Picspam update 1 - verrijking van kennis

361 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
361
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
69
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Picspam update 1 - verrijking van kennis

 1. 1. Wonderkind: De herhaling van de geschiedenis Picspam update 1 - verrijking van kennis Door ISims2SNFKGGH
 2. 2. Dit is Jacky op het dak van het kasteel. Zoals jullie op – ik geloof één of twee foto’s – hebben kunnen zien in de vorige update is het kasteel redelijk groot. Ik ben dan ook erg trots op mezelf want ik ben er best lang mee bezig geweest!
 3. 3. Ik merk je bij deze foto denken: wtf? Tsja. Lang leve tienerbaantjes. Tieners moeten altijd werken tenzij ze halfdood liggen te gaan of je hun baas via de telefoon weet te overtuigen met een nepkuch dat je ziek bent. Als je hun kennis wilt verbreden omdat ze kroonkind zijn van een andere wereld, maakt die werkgevers dat niks uit!
 4. 4. Jacky staat er een beetje weird bij. Als je haar armen wegdenkt, lijkt het haast alsof Tom nu een enorm lange baard heeft ofzo. =P
 5. 5. Dit is een foto van een Simmetje die jullie nog niet hebben gezien. Ze komt binnenkort wel voor het eerst voor in het verhaal. Maar tot die tijd moeten jullie het doen met ‘het meisje dat in de boom hing.’
 6. 6. Dit was voordat ik Iris naast Tim aan de waterkant wilde neerzetten. Largo was ook op die kavel en liep toevallig langs. Iris’ gedachten werden meteen door hem afgeleid. Tsja, dat Iris op oudere jonge(ns) mannen valt, is wel duidelijk!
 7. 7. Dit was voordat ik Iris naast Tim aan de waterkant wilde neerzetten. Largo was ook op die kavel en liep toevallig langs. Iris’ gedachten werden meteen door hem afgeleid. Tsja, dat Iris op oudere jonge(ns) mannen valt, is wel duidelijk!
 8. 8. Naast die andere schattige foto van Tim en Bram waar Bram op de rug van zijn broer zit, heb ik ook nog deze foto van hen samen gemaakt. Het straalt precies uit wat Tim is. Ondanks zijn schattige kapsel lijkt hij toch nog… schattig. Ik bedoel, dat hoef ik jullie niet uit te leggen!
 9. 9. Dan heb je nog die scène waarin ik Tim en Largo fotografeerde als tieners. Ik heb ze laten ‘opgroeien’ (afgroeien) van jongvolwassenen naar tieners. En zoals jullie zien, hoef je je Sims niet ‘af te laten groeien’ om de mooie kleren.
 10. 10. Buiten de vier foto’s van Largo en Tim samen kon ik het niet laten om nog meer foto’s van hen samen. Zeg nou zelf: ze zijn toch kei lief!
 11. 11. En dan nog mijn megaknappe Jane. De glimlach op haar gezicht alleen al straalt zoveel warmte uit dat je kunt zien dat ze enorm aardig is! Maar al boven al moest ik gewoon even een foto maken van mijn knappe meisje. ^.^
 12. 12. Ze is ook enorm gek op haar familie en vrienden. Dat moest ik weer even breed op de foto hebben. Hoewel Tim op sommige vlakken meer als een oudere zus is voor Jane heeft hij toch ook zijn mannelijke trekjes. Dat zullen jullie over een aantal updates wel merken! --)
 13. 13. Dan is dit weer zo’n foto van ‘wtf?’. Iris’ ogen draaiden weg en een paar seconden later waren ze weer normaal. Dit keer gebeurde het echt vanzelf. (Ik weet het, ongeloofwaardig gezien de invloed die Sander op haar heeft! (A))
 14. 14. Gelukkig is Sander naast dat hij heel erg manipulerend kan zijn ook heel aardig. Ik vind dit dan ook weer één van de meest schattige foto’s van hen samen.
 15. 15. Bij Sarah en Wietse thuis gebeurde er ook het hoognodige rare. Zo bleek Pelle er erg veel lol in te hebben blokjes tegen zijn hoofd aan te gooien.
 16. 16. Aangezien dit de eerste update is waarin Stan als kind te zien is en Veerle als tiener, wilde ik nog even vier foto’s laten zien van deze knappe kindjes. Er is duidelijk te zijn dat ze kinderen van hun moeder zijn. Ik was ook erg blij te zien dat Veerle nóg knapper werd toen ze opgroeide van kind naar tiener. Naast Jane is zij mijn andere knappe meisjessim. Je moet het niet in je hoofd halen om Stan schattig te noemen. Zoals jullie je misschien nog wel herinneren, heeft hij zich als een echte stoere bink ontpopt tegenover Simone en Esmée, de twee oudste dochters van Victor en Naomi.
 17. 17. Bij hen thuis bleek dat de pasgeboren Emma enorm sterk is. Ze heeft niet eens armen nodig om niet te vallen. Voor haar moeder zweven terwijl die naar binnen loopt, is kennelijk al genoeg.
 18. 18. Dan heb ik nog deze foto met daarop Jim, Justin en de aanstaande moeders Nienke en Serena. Ik weet het: het is niet de enige foto die ik geschoten heb van het stel studenten. Maar ik vond deze opstelling met z’n vieren zo leuk samen.
 19. 19. Dit is de dertigste en de laatste… het laatste ding. Je zult wel voor de derde keer denken: wtf is dít nu weer? O.o Nou, dit is een krabbeltje dat ik onderaan het blaadje van de stamboom heb gemaakt. Ik vond ‘m wel geinig, mijn zelfgemaakte ‘stamboommascotte’.
 20. 20. W onder k ind: De herhaling van de geschiedenis Dit was de picspam van de update verrijking van kennis! Ik geloof dat dit de langste is in vijf updates ofzo. :`) Anyhow: nu jullie dit gezien hebben, kunnen jullie door naar update 2: impulisiviteit! (Zie de link hier onder! =]) Xx Sims2SNFKGGH Ps: berichtjes kan ik waarderen!

×