Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentació Plans de Millora de la Gestió

696 views

Published on

Presentació Plans de Millora de la Gestió

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Presentació Plans de Millora de la Gestió

 1. 1. Plans de millora per a la gestió eficient dels recursos de les entitats del Tercer Sector
 2. 2. Suport Associatiu ha assessorat a 25 entitats no lucratives catalanes. Quan: d’abril a desembre de 2013 On: a Barcelona, Llavorsí, Sabadell, Tarragona, Girona, Manresa, El Vendrell i molts més indrets del territori de Catalunya. En què han consistit els nostres assessoraments: plans estratègics, millora organitzativa, increment de la base social, noves activitats, plans de finançament,...
 3. 3. On som: El Vendrell (Tarragona) Que fem: Oferim respostes a les necessitats socioeducatives dels infants i joves i les seves famílies.
 4. 4. El nostre projecte de millora: Increment de la nostra base social.
 5. 5. On som: Barcelona Que fem: Contribuïm a l’enfortiment de la comunitat asturiana a Barcelona i comarques.
 6. 6. El nostre projecte de millora: Sistematització del funcionament de l’entitat i detecció dels motius de manca de participació de la joventut.
 7. 7. On som: Barcelona Que fem: Som un grup de periodistes que compartim la idea que el periodisme pot ser una eina de transformació social.
 8. 8. El nostre projecte de millora: Hem definit les línies estratègiques de l’entitat. D’acord amb aquestes s’han establert uns objectius.
 9. 9. On som: Girona Que fem: Protecció legal i atenció social a les persones amb malalties mentals, malalties relacionades amb l’envelliment i a les persones amb discapacitat intel·lectual.
 10. 10. El nostre projecte de millora: Millora dels canals de comunicació establerts entre departaments de l’entitat i establiment de protocols de qualitat.
 11. 11. On som: Barcelona Que fem: Millorem les condicions de vida de les persones amb diferents capacitats psíquiques, mentals, físiques i sensorials.
 12. 12. El nostre projecte de millora: Hem fet un estudi per ampliar i diversificar les nostres activitats.
 13. 13. On som: Sabadell Que fem: Millorem la qualitat de vida de les persones afectades de malalties neurològiques.
 14. 14. El nostre projecte de millora: Hem construir un quadre d’indicadors i el mapa de processos.
 15. 15. On som: Barcelona Que fem: Som una entitat infantil i juvenil que té per missió formar persones mitjançant l’educació en valors.
 16. 16. El nostre projecte de millora: Hem fet el mapa de processos i treballat en com plantejar els objectius, el pla d’actuació i la memòria.
 17. 17. On som: Sant Cugat del Vallès Que fem: Treballem en el desenvolupament i la pràctica de l’activitat física, esportiva, cultural i social.
 18. 18. El nostre projecte de millora: Hem definit la política salarial i de recursos humans i apropat el marc jurídic i contractual al personal amb l’elaboració d’un reglament.
 19. 19. On som: Ullastrell Que fem: Afavorim el benestar de persones afectades per una patologia o discapacitat a través de les teràpies assistides amb cavalls.
 20. 20. El nostre projecte de millora: Reflexió estratègica, reformulació del projecte de l’entitat.
 21. 21. On som: Barcelona Que fem: Promovem la millora dels moments de lleure, de la realitat que ens envolta i de la inclusió real i participativa.
 22. 22. El nostre projecte de millora: Reflexió estratègica sobre els grups d’interès de l’entitat i redefinició dels seus espais de participació.
 23. 23. On som: Barcelona Que fem: Treballem per a la difusió, la promoció i la pràctica esportiva del tir amb arc a la ciutat de Barcelona.
 24. 24. El nostre projecte de millora: Implantació del programa de Gestió de socis.
 25. 25. On som: Llavorsí Que fem: Preservem i millorem els boscos i paisatges tradicionals de muntanya als Pirineus catalans, mitjançant estades de voluntariat per a adults.
 26. 26. El nostre projecte de millora: Pla de captació de fons enfocat a empreses.
 27. 27. On som: Barcelona Que fem: Millorar la qualitat de vida de la gent gran mitjançant una alternativa d’envelliment digne i autònom.
 28. 28. El nostre projecte de millora: Construcció de Pla Estratègic.
 29. 29. On som: Santa Coloma de Gramenet Que fem: Desenvolupem un programa d'estimulació cognitiva integral .
 30. 30. El nostre projecte de millora: Declaració d’utilitat pública.
 31. 31. On som: El Papiol Que fem: Oferim atenció integral als infants i adolescents, a través de suport escolar, atenció psicològica, logopèdia, reeducació, etc.
 32. 32. El nostre projecte de millora: Millora de la gestió econòmica.
 33. 33. On som: Barcelona Que fem: Promovem una societat civil crítica fomentant canvis en els comportaments individuals i col·lectius per transformar les societats, lluitant contra les desigualtats socials.
 34. 34. El nostre projecte de millora: Millora la gestió i la planificació en matèria econòmica.
 35. 35. On som: Manresa Que fem: Treballem en la promoció de l’educació en el lleure i la dinamització sociocultural i fem suport a persones i entitats que intervenen en aquests àmbits.
 36. 36. El nostre projecte de millora: Anàlisi de les eines i les bases de dades informàtiques.
 37. 37. On som: Tarragona i província Que fem: Atenció integral d'infants i adults afectats de paràlisi cerebral o altres encefalopaties de tractaments afins fundada el 1977.
 38. 38. El nostre projecte de millora: Reflexió estratègica. Definició de les línies estratègiques a seguir per l’entitat, així com els objectius i accions a dur a terme per assolir-les.
 39. 39. On som: Cornellà de Llobregat Que fem: Equipament escènic de referència del municipi amb vocació social i cultural. El Patronat ha esdevingut un espai fonamental d’activitat i dinamització cívica a la ciutat i l’escenari predilecte de la cultura popular i tradicional.
 40. 40. El nostre projecte de millora: Organització i sistematització de processos.
 41. 41. On som: Barcelona Que fem: El treball que realitzem parteix de l’Educació en el Lleure i l’Acció Social i està dirigit a infants i joves, amb el propòsit d'afavorir la seva inclusió social.
 42. 42. El nostre projecte de millora: Millora de la comunicació externa de l’entitat.
 43. 43. On som: Barcelona Que fem: La nostra missió és vetllar per la conservació de la riquesa del patrimoni vegetal i, en concret, de la realitat vegetal de dins i fora del nostre país, sensibilitzant la ciutadania cap a unes actituds d’estima i respecte cap a les plantes.
 44. 44. El nostre projecte de millora: Construcció de Pla Estratègic i participació.
 45. 45. On som: Barcelona Que fem: Donem servei a les persones amb discapacitat visual sense discriminació per tal de millorar la seva qualitat de vida i aconseguir una millor integració social de tot el col·lectiu.
 46. 46. El nostre projecte de millora: Reforçament de la base social i financera de l’entitat.
 47. 47. On som: Sant Boi de Llobregat Que fem: Educació no formal amb infants i joves.
 48. 48. El nostre projecte de millora: Projecte de gestió d’un esplai diari i pla de voluntariat.
 49. 49. On som: Sant Cugat del Vallès Que fem: Treballar amb les entitats i la ciutadania per la millora de la qualitat de vida i la cohesió social, promovent el civisme, la participació, el creixement del teixit associatiu i els valors democràtics.
 50. 50. El nostre projecte de millora: Millora pressupostaria.
 51. 51. On som: Barcelona Que fem: Apoderament dels ciutadans per actuar a favor d’un món més just i sostenible, amb especial atenció i respecte cap als altres éssers vius.
 52. 52. El nostre projecte de millora: Diversificació del finançament privat.
 53. 53. Moltes gràcies a les 25 entitats participants, als seus equips i als responsables!!! Aquest projecte ha esta finançat pel SOC i el Fons Social Europeu en el marc dels Projectes Innovadors i Experimentals.

×