Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Palvelusetelillä
Sisältöä elämään!
Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut liittyi joulukuusta 2015 alkaen Helsin...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Sisältöä elämään!® -palvelusetelitiedotus

3,711 views

Published on

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut liittyi joulukuusta 2015 alkaen Helsingin kaupungin palvelusetelituottajaksi. Palveluseteli mahdollistaa omaishoidontuen lakisääteisten vapaapäivien järjestämisen kotona tapahtuvana tuntilomituksena. Lisätietoja palvelusetelistä ja sen hakemisesta saa Helsingin kaupungin sivuilta ja Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluista:

hel.fi/www/Helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikaantyneiden-palvelut/omaishoito/palveluseteli/

Sisaltoaelamaan.fi/yhteydenotto

Voit myös soittaa suoraan palvelunumeroomme 010 524 0300 arkisin 8.30-17.30 niin kerrome lisää.


Puheluiden hinnat 010-alkuisiin numeroihin: Kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt / puh + 6,00 snt / min. Matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt / puh + 17,17 snt / min. Hinnat sisältävät alv 24%. Ulkomailta soitettaessa hinta on sama kuin puhelun hinta Suomeen.

Published in: Healthcare
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Sisältöä elämään!® -palvelusetelitiedotus

  1. 1. Palvelusetelillä Sisältöä elämään! Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut liittyi joulukuusta 2015 alkaen Helsingin kaupungin palvelusetelituottajaksi. Palveluseteli mahdollistaa omaishoidontuen lakisääteisten vapaapäivien järjestämisen kotona tapahtuvana tuntilomituksena. Lisätietoja palvelusetelistä ja sen hakemisesta saa Helsingin kaupungin sivuilta ja Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluista: www.hel.fi/www/Helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikaantyneiden-palvelut /omaishoito/palveluseteli/ www.sisaltoaelamaan.fi/yhteydenotto Voit myös soittaa suoraan palvelunumeroomme 010 524 0300 arkisin 8.30-17.00 niin kerromme lisää... Puheluiden hinnat 010­alkuisiin numeroihin: Kiinteän verkon liittymästä  8,35 snt / puh + 6,00 snt / min. Matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt / puh + 17,17 snt / min. Hinnat sisältävät alv 24%. Ulkomailta soitettaessa hinta on sama kuin puhelun hinta Suomeen.

×