Picspam update 3

316 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
316
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
45
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Picspam update 3

 1. 1. Wonderkind: De herhaling van de geschiedenis Picspam update 3 Door ISims2SNFKGGH
 2. 2. Deze foto is genomen in het kasteel – de scène waar jullie waarschijnlijk veel vragen aan hebben overgehouden. Wat de maker van deze pose ermee bedoelde, weet ik niet. Ik weet alleen dat ik het eruit vind zien als… een zielige hond ofzo! :’)
 3. 3. Though, de vorige foto was niet de enige foto die voorkomt in deze picspam die is gebaseerd op (pose)hacks. Toen ik me verveelde en op zoek was naar wat nieuwe poses, heb ik Iris als proefpersoon gebruikt. Dit is het resultaat!
 4. 4. En dan komen er twee foto’s – ook van Iris – met Kay. Mijn lieve, kleine schatje! (Nou ja, once he was: nu is hij niet klein meer!)
 5. 5. Deze foto is afkomstig uit de scène bij Idde thuis in de Gemmit. Kennelijk wilde Remy - Iddes vader, even ter herinnering – nog even vlug zijn haar checken met zijn ene oog voor hij Iris een hand gaf. xD
 6. 6. Dan komen we op de scène bij Rose thuis uit. Hier was namelijk een duivelse diersoort aanwezig die het nodig vond om vrijwel al mijn plannen te dwarsbomen: katten. Met name Poeken! Poezzies, alles leuk en aardig, maar ga ergens anders gluren. D=
 7. 7. Nadat Sjimmie hem gepeerd was, vond Poeken het wel gezellig om naast Iris op de bank te gaan zitten…Iris kijkt terecht van ‘oh?’ (terwijl Poeken schijnheilig doet -.-’). Daar moest Rosemary zitten. Niet dat ellendige beest!
 8. 8. Deze scène kwam eigenlijk voor de scène bij Rosemary thuis. Want Rosemary nam Iris natuurlijk mee op haar scooter. Maar deze scène in het park heb ik later gemaakt dan de scène bij Rose thuis. (Vandaar de volgorde.) Maargoed. Waarom ik deze foto wilde laten zien: ik vond het licht toch best wel… oogverblindend. Of zoals ik misschien tegen Marieke moet zeggen: het licht is best wel shiny ! =D
 9. 9. Dan weer een foto van dat ellendige beest. Hij had Iris’ kant van het bed ingepikt... -_____-’
 10. 10. En hier ging er iets mis met de plateaus van OMSP. =P
 11. 11. En toen kwam alles toch nog goed! =D Deze foto zat geloof ik ook in de update – dat weet ik niet eens meer. Maar hij blijft cute! *)*
 12. 12. Ik bedoel, zeg nou zelf: Iris is toch veel liever dan dat duivelse beest? (Af en toe ben ik overduidelijk helderziend. In dit geval ook. Bennies reactie: ‘ik snap het verschil niet! Een poes is een poes, toch?’ Mariekes reactie: ‘Eurhm…Poeken is liever!’
 13. 13. Ja nou ja, alsof het afgesproken was: the final touch door Poeken en Sjimmie…
 14. 14. Veelbanigheid - is dat een woord? – bij Cathelijn… Het was echt zó irritant. Het bleef maar komen. Maar toen ik ‘r had gedelete en opnieuw naar familie de Bof had geladen, was het weg. Slimme ik. =)
 15. 15. Dan komen we bij een aantal verjaardagen. Ik heb er geen stukje van in de update gedaan. Desalniettemin heb ik ze toch een klein feestje laten geven en foto’s gemaakt, zodat jullie kunnen zien hoe de kinderen van Naomi en Victor zijn opgegroeid.
 16. 16. Caketime! En ja, ik weet het. Emma ziet er best… jongensachtig uit. Er is trouwens iets dat jullie ook moeten weten: Pelle en Emma hebben allebei een afschuwelijke persoonlijkheid – iets dat je van Kay trouwens niet zeggen kunt. Emma en Pelle hebben allebei één punt voor aardigheid. (Kay heeft er tien.)
 17. 17. Omdat Stan een beetje sipjes keek op de verjaardagendag bij Naomi en Victor, heb ik hem ook maar zo’n partijtje gegeven. Pepijn was één dag later jarig dus vierden we tegelijk zijn verjaardag.
 18. 18. Dan volgt er een vage kreet van Auke terwijl hij op zijn gameplayer zat – wat tot irritaties van Cathelijn leidde die een boek aan het lezen was.
 19. 19. Omdat Sander de enige is van generatie 3 die alleen woont, ben ik zo lief geweest om een aquarium voor hem te kopen. Vissen voeren is schijnbaar een heus vak: je hand door het aquarium proberen te krijgen zal toch niet echt lukken, jongen…
 20. 20. Dan krijgen we nog de gefreakte Joey. Sinds hij al zijn vaardigheden heeft volbracht, wenst hij de meest rare dingen. Nou ja. Een stereotoren is nou niet zo’n rare wens, maar het zijn er wel raar-veel. (Voor geval het je je afvraagt: jup. Niks stereotoren van gekregen Serena en Nienke. Dat is zogenaamd: Joey heeft hem zelf gekocht.)
 21. 21. Dit zijn nog wat andere dingen die Joey persé wilde hebben. En waar die kamer waar het DJ-hok staat is? De zolder! (Daar dump ik alles tegenwoordig. Sinds Joey’s wensenbui is dat wel nodig…!) Het enige wensding dat niet overbodig was, was de voerbak voor katten/honden. Zo kon Kay nonstop eten.
 22. 22. Dit is wat Iris deed toen ze mijn Idde-scène tegen wilde werken: spelen met straathonden…
 23. 23. En tot slot: een wens die ik ook heb vervuld. Het is schijnbaar aanstekend, want niet alleen Joey maar ook Cathelijn, Ivy, Melvin, Krijn en Auke wilden allemaal een plantje zaaien.
 24. 24. W onder k ind: De herhaling van de geschiedenis Dit was de picspam van update 3! Nu kunnen jullie lekker doorgaan met update 4! Xx Sims2SNFKGGH Ps: berichtjes kan ik waarderen!

×