Bacc Crackwoodspines; update 36 - week 13

150 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
150
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bacc Crackwoodspines; update 36 - week 13

 1. 1. Bacc Crackwoodspines Update 36 Week 13
 2. 2. Oei! Ondanks Christines hulp van vorige week lijkt het erop dat het tussen Lars en Carine nog steeds niet 100% oké gaat!
 3. 3. Eten maken en het binnenkrijgen. Twee dingen die Carine op het moment overeind houden.
 4. 4. Sinds Christine tussen hen heeft bemiddeld, gaat het al iets beter. Maar toch… Het is wel wennen om niemand anders in huis te hebben dan elkaar. Zeker voor Lars, die zich niet eens meer herinneren kan hoe het was om zonder een groot gezin in één huis te wonen. Hij richt zich dus maar op een boek voor zijn werk.
 5. 5. Wanneer er buren komen kijken wie er in het huisje is getrokken, spelen Carine en Lars mooi weer. In dit deel van de stad hoeft niemand per se te weten dat ze relatieproblemen hebben.
 6. 6. Lars staat erop een housewarmingparty te organiseren. Zijn broers en zussen komen, net als Christine.
 7. 7. Net als het feest in volle gang is, voelt Carine dat het gaat gebeuren. Ze schreeuwt het uit. En oh wat zat ik triomfantelijk te grijnzen. (Ik zweer het jullie dat ik hoopte dat het een tweeling was, twee jongens. Dennis en Sander hadden ze dan geheten. Voor de mensen die weten wat ik bedoel. *Wiebelt met de wenkbrauwen.*)
 8. 8. En daar is dan kleine Iris. Iedereen is helemaal hyper de pieper. Nu is er dubbel reden tot feest natuurlijk!
 9. 9. Carine en Lars zijn weer helemaal in love.
 10. 10. Echter zit Lars zó op de roze wolk dat hij weer eens te laat op zijn werk verschijnt. En tsja, daar is de directie niet blij mee natuurlijk.
 11. 11. Ze moeten dus even rustig aan doen, maar dat geeft niet.
 12. 12. Het is ook weleens fijn om een verjaardag te vieren zonder alle poespas. Is Iris geen schatje?! Ze lijkt echt op ‘r mama. Haar persoonlijkheid is 04/09/04/07/06. Exact hetzelfde als Lars!
 13. 13. De dag erna gebeurt er een klein ongelukje. Ja, dat krijg je ervan als je met je hoofd bij andere zaken zit.
 14. 14. Eventjes lijkt het wel alsof alles misgaat. Lars molt de douche in hetzelfde uur.
 15. 15. Ze trekken zich niks aan van het feit dat het vandaag vrijdag de dertiende is. Ze een feestje. Nog een beetje voor Iris’ verjaardag en een beetje zomaar.
 16. 16. Ja, kennelijk is het toch zwaar vrijdag de dertiende. Ik heb nooit geweten dat stijldansen gelijkstaat aan cheaten. Remia was er niet zo blij mee. – Oeps…
 17. 17. Het is erin gehakt bij die kleine. Oepsie…
 18. 18. Ethan slaat er flink op los. Hij neemt de taak van zijn oudere zus dan toch maar over als zij er niet is, lijkt het wel.
 19. 19. Gelukkig lijkt het erop dat Carine er niet veel van heeft meegekregen.
 20. 20. Deze week hebben de kakkerlakken een abonnement op dit huishouden.
 21. 21. Uiteindelijk besluiten Lars en Carine om Christine maar niet meer uit te nodigen. In plaats daarvan houden ze het vooral bij de directe familieleden van Lars´ kant en vrienden.
 22. 22. En als kind is Iris nog leuker dan als peuter. Zo’n enthousiaste!
 23. 23. Ik zie hier gelijkenis met Adrian. Al wil ze het waarschijnlijk niet toegeven, omdat het een kind van Christine is.
 24. 24. Eén van Lars’ beste jeugdvriendinnen is Robyn. Ze heeft een dochter van dezelfde leeftijd als Iris: Karmen. De volgende dag worden ze aan elkaar voorgesteld.
 25. 25. De meiden vermaken zich prima in het roze kamertje van Iris. Ondertussen begroet Carine het schoolhoofd van een particuliere school.
 26. 26. Het is een gezellig avondje. Carine is onderhand flink bevriend aan het raken met Robyn. Het is een nek aan nek race met Karmen en Iris.
 27. 27. Wanneer de meneer van de speciale school weg is en haar ouders heel moe en voldaan zijn, wordt Iris naar bed gestuurd. Ze protesteert dat ze helemaal niet moe is. Maar als ze toch maar in bed kruipt omdat Robyn en Karmen ook weggaan, slaapt ze zo. Liefkozend kust Lars haar op haar hoofd.
 28. 28. En wie neemt Iris de volgende dag mee uit school? – Juist. De meiden zijn nu al dikke vriendinnen.
 29. 29. En wie zijn er ook weer dikke maatjes? Lars en Iris! Het lijkt erop dat Iris haar vader vergeven heeft.
 30. 30. En dan gaan we alweer naar het volgende huishouden. Dat van Jules den Dolder!
 31. 31. Ze kwam de kavel alleen nog maar bezichtigen toen ze hem tegenkwam. Eén zeer aantrekkelijke vreemde. Aan zijn gezichtsuitdrukking te zien – een beetje verlegen maar het sprak boekdelen – dachten ze hetzelfde over elkaar.
 32. 32. Jules raakte aan de klets met deze Richard van der Wiel en na een tijdje opperde hij het idee om een blind date voor haar te regelen. Eigenlijk was ze best wel nieuwsgierig.
 33. 33. Ze sprak met Richard af dat hij terug zou komen zodra de bouw rond was. In feite was dit niet iets om iemand in te verwelkomen. In elk geval, niet zo´n zekere blind date.
 34. 34. Jules was niet van plan om te gaan wachten en struinde wat woonboulevards af naar meubels voor in haar huis. Zo kwam het dat niet alleen haar huis er stond. Ze had er al een paar bezittingen in staan.
 35. 35. Richard was nog leuker dan in Jules´ herinnering. Maar, zo moest ze zichzelf helpen herinneren, het was niet híj met wie ze een date had.
 36. 36. Ondanks het feit dat Jules zeker benieuwd was naar die persoon die Richard aan haar wilde koppelen; onder de indruk was ze niet.
 37. 37. De eerste overnachting in haar huis was een nacht waarin ze alleen sliep. Geen tweelingbroer, geen oudere zussen of broers. Liever dat dan dat ze die enge man in haar huis had gelaten.
 38. 38. De volgende ochtend deed ze wat ochtendgymnastiek. Ze zat met haar hoofd heel de tijd bij Richard.
 39. 39. Want als ze eerlijk was, wist ze wel dat ze gek was op hem. En ze wist dat ze het zich niet verbeeld had: Hij was opgelucht geweest toen ze zei dat het niks was geworden met de blind date.
 40. 40. Eigenlijk was Richard niet van plan om bij haar aan te bellen. Jules was niet van plan te laat te komen op haar werk. Maar trok een sprintje om hem nog even te zien. Ze moést hem even spreken. En van het één kwam het ander.
 41. 41. Ondanks het feit dat ze te laat was op haar werk, komt Jules die avond thuis met promotie. Haar baas zei dat ze zo gemotiveerd overkomt. Hoe dat zo komt? Jules zou het ook niet weten.
 42. 42. Die avond komt Richard langs. Het is geen woord te veel als ik zeg dat er liefde in de lucht hangt.
 43. 43. Het is zelfs niet te verwoorden wat Jules voor hem voelt. Het duurt niet lang of Richard trekt bij haar in. Ze verloven zich en trouwen, maar zonder feest. Richard is een kennissim, net als Jules. Hij wil Gekke Geleerde worden en zijn persoonlijkheid is 09/02/06/03/05.
 44. 44. Dat feestje bouwen ze zelf wel.
 45. 45. Helaas is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn.
 46. 46. Zeker niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Het enige wat Jules deze ochtend ruikt, is een zure versie van wat ze als ontbijt had gegeten. Jakkes, voorlopig hoeft ze geen omelet meer!
 47. 47. Gelukkig vind Jules binnen no time een baan in dezelfde sector. Dat dan weer wel.
 48. 48. Op een dag komt Robyn langs om haar zus te bezoeken. Om vervolgens tot de conclusie te komen dat Jules helemaal niet thuis is. Wanneer een onbekende man de deur opent, vraagt ze zich even af of ze zich vergist heeft. Richard heeft allang gehoord over Jules’ oudere zus en hij vraagt haar binnen. Na enige tijd begrijpt ze er een hoop meer van. Dit is niet zomaar een onbekende. Dit is Richard van der Wiel, de man van haar zus, die nu niet meer Jules den Dolder heet maar Jules van der Wiel!
 49. 49. Robyn kan het niet laten om zichzelf uit te nodigen op het eten. Ze belt Flynn om te vragen of hij iets wil regelen voor hem, Karmen en Abby. Dan doet zij dat wel voor haar zusje, diens man en de kleine baby in haar buik. En, zo blijkt nog diezelfde avond, voor het kleintje in Jules’ buik.
 50. 50. De tijd vliegt en voor ze het weten, staat Jules in de keuken te kermen. Een moment is Richard verstijfd van schrik. Dan begrijpt hij wat er gebeurt.
 51. 51. En ja, voor hij het weet lijkt het erop dat het een tweeling is. Maar niets is minder waar.
 52. 52. Het zijn namelijk niet twee maar drie kinderen!
 53. 53. Van links naar rechts zijn dit Lianne, Janice en Rose.
 54. 54. De vrije dagen die Jules aangeboden krijgt, slaat ze af. Tijdens haar zwangerschap heeft ze flink vaardigheidspunten zitten vergaren. Dat blijkt wel ook!
 55. 55. En wie er dan op de kinderen let terwijl zij en Richard werken? Tsja, Jules had nog ergens een telefoonnummer liggen van een nanny die Robyns nanny weer kent. Op die manier kunnen ze gewoon geld verdienen. Maar goed ook, want dit wordt nog eens een zware klus!
 56. 56. Dat is nog eens een verassing, hè! Ik sta er zelf ook van te kijken. Onlangs downloadde ik namelijk de hack om drielingen te kunnen krijgen. Meteen met de eerste beste bevalling is het raak. Ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken, want het is wel ongelooooflijk druk! En dan nog over de volgende update! Eigenlijk heb ik alle families gehad. Maar niet heus, want er is een nieuwe familie! Dus tot volgende week!

×