Bacc blue hill week 1 aelke

342 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
342
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
53
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bacc blue hill week 1 aelke

 1. 1. BACC BLUE HILL WEEK 1
 2. 2. AELKE Meet Maarten Aelke. Ik vind hem wel lekker stoer  Leuke bakkebaardjes enzo. En sorry voor de basic foto maar hij verandert wel nog. Hij is een kennissim met levenswens Crimineel meesterbrein worden *ugh* En kreeft met 6/4/4/3/8. Hij is heel aardig. Moet toch lukken om een vrouwtje te vinden. Hoop ik.. Ooh en hij houdt van blondines en zwartharigen en haat groene vingers.
 3. 3. Hij gaat al mooi aan het werk. Hijmoet natuurlijk iets doen om geldte verdienen.
 4. 4. En als ik zie dat hij een schatkistweet uit de grond te scheppen.Heb ik zoiets van: “Thank god datik op reis heb :D”Dat levert toch wel al wat op.
 5. 5. En zo gaat hij dus door tot hijmoe wordt. Hij graaft nog eenschatkist op. Die jongen is eennatuurtalent. Maar ooknatuurtalenten worden moe. Hijbestudeert nog even eensteentje, nee Maarten het isgeen diamant, en hij gaat naarbed.
 6. 6. Al snel staat hij trots achter dekassa van zijn eerste winkel: eenkunstgalerij. Ik ben echt eengroentje in gaan het maken.. Hetinteresseerde me niet zo.Ik ben meer de huisje-boompje-tuintje-chick op de sims.
 7. 7. En al snel kwamen de sims al vanver voor de ‘unieke’ kunst die hijverkoopt. Ik zou zelf niet naar hierkomen omdat hij zo sukkelt aande kassa. Als ik het ergens vankrijg als ik ga shoppen is het datwel, het lange wachten aan dekassa omdat hij/zij nietdoorwerkt. Maar Maarten vergeefik het wel, hij is net als ik eengroentje. En ik moet nodig hetspel nieuwe sims laten maken…
 8. 8. Maar al snel draaide de zaak opvolle toeren. En zelf ik begon erplezier in te krijgen. Hier was heterg druk: 3 mensen aan de kassahad maar 2 schilderijen meerover en 1 sim die aan hetoverwegen was een schilderij tekopen. Ik heb gewoon de winkelgesloten Ik was de tijd een beetje uit hetoog verloren en ik vond dat hettijd werd om nog eens naar huiste gaan. En eens wat vrouwen uitte nodigen.
 9. 9. Maarten ging helemaal wild, 3 vrouwen in z’n huis. Ik heb er even blind date vangemaakt  Rechts (Beppie) vloog eerst af. Hij had een afkeer voor haar. Daarna vlooglinks af (Tessa). En hij ging uit met de vrouw in het midden (Astrid).
 10. 10. Het werd wel een leuke avond. Hetwas een droomdate. Maar, zoalsdat altijd is op een droomdate,moest Astrid veel te snel al weerweg.
 11. 11. Ze namen nog even afscheidbuiten. En daar stond Tessa buitenom hem te waarschuwen voorAstrid. Ze is een romantieksim. Ensorry daar ben ik nog niet klaarvoor. En vooral mijn aardigeMaarten niet.
 12. 12. Maarten bedankte Tessauitgebreid. Tessa genoot erduidelijk van. Ze had een zwarecrush voor Maarten.
 13. 13. En Tessa was niet de enige meteen zware crush. Astrid probeertnog steeds om het goed te makenmet Maarten. Toch wil ze haarliefjes niet in de steek laten omzich enkel te binden met Maarten.
 14. 14. Terwijl Astrid die bloemen bracht.Waren Maarten en Tessa een enal aandacht voor elkaar.Tessa moet zeker gedachthebben: “Man wat kan hij goedkussen”Ze gingen gewoon in elkaar op.
 15. 15. En dus vroeg Maarten (misschienIETSJE te vroeg) om bij hem tekomen wonen. Ze zei ja enMaarten was zo vriendelijk haareen rondleiding te geven in hunslaapkamer.Ik weet het, ik weet het ik ga snel.Maar er waren ondertussen al 5dagen voorbij zonder maar 1vrouw te hebben waar hij zijnaandacht op had gezet Ö
 16. 16. De volgende dag gingen ze naastigaan het werk om weer eenschatkist op te graven.
 17. 17. Ok misschien een beetje teveelgestoeft over zijn talenten. Maariedereen heeft wel eens ongeluk inzijn leven. Maar zijn gezicht wasecht grappig 
 18. 18. Maar Marty’s was geboren na aldat gezwoeg  Een leuke hangoutom je date mee naartoe te nemen.Ik zie het als een club. Omdat ereen Dj set binnen staat.1 luiwammesje binnen.
 19. 19. Ik vond het ook een mooi puntom te verloven. En ze zei ja Waarom zou ze ook niet.En er staat ook eenmuziekpodium op dit kavel. Dusde muziekwereld staat ook open.
 20. 20. En raadt het of niet. Maar ze iszwanger van het eerste kindje inde Bacc :D Dankje Tessa enMaarten. En dat in 1 schot x)En groen staat haar wel  Juist…ik moet nog wat vertellen overTessa.Ze is ook een kennissim. Met delevenswens 7 vaardighedenvolledig. Jeij! Love you Ze is vis met 5/3/7/3/7. Zehoudt van brillen en charisma. Zehaat zwart haar. Uhm hoe kom jijaan 2 bolts met Maarten?
 21. 21. Wanneer Maarten dit ontdekt is hijsuper blij. Ik had hem een familiesimmoeten maken gewoon  Maar ik wasbang voor de levenswens want vaakwillen die de top in deordehandhaving. Niet dat dezelevenswens me wat vooruit helpt :/Maar goed hij is gewoon lief 
 22. 22. Ze trouwen nog even want zewillen geen bastaard.Hij eens naar die blik van Tessa,het is net over haar kleine meisjesdroom vervult is *snik*Maarten kijkt zo: Ik hoop dat dit dejuiste vinger is.
 23. 23. Ze skillen nog wat en dan…
 24. 24. Gaan ze naar de nieuwe winkel: 7little todlers. Geïnspireerd op dezwangerschap. Nooit gedacht datbabyspullen zo goed verkopen ÖMaarten is al wat beter in dekassa en in het verkopen loopt hijenorm voor op Tessa. Maar ikgeef haar toch een kans. Vooralomdat de klanten nogal boosreageren op Maarten en datTessa mag doen wat ze wil :pWaarschijnlijk hebben zemedelijden met haar en haartoestand. Dikke dikke buik :D
 25. 25. Ook Tessa zit bewonderend tekijken naar haar buik  Ik verlangzo naar het kindje ^^Ik hoop op een mooie mix van detwee.
 26. 26. Thuis genieten Maarten en Tessavan hun laatste momentenalleen.
 27. 27. ‘s Avonds werkt Maarten wat aanz’n charisma. Hij was er wat vanaangedaan dat de klanten hemniet mochten. Misschien heeft ditwel een goede uitwerking op deverkoop.
 28. 28. Tessa wil haar koken verbeteren.Haar gedachten gaan echter dehele tijd naar de toekomstigebaby. Dus dat vlot niet echt.Ze denkt na over hoe het er zaluitzien, welk geslacht het zal zijn,hoe het gaat noemen…1 ding weet ze zeker het zal eenLatijnse naam zijn.
 29. 29. EINDE Muhaha ^^ de week is gedaan en het kindje moet nog geborenworden. Verschrikkelijk einde. Ik weet het. Maar het zij zo. Ikheb geluk, want bij mij is het wel al geboren. En ik kan jevertellen: Ik ben helemaal weg van het kleintje ^^Michelle x

×