Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
03 2013 alumnes_cm_sils
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

0

Share

Download to read offline

04 2013 alumnes_cm_sils

Download to read offline

dibuixos dels alumnes CM mes d'abril i maig

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • Be the first to like this

04 2013 alumnes_cm_sils

 1. 1. Marc 2onAna 2onAina 3erXènia 3erNora 4tMar 1erLeire 1erDan 1erEloi 1erOna 2onJoan 2onCEIP Jacint Verdaguer de SilsSoleABRIL - MAIG – 2013 GRUP Cicle Mitjà C M de 7 a 9 anys
 2. 2. SoleTema: Dibuixar la família (pels que han acabatl’exercici).5 abril 2013Tema: Expressió dels sentiments.Material: Retoladors.Tècnica: Cada cara ha de ocupar tot elfull. Hem escollit 4 expressions: Content, trist, enfadat ide por. Hem d’imaginar, expressar i observar, que enspassa, quan experimentem aquests sentiments. Hem desentir que és el que movem i cap on, i fitxar-nos en quefan les celles, la boca i els ulls.
 3. 3. Joan, vafaltar
 4. 4. Tema: Dibuixar la familia (pels que han acabatl’exercici).
 5. 5. Sole12 abril 2013Tema: 4 Bodegons i fer 2 en NEGATIU,poma, ampolla, caixa, nina.Material: Llapis i ceres.Tècnica: Contorn, taca i proporcionalitat.Observar els contorns externes de la poma i l’ampolla i,fer un negatiu tacant només la part externa del seucontorn fins que quedi tot el fons tacat, menys l’objecte.La capseta i la nina observar i copiar.
 6. 6. Sole19 abril 2013Tema: La rosa.Material: Pintura, pinzell i escuradentsTècnica: Prim i gros, color fosc i clar.Primer només amb la punta del pinzell, per que ens surtiprim, pintem de color verd fosc la tija de la rosa, desprésamb l’escuradents a hi farem els pinxos de la tija. Ambun verd clar hi farem les fulles. La rosa la pintarem fentuna espiral grossa de color vermell i després a sobre unaespiral de color groc.
 7. 7. Dan
 8. 8. Aina, vafaltar
 9. 9. Xènia, vafaltar
 10. 10. Nora, vafaltar
 11. 11. SoleTema: Dibuix lliure (pels que han acabatl’exercici).26 abril 2013Tema: Taca a traçosMaterial: Carbonet i goma.Tècnica: Els traços en vertical, horitzontal,diagonal. Pocs i molts, difuminats, esborrats... Grossos iprims...
 12. 12. Tema: Dibuix lliure (pels que han acabatl’exercici).
 13. 13. Sole3 maig 2013Tema: Retrat.Material: Llapis i llapis de colors.Tècnica: Copiar una fotografia. Observar laproporcionalitat i distribució dels elements en el retrat.Foto Dibuix
 14. 14. Sole10 maig 2013Tema: Retrat.Material: Llapis i llapis de colors.Tècnica: Copiar una fotografia. Observar laproporcionalitat i distribució dels elements en el retrat.Foto Dibuix
 15. 15. Ana, vafaltar
 16. 16. Comunicar-vos que:La tasca que m’havia proposat de maneravoluntària i amable, de presentar lesfotografies dels dibuixos dels vostres fills, noha pogut ser muntada en aquest Power-Point; a causa de que se m’ha espatllat elfocus de la càmera fotogràfica.
 17. 17. Sole17 maig 2013Tema: Com fer diferents posicions de la figura humana.Material: Llapis.Tècnica: Esquema del cos humà. Observar les diferentspostures, que la mestra ens fa i fer els esquemes, teninten compte les posicions i proporcionalitats dels diferentselements del cos, cap, coll-espatlla, colzes-braços, tronc-cintura, genolls-cames, peus i mans.
 18. 18. Sole24 maig 2013Tema: Collage.Material: Revistes.Tècnica: Buscar, retallar, compondre i pegar. Buscarelements d’imatges, de colors, de formes... per fer servircom a ulls, nas, boca, cabells, cos.... I fer una composicióamb els diferents elements.

dibuixos dels alumnes CM mes d'abril i maig

Views

Total views

504

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

199

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×