel lukken. Moet je weg?" "Ik heb een afspraak met iemand. Alvast bedankt, zou je binnen een kwartiertje hier kunnen zijn?" "Ik kom eraan!" "Bedankt, tot zo!" Ok, nu moest ik nog een oppas zien te regelen. Zou Mona opnieuw willen komen?
 11. 11. Een kwartiertje later stond Mona inderdaad voor de deur. Ik zou niet weten wat ik zonder haar had moeten doen.
 12. 12. "Kayleigh ligt al te slapen, de tv en koelkast mag je naar hartenlust gebruiken en als je me nodig hebt ben ik bereikbaar op m'n gsm." "Ginny, ik heb eerder opgepast, ik weet wat ik moet doen." "Tuurlijk, sorry..." "Niet erg, ga nu maar." "Bedankt Mona!" "Mona, je bent geweldig!" "Daarvoor heb je vrienden." "Als ik ooit iets kan terug doen weet je me te vinden." "Dat weet ik inderdaad."
 13. 13. Mona was nog maar net binnen of er stopte al een zwarte sportauto op de oprit. Ik haalde diep adem en stapte op de auto af.
 14. 14. Ik kon niet goed zien wie er in de auto zat. Ik voelde echter wel hoe 2 ogen me nauwlettend volgden.
 15. 15. Ik opende met een klein hartje de deur en stapte in. Ik keek verbaasd op toen ik zag dat er een meisje naast me zat. "Ginny?" "Dat ben ik. Werk jij voor Thom?" "Zo zou je het kunnen noemen..." En zo vertrokken we met veel lawaai richting nachtclub.
 16. 16. Die laatste sarcastische opmerking maakte meteen duidelijk wat Thom van plan was. Het zag er inderdaad naar uit dat ik 'dingetjes' moest gaan verkopen... "Als we zo meteen aankomen in de nachtclub ga je op zoek naar Thom, hij zal je vertellen wat je moet doen." "Naar welke club gaan we eigenlijk?" "D.V.U." "Maar, daar komen alle beruchte drugdealers samen!" "Nee, echt?!"
 17. 17. Toen we aankwamen stuurde het meisje me meteen naar binnen. Ik dwaalde wat rond tot ik opeens de dansvloer vond. Aan de andere kant van de ruimte zag ik hem zitten.
 18. 18. Hij was zich duidelijk erg goed aan het amuseren. Het blonde meisje op zijn schoot droeg ook een grijs kleedje en het was op 1 of andere manier nóg korter dan het mijne.
 19. 19. Zodra hij me zag duwde hij het blondje van zijn schoot en kwam op me af gelopen. Ik probeerde er zo zelfverzekerd mogelijk uit te zien. "Ginny! Je bent er!" "Had ik dan een keuze?"
 20. 20. "Je ziet er goed uit!" Zei hij en hij drukte een kus op mijn wang. Terwijl zette hij een stap naar voor en kneep in mijn billen.
 21. 21. Wat?! Ik duwde hem zo hard ik kon van me weg. "Waar denk jij dat je me bezig bent?! Je bedreigt me, chanteert me, bedriegt me en je verwacht dat ik dit toelaat?!"
 22. 22. Nog voor ik me kon omdraaien nam hij me stevig vast en fluisterde in mijn oor. "Ik doe exact waar ik zin in heb. Je doet wat ik zeg of je kent de gevolgen." Ik knikte. "Kom binnen 5 minuten naar de kamer hiernaast, dan leg ik je uit wat je moet doen."
 23. 23. "In je tas zit 5 gram cocaïne, tegen morgenvroeg is alles verkocht. Het geld dat je hebt verdiend kom ik morgen ophalen." "Voor hoeveel moet ik het verkopen? En waar?" "1 gram kost € 100, we blijven nu nog even in de club en straks ga je met ons mee naar het park." Ik knikte. Deze nacht kon niet snel genoeg voorbij zijn... 5 minuten later zat ik braaf op hem te wachten. Hij kwam binnen, ging naast me zitten en trok me op zijn schoot. Ik voelde hoe hij iets in 1 van de vakjes van mijn tas stopte.
 24. 24. “ Verkoop je dat spul?” “ Euh, als je dit hier bedoelt wel ja.. Het is € 100 per gram.” “Als ik jou was zou ik maar wat voorzichtiger zijn daarmee, de flikken liggen op de loer. Hier is je geld.” Hij schoof een briefje van € 100 over het tafeltje en wandelde weg. Daar ging m'n eerste klant.. Even later stond ik er alleen voor. Het liefst wou ik wegrennen, maar ik moest dat smerig spul verkocht krijgen, anders zou er iets met Kayleigh kunnen gebeuren. Ik ging naar buiten, en zodra ik het zakje wit poeder uit m'n tas haalde, kwam er iemand naar me toe. We gingen aan een tafel zitten.
 25. 25. Plots kwam het meisje met de donkere haren naar me toe. “ Het is hier niet veilig, de flikken zijn binnen, we moeten snel naar het park voor ze ons controleren.” Ik knikte enkel en volgde haar naar de wagen.

×