Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

4 RATLLES FEBRER.pdf

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
ESCOLA AMETLLERS
FEBRER 2023
SORTIDES I ACTIVITATS DE FEBRER:
Dimecres dia 1, l'alumnat de 5è farà una sortida de tot el dia al
Cosmocaixa a Barcelona....
DILLUNS 13: un pentinat estrafolari
DIMARTS 14: pijama i sabatilles
DIMECRES 15: disfressa lliure
DIJOUS 16: un mitjó de c...
Advertisement
Upcoming SlideShare
4 RATLLES MARÇ.pdf
4 RATLLES MARÇ.pdf
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 6 Ad

More Related Content

Similar to 4 RATLLES FEBRER.pdf (20)

Advertisement

Recently uploaded (20)

4 RATLLES FEBRER.pdf

  1. 1. ESCOLA AMETLLERS FEBRER 2023
  2. 2. SORTIDES I ACTIVITATS DE FEBRER: Dimecres dia 1, l'alumnat de 5è farà una sortida de tot el dia al Cosmocaixa a Barcelona. Dijous dia 2, l'alumnat de 6è anirà pel matí a la biblioteca Cal Gallifa. Dilluns dia 6, l'alumnat de 2n farà una sortida pel matí al museu de la geologia de Manresa. Dimecres dia 8, l'alumnat de 4t rebrà durant el matí la visita de l'Albert López i faran el taller d'animallibres. Dilluns dia 13, l'alumnat d'EI5 rebrà durant el matí la visita de la Montse Tobella i faran el taller d'animallibres. Dimecres dia 15, l'alumnat de 6è farà una sortida de tot el dia al Parlament de Barcelona. Dijous dia 16, tot l'alumnat farà diferents sortides de l'entorn per a celebrar dijous llarder. Dijous dia 23, l'alumnat d'infantil veurà per la tarda, un espectacle en anglès que es diu "Little red ridding Hood" a l'escola. Divendres dia 24, l'alumnat de 5è i 6è aniran durant el matí al teatre Kursaal de Manresa a veure un espectacle que es diu "Potser no hi ha final". Divendres dia 24, l'alumnat de 2n rebrà durant el matí la visita de l'Anna Manso i faran el taller d'animallibres. Dimarts dia 28, l'alumnat de 2n veuran durant el matí un espectacle que es diu "Contes dansats" a l'escola.
  3. 3. DILLUNS 13: un pentinat estrafolari DIMARTS 14: pijama i sabatilles DIMECRES 15: disfressa lliure DIJOUS 16: un mitjó de cada color DIVENDRES 17: la disfressa de l'escola. Durant la setmana del 13 al 17 de febrer, amb motiu del CARNESTOLTES, ens disfressarem una mica cada dia. Per això cal que els nens i nenes portin posat de casa els elements de disfressa següents: El dia 17 de febrer per la tarda celebrarem la festa de Carnestoltes a l’escola! A les 15:30h sortirem a fer una petita rua pel carrer Frederica Montseny, carrer Salvador Espriu, Avinguda del Torrent de Canigó i carrer Clementina Arderiu. Esteu convidats/des a venir-nos a veure!!! Recordeu que el dilluns 20 i el dimarts 21 de febrer no hi ha escola, ja que el primer és dia de lliure disposició i el segon és festa local, ambdós aprovats pel Consell Escolar Municipal. El divendres dia 17 i l'alumnat que va a la rua del poble cal que porti: Infantil: tota la roba ha de ser de color blau o negre 1r, 2n i 3r: tota la roba ha de ser de color vermell, groc, taronja o negre 4t, 5è i 6è: tota la roba ha de ser de color marró o negre Si fa fred, procureu que l'abric sigui fosc o del mateix color que es demana.
  4. 4. INFANTIL: Els nens i nenes d’educació infantil faran una sortida matinal per la zona del bosc proper. PRIMÀRIA: L'alumnat de 1r, 2n i 3r farà una sortida matinal i aniran fins a Can Server. L'alumnat de 4t, 5è i 6è farà una sortida de tot el dia i pujaran fins al cim del Collbaix. DIJOUS LLARDER DIA 16 DE FEBRER: Els nens/es han de dur una motxilla, una ampolla d’aigua i l’esmorzar( infantil , 1r, 2n i 3r) i també el dinar (4t, 5è i 6è). Recomanem que pugui ser de botifarra d’ou o truita per “mantenir” la tradició. Cal que portin roba i calçat adequat.
  5. 5. 1r A Yasmine Izloufa i Adrian Carozo 1r B Mar Moreno i Nil Hohenhorst 2n A Nil Mani i Noa Martos 2n B Marc Márquez i Èric Bru 3r A Arnau Barba i Adrià Coma 3r B Roc Casas i Alba Testagorda 4t A Daniel Pérez i Victor Barbanoj 4t B Saray Expósito i Ariadna Sanz 5è A Èric Fernandez i Marc Pleguezuelos 5è B Jan Pérez i Oscar Moreno 6è A Nil Velasco i Jan Soldevila 6è B Àngel Villaró i Laia Simats Els nens i nenes d’Educació Primària ja han escollit els DELEGATS I DELEGADES i SOTSDELEGATS/DES per aquest segon trimestre. Han resultat triats els alumnes següents: Us informem que el proper dia 28 de febrer, 2 i 4 de març durem a terme la jornada de portes obertes per a rebre la visita de les famílies que estan interessades en matricular els seus fills/es al centre. Pel bon funcionament de les entrades relaxades d'infantil us demanem màxima puntualitat. Us recordem que l'horari és de 8:55 a 9:05h
  6. 6. GAUDIU GAUDIU DEL DEL CARNESTOLTES!!! CARNESTOLTES!!! Cafè dels Ametllers Us volem convidar a veure els espais d'aprenentatge en funcionament: El dilluns dia 6 de març de les 15:15 a les 16:15 (espais de primària) El dimarts dia 7 de març de les 15:15 a les 16:15 (espais d'infantil).

×