SpotOnMedics Alpe d'HuZes

447 views

Published on

Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker.

SpotOnMedics
Het voelt goed om iets betekend te hebben voor een goed doel dat hoogstwaarschijnlijk in 2012 ruim € 30.000.000,- ophaalt tegen het bestrijden van deze ziekte. Voor ons persoonlijk hebben we onze eigen doel bereikt maar belangrijker is dat Team SpotOnMedics er bij was en heeft haar steentje bij gedragen.

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
447
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

SpotOnMedics Alpe d'HuZes

 1. 1. SpotOnMedics op Alpe DHuZes 2012
 2. 2. “Alpe d’HuZes is een actie waarbijdeelnemers, alleen in of in eenteamverband, geld bij elkaar brengenwaarmee zij een bijdrage leveren aan destrijd voor de overwinning op kanker. “
 3. 3. “SpotOnMedics vertrekt met een teamvan 10 fietsers naar de Alpe-d’Huez.”
 4. 4. “Op maandag 4 juni komen op we opAlpe d’HuZes aan.Tijd om onze racefietsen klaar te maken,want ook die krijgen het zwaar.”
 5. 5. “Op 5 juni een proeftocht op de GalibierOp 7 juni beklimmer we verschillendekeren de Alpe d’HuZes!.”
 6. 6. Missie en Visie Alpe D’Huzes• Anderen faciliteren en inspireren om Goed,Gelukkig en Gezond te leven met kanker• Dé Nederlandse organisatie worden die eenwerkelijk verschil maakt in en voor het leven van dekankerpatiënt• Onder het motto ‘opgeven is geen optie’accepteren we geen beperkingen in wat we kunnenen zullen bereiken
 7. 7. “We houden iedereen via Twitter op dehoogte (@SpotOnMedics).Wil je meer lezen over Alpe d’Huzes,ga naar www.opgevenisgeenoptie.nl.”
 8. 8. SpotOnMedicsteamcaptainMark Batenburg
 9. 9. Fietsteam
 10. 10. Team gezamenlijk over de finish!
 11. 11. Voor meer info:www.SpotOnMedics.nl

×