Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Joves pel Tercer Sector!

208 views

Published on

Joves pel Tercer Sector!
Formació dual i acompanyament per a la inserció laboral dels joves

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Joves pel Tercer Sector!

  1. 1. Joves pel Tercer Sector Projecte de formació i acompanyament per a la inserció laboral
  2. 2. Suport Associatiu Suport Associatiu s'especialitza en els següents àmbits de la gestió per a entitats no lucratives: • Comptabilitat i fiscalitat d'entitats no lucratives. • Dret associatiu i de fundacions. • Gestió de les persones. • Informàtica i noves tecnologies.
  3. 3. Projecte per a la inserció laboral És un projecte de formació dual i acompanyament orientat a afavorir la inserció laboral de joves interessats en desenvolupar el seu futur professional en l’àmbit de la gestió associativa. L’objectiu és preparar els i les alumnes per treballar en entitats no lucratives assumint tasques auxiliars d’administració i comptabilitat. El projecte compta amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”
  4. 4. Administració comptable al tercer sector La formació d’Administració comptable al tercer sector s’adreça a joves d’entre 18 i 35 anys interessats en conèixer el tercer sector i les seves particularitats en l’àmbit de la gestió, la comptabilitat i la fiscalitat. La formació combina elements teòrics i exercicis pràctics i posa l’alumne en el centre del procés formatiu.
  5. 5. Estructura de la formació Bloc teòric-tècnic: 128h teòriques presencials • 20 hores mòdul Habilitats socials i personals • 20 hores mòdul Competències professionals • 88 hores de formació específica d’administració comptable en entitats del Tercer Sector Bloc de pràctiques: 150 hores de pràctiques formatives no laborals en una entitat del Tercer Sector. Memòria de pràctiques. L’alumnat ha de lliurar una memòria de pràctiques.
  6. 6. Mentoria Els i les joves participants poden comptar amb el suport d’una persona mentora durant tot el procés. Els i les mentores són persones voluntàries disposades a compartir amb els joves la seva experiència professional.
  7. 7. Per a qualsevol dubte o aclariment 93 474 74 50 info@suport.org

×