Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Sisältöä elämään!® palvelusetelituottajaksi

1,679 views

Published on

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on liittynyt Helsingin kaupungin palvelusetelituottajaksi omaishoidon tuntilomituksessa joulukuusta 2015 alkaen. Omaishoidon palveluseteli on vaihtoehto omaishoitajien lakisääteisten vapaapäivien järjestämiseen ja tapahtuu asiakkaan omassa kodissa.

Published in: Health & Medicine
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Sisältöä elämään!® palvelusetelituottajaksi

  1. 1. Palvelusetelillä Sisältöä elämään! Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut on liittynyt Helsingin kaupungin palvelusetelituottajaksi omaishoidon tuntilomituksessa joulukuusta 2015 alkaen. Omaishoidon palveluseteli on vaihtoehto omaishoitajien lakisääteisten vapaapäivien järjestämiseen ja tapahtuu asiakkaan omassa kodissa. “Olemme hyvin tyytyväisiä pystyessämme laajentamaan tarjontaamme kattamaan myös palvelusetelituotannon omaishoidon tuntilomituksessa. Henkilökohtaiset Senioriassistenttimme helpottavat omaishoitajien mahdollisuuksia pitää vapaata raskaasta omaishoidosta ja samalla tuovat lisäarvoa asiakkaalle positiivisen ja laadukkaan hoidon kautta” sanoo Jari H. Helenius, Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden toimitusjohtaja. Kotona tapahtuvaa lomitusta voi saada enintään 18 tuntia kuukaudessa 3x6 tunnin jaksoissa. Asiakkaan omavastuuosuus palvelusetelin käytöstä on 11,30 € vuorokaudessa (summa vuonna 2015). Lisätietoja omaishoidon palvelusetelistä voi lukea Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden web sivuilta osoitteesta: http://www.hel.fi/www/Helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikaantyneiden- palvelut/omaishoito/palveluseteli Lisätietoja saa myös suoraan Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluista numerossa 010 524 0300 arkisin 8.30-17.30 tai www.sisaltoaelamaan.fi/yhteydenotto Puheluiden hinnat 010­alkuisiin numeroihin: Kiinteän verkon liittymästä  8,35 snt / puh + 6,00 snt / min. Matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt / puh + 17,17 snt / min. Hinnat sisältävät alv 24%. Ulkomailta soitettaessa hinta on sama kuin puhelun hinta Suomeen.

×