Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut

“SUOSITTELE MEITÄ - PALKITSEMME SINUT”#
-ohjelma 2013-2014#

Sisältöä el...
Minustako “palvelun suosittelija”?#
ü  Olen pääkaupunkiseudulla (Espoo, Helsinki, Kauniainen
tai Vantaa) toimiva yrittäjä...
Sisältöä elämään! ®
hoiva- ja hyvinvointipalvelut

ü  Syksyllä 2013 toimintansa aloittanut
senioreiden hoivaan ja hyvinvo...
“SUOSITTELE MEITÄ - PALKITSEMME SINUT”

-ohjelma#
ü  Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden
“SUOSITTELE MEIT...
Toimintamalli#
“Palvelun suosittelija”#
!
ü  Ottaa tiloihinsa jakoon Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden
...
Esite & Teline#
ü  Taskutaitettu A3 esite läpinäkyvässä
pöytätelineessä!
!
ü  Pöytätelineen koko!
ü  Korkeus: 20cm!
ü ...
Esite & Teline#

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on Oy HKH Management Consulting Ltd:n
aputoiminimi ja re...
Esite - etu, -takapaneli ja taskutaitettu sivu#

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on Oy HKH Management Con...
Esite - avattuna#

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on Oy HKH Management Consulting Ltd:n
aputoiminimi ja ...
Molemmat hyötyvät!#
“Palvelun suosittelija”#
!
ü  Lisämyynti !
ü  Uusi palvelu omaan tuote- / palveluvalikoimaan!
ü  Ei...
Kiinnostuitko?#
Mikäli olet kiinnostunut “SUOSITTELE MEITÄ - 
PALKITSEMME SINUT” -ohjelmastamme, ota
yhteyttä käyttäen all...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut "suosittele meitä -palkitsemme sinut"-ohjelma 2013-2014

603 views

Published on

1. Oletko pääkaupunkiseudulla (Espoo, Helsinki, Kauniainen tai Vantaa) toimiva yrittäjä?

2. Etsitkö mahdollisuuksia uuteen lisämyyntiin tai tuote- / palveluvalikoimasi laajentamiseen?

3. Kohtaatko päivittäisessä työssäsi senioreita tai heidän omaisiaan?

Ryhtymällä Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden ”palvelun suosittelijaksi” voit luoda lisämyyntiä yhteisesti sovitun provisiomallin mukaisesti!

Mikäli vastasit ”kyllä” yllä oleviin kysymyksiin, saatat olla etsimämme yrittäjä / yhteistyökumppani. Lisätietoja ohjelmastamme saat oheisesta esityksestä tai soittamalla Jari H. Heleniukselle 050 341 6042.

Published in: Health & Medicine
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
603
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut "suosittele meitä -palkitsemme sinut"-ohjelma 2013-2014

 1. 1. Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut
 “SUOSITTELE MEITÄ - PALKITSEMME SINUT”# -ohjelma 2013-2014# Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on Oy HKH Management Consulting Ltd:n aputoiminimi ja rekisteröity tavaramerkki. © 2013 Kaikki oikeudet pidätetään.!
 2. 2. Minustako “palvelun suosittelija”?# ü  Olen pääkaupunkiseudulla (Espoo, Helsinki, Kauniainen tai Vantaa) toimiva yrittäjä! ! ü  Etsin mahdollisuuksia uuteen lisämyyntiin tai tuote- / palveluvalikoimani laajentamiseen! ü  Kohtaan päivittäisessä työssäni senioreita tai heidän omaisiaan! ! Ryhtymällä Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden “palvelun suosittelijaksi” voit luoda lisämyyntiä yhteisesti sovitun provisiomallin mukaisesti!# Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on Oy HKH Management Consulting Ltd:n aputoiminimi ja rekisteröity tavaramerkki. © 2013 Kaikki oikeudet pidätetään.!
 3. 3. Sisältöä elämään! ® hoiva- ja hyvinvointipalvelut ü  Syksyllä 2013 toimintansa aloittanut senioreiden hoivaan ja hyvinvointiin keskittyvä palvelu! ! ü  Tarjoaa senioreille ja muille apua tarvitseville henkilökohtaisen Senioriassistentin osana hyvinvointipakettia tukemaan ikääntyvän päivittäistä elämää & kotona asumista! ! ü  Rubiini-hyvinvointipaketti (30h/kk)! ü  Safiiri-hyvinvointipaketti (40h/kk)! ! ! ü  Lisätietoja palvelusta ja toimintaperiaatteesta voi lukea osoitteessa http://www.sisaltoaelamaan.fi# Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on Oy HKH Management Consulting Ltd:n aputoiminimi ja rekisteröity tavaramerkki. © 2013 Kaikki oikeudet pidätetään.!
 4. 4. “SUOSITTELE MEITÄ - PALKITSEMME SINUT”
 -ohjelma# ü  Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden “SUOSITTELE MEITÄ - PALKITSEMME SINUT”-ohjelma pyrkii löytämään pääkaupunkiseudulla toimivia yrittäjiä yhteistyökumppaniksi “win-win”-periaatteella mahdollistaen# ! ü Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden esitteiden näkyvyyden yhteistyökumppanin tiloissa# ! ü Ohjelmaan osallistuvalle yrittäjälle / yhteistyökumppanille lisämyynnin, joka perustuu sovittuun provisiomalliin per toteutunut hyvinvointipakettien myynti# Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on Oy HKH Management Consulting Ltd:n aputoiminimi ja rekisteröity tavaramerkki. © 2013 Kaikki oikeudet pidätetään.!
 5. 5. Toimintamalli# “Palvelun suosittelija”# ! ü  Ottaa tiloihinsa jakoon Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden pöytätelineessä olevia esitteitä (jokainen esite on merkitty yhteistyökumppanikohtaisella yksilöidyllä koodilla)! ! ü  Vaihtoehtoisesti esittelee Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden palvelupaketteja mahdollisten kotikäyntien yhteydessä! ! ü  Oman mielenkiinnon ja halun mukaan panostaa palvelun myyntiin omalle asiakaskunnalleen! # Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut# ! ü  Maksaa jokaista yksittäistä sopimukseen johtavaa myyntiä kohden provision seuraavanlaisesti:! ü  Hyvinvointipakettien tutustumiskuukauteen johtavasta sopimuksesta XX €# # ü  Hyvinvointipakettien toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen johtavasta sopimuksesta XXX € lisää# Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on Oy HKH Management Consulting Ltd:n aputoiminimi ja rekisteröity tavaramerkki. © 2013 Kaikki oikeudet pidätetään.!
 6. 6. Esite & Teline# ü  Taskutaitettu A3 esite läpinäkyvässä pöytätelineessä! ! ü  Pöytätelineen koko! ü  Korkeus: 20cm! ü  Leveys: 17cm! ü  Syvyys: 7cm! ! ü  Esitteen koko! ü  Korkeus: 30cm! ü  Leveys taitettuna: 14.5cm! ü  Leveys avattuna: 42cm! ! ü  Telineessä noin 100kpl yksilöidyllä koodilla varustettuja esitteitä! Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on Oy HKH Management Consulting Ltd:n aputoiminimi ja rekisteröity tavaramerkki. © 2013 Kaikki oikeudet pidätetään.!
 7. 7. Esite & Teline# Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on Oy HKH Management Consulting Ltd:n aputoiminimi ja rekisteröity tavaramerkki. © 2013 Kaikki oikeudet pidätetään.!
 8. 8. Esite - etu, -takapaneli ja taskutaitettu sivu# Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on Oy HKH Management Consulting Ltd:n aputoiminimi ja rekisteröity tavaramerkki. © 2013 Kaikki oikeudet pidätetään.!
 9. 9. Esite - avattuna# Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on Oy HKH Management Consulting Ltd:n aputoiminimi ja rekisteröity tavaramerkki. © 2013 Kaikki oikeudet pidätetään.!
 10. 10. Molemmat hyötyvät!# “Palvelun suosittelija”# ! ü  Lisämyynti ! ü  Uusi palvelu omaan tuote- / palveluvalikoimaan! ü  Ei riskiä! ! Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut# ! ü  Näkyvyys! ü  Uusasiakashankinta! Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on Oy HKH Management Consulting Ltd:n aputoiminimi ja rekisteröity tavaramerkki. © 2013 Kaikki oikeudet pidätetään.!
 11. 11. Kiinnostuitko?# Mikäli olet kiinnostunut “SUOSITTELE MEITÄ -  PALKITSEMME SINUT” -ohjelmastamme, ota yhteyttä käyttäen alla olevia yhteystietojani ja jutellaan lisää.# # Puh: 050 341 6042# S-posti: jari.helenius@sisaltoaelamaan.fi# http://www.sisaltoaelamaan.fi# # # Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut# PL 472 # 00101 Helsinki# Katuosoite: Itämerenkatu 5, 00180 Helsinki# Y-tunnus: 1537653-7 # # Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on Oy HKH Management Consulting Ltd:n aputoiminimi ja rekisteröity tavaramerkki. © 2013 Kaikki oikeudet pidätetään.!

×