Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

0

Share

Download to read offline

04 2013 alumnesp3p4p5_sils

Download to read offline

Fotos dels dibuixos dels alumnes CI

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • Be the first to like this

04 2013 alumnesp3p4p5_sils

 1. 1. Guillem P5Jan P5Adrià P5Lluc P5Núria P5Irina P5Norah P3Alba P3Ferran P4CEIP Jacint Verdaguer de SilsSoleABRIL i MAIG – 2013 GRUP Cicle Inicial C I de 3 a 6 anys
 2. 2. Sole10 abril 2013Tema: Camp de flors en perspectiva.Material: Llapis, guixos i ceres.Tècnica: (perspectiva) Les distàncies. A prop i lluny.L’horitzó llunyà és una línea a la part de dalt del full, on ésel cel i les muntanyes, la resta, serà un enorme camp plede flors. Les flors més properes les situem a la part de sotadel full i són les més grans, i les flors més allunyades lessituem pròximes a la línea del horitzó i són les més petites.Dibuix amb llapis, fons difuminat amb guixos i elements amb ceres.Tema: Lliure (pels que han acabat l’exercici).
 3. 3. Tema: Lliure (pels que han acabat l’exercici).
 4. 4. Guillem
 5. 5. Comunicar-vos que:La tasca que m’havia proposat de maneravoluntària i amable, de presentar lesfotografies dels dibuixos dels vostres fills, noha pogut ser muntada en aquest Power-Point; a causa de que se m’ha espatllat elfocus de la càmera fotogràfica.
 6. 6. Sole10 abril 2013Tema: 4 Bodegons:poma, ampolla, caixa i una nina.Material: Llapis i llapis de colors.Tècnica: Contorns i proporcions. Observar i copiar.Tema: Lliure (pels que han acabat l’exercici).
 7. 7. Sole17 abril 2013Tema: Pintura. Fer un arbre i experimentar.Material: Pintura color verd, vermell i blau.Tècnica: Experimentar amb la pintura. Més espessa, mésfluida. Amb tapes d’ampolles, pinzells i escuradents.Tema: Lliure (pels que han acabat l’exercici).
 8. 8. Sole24 abril 2013Tema: Copiar un animal o un dibuix.Material: llapis, llapis de colors.Tècnica: Copiar una fotografia o dibuix.Tema: La nostra casa.Tècnica: Memòria i anàlisi. Pensar en com esla nostra casa, quantes portes i finestres té,que hi ha al voltant...DibuixarFoto odibuix
 9. 9. Sole8 maig 2013Tema: La nostra mà en negatiu i positiu.Material: llapis, colors, retoladors i ceres.Tècnica: Dibuixar el contorn de la nostra mà. La primera lapintarem per dins i la segona només pintarem la part delvoltant per fora, i per dins la deixarem sense pintar.Tema: Lliure (pels que han acabat l’exercici).
 10. 10. Sole15 maig 2013Tema: Collage.Material: Revistes, tisores i cola.Tècnica: Buscar, retallar, compondre ipegar. Buscar elements d’imatges, de colors, de formes...per fer servir com a ulls, nas, boca, cabells, cos.... I fer unacomposició amb els diferents elements.Tema: Lliure (pels que han acabat l’exercici).
 11. 11. Sole22 maig 2013Tema: Posicions de la figura humana.Material: Llapis i llapis de colors.Tècnica: Observar la postura del cos de lamestra i dibuixar-la.Tema: Lliure (pels que han acabat l’exercici).

Fotos dels dibuixos dels alumnes CI

Views

Total views

455

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

204

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×