Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Bacc Crackwoodspines; update 35 - week 13

119 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Bacc Crackwoodspines; update 35 - week 13

 1. 1. Bacc Crackwoodspines Update 35 Week 13
 2. 2. Herinneren jullie je nog dat Remia en Christa vorige week weg zijn gegaan uit het hoofdhuishouden van familie Snuchter? Wel, ze hebben nu een eigen huisje met hun kleine Adrian.
 3. 3. Dat beseffen ze zich maar al te goed.
 4. 4. Remia maakt meteen kennis met Bianca, één van de buren.
 5. 5. Adrian is een enorm leergierig joch. Het educatieve speelgoed is niet aan te slepen. En terwijl Adrian zich stort op zijn nieuwe, pratende konijn, zijn zijn moeders met heel wat anders bezig.
 6. 6. Namelijk een housewarmingparty! Want zijn ouders zouden zijn ouders niet zijn als ze geen housewarmingparty hielden.
 7. 7. Later die tijd is het avond om het bed uit te klappen.
 8. 8. Maar niet om te slapen, nee. Tijd voor de afterparty!
 9. 9. Het is nog vroeg als Adrian wakker is en Remia besluit om op te staan.
 10. 10. Christa is een paar uur later pas weer van de partij. Ze wenst Adrian een uitgesproken vrolijk goedemorgen. Dat vindt hij wel fijn, want na elke behaalde vaardigheidspunt wil hij even knuffelen en gekieteld worden.
 11. 11. Bij gebrek aan werkdagen, vergaren Remia en Christa geld op de ouderwetse manier.
 12. 12. Later op de middag staat er bezoek voor de deur. Het blijkt één van Remia’s talloze beste vriendinnen te zijn: Robyn! Remia is verrukt te zien dat haar vriendin wederom zwanger is. Het houdt niet maar niet op lijkt het wel.
 13. 13. Dat Remia nog altijd een oogje op Robyn heeft, blijkt maar weer. Maar nee, dit gaan we mooi niet doen Remia! Je hebt al een vrouw en hoewel jullie een cool koppel zouden zijn, ziet Robyn je alleen als een beste vriendin.
 14. 14. Adrian groeit op naar kind zonder feestje of taart. Is weer eens wat anders. Maar die schade haalt hij wel in als hij ouder wordt. Want als ik naar zijn wensen kijk…
 15. 15. Nu Adrian ouder is, komen er nog meer kosten bij. Remia heeft besloten tijdelijk een baan te nemen in de carrière wetenschap. Ze moeten toch op een manier aan extra geld zien te komen!
 16. 16. De familie heeft net genoeg om een klein slaapkamertje te maken voor Adrian. Klein maar fijn.
 17. 17. Op zijn eerste schooldag neemt Adrian meteen een vriendinnetje mee naar huis: Luna! En Christa heeft nieuws dat hen heel erg blij maakt. Kaching, baby!
 18. 18. Hoewel Adrian dol is op beide moeders, heeft hij niet eens tijd om Christa een knuffel te geven. Hij begint spontaan tikkertje te doen met Luna.
 19. 19. Wanneer Remia later die middag thuiskomt uit haar werk, heeft Adrian echter wel tijd.
 20. 20. Om Adrian op speciaal onderwijs te krijgen, hebben Christa en Remia het schoolhoofd van zo’n school uitgenodigd. Maar hij komt niet in aanmerking. Alleen maar omdat het schoolhoofd een bordje eten heeft gepakt waar juist bedorven voedsel op lag. Slim hoor.
 21. 21. Een volgende keer beter, besluiten de dames. Remia helpt Adrian met zijn huiswerk voor hij naar bed gaat.
 22. 22. Bij het krieken van de dag staat Adrian al in de keuken. De telefoon rinkelt en als hij opneemt, blijkt het zijn vriendin Luna te zijn.
 23. 23. Die middag maakt Christa promotie. Dat is fijn, want nu kan ze meteen door.
 24. 24. Later die middag komt Bianca, één van de buren langs. Ik geloof niet dat het veel uitleg behoeft dat Remia inmiddels beste vriendinnen is geworden met Bianca.
 25. 25. Bianca heeft zelfs haar vrouw Linde meegenomen. Adrian ziet al die gezelligheid en zou het liefst Luna uitnodigen. Maar eerst huiswerk maken!
 26. 26. Daarna heeft hij weer volop tijd om met Luna te bellen.
 27. 27. Het schoolhoofd is wel onder de indruk van Remia en Christines stulpje!
 28. 28. En hier was ik dan weer van onder de indruk. Christine is zwanger! Grappig, eerst Remia en nu zij. Dat kan natuurlijk ook!
 29. 29. Wat een lekker jong is het toch ook.
 30. 30. Uit school neemt hij Lina mee. Hij heeft het prima naar zijn zin met al drie vriendjes en vriendinnetjes.
 31. 31. Want ‘s avonds laat zijn ze nog aan het buitenspelen. Remia en Christine zijn maar buiten gaan zitten om een oogje in het zeil te houden.
 32. 32. En als er dan een tijd komt dat Lina naar huis moet, geeft dat niet. Want de volgende dag is het zaterdag en dan kan Lina de hele dag met Adrian spelen!
 33. 33. Sterker nog, Luna komt ook langs. De kinderen maken lawaai voor tien. Remia kan de televisie niet eens verstaan.
 34. 34. Later die avond maakt ze zelf herrie voor tien. Ze ligt uitgebreid te sporten voor de televisie. Christine, die een poging deed om iets te lezen voor haar werk, kan nu niet bepaald zeggen dat ze zich kan concentreren.
 35. 35. Bij één van alle feestjes die weer werden gehouden, begreep ik ineens waar die relatietherapieboeken goed voor zijn. (Zie je dat het kan? Na negen jaar nog steeds voor verassingen staan met dit spel. Jay!)
 36. 36. Aww, Christine! You did a good job.
 37. 37. En daar is de kleine Prudence! (Ja, The Beatles stonden op. Ik moest een keer.) Ik denk dat Adrian harder schreeuwde dan de band.
 38. 38. De kleine wordt heel erg vertroeteld. Dat de dames vroeg moeten opstaan om Prudence de fles te geven, vinden ze helemaal niet erg!
 39. 39. Adrian nodigt Luna en Lina uit om te komen spelen. En ook om zijn kleine zusje te showen. Hij is maar wat trots! Maar ze moeten wel voorzichtig doen.
 40. 40. Zelfs de collega’s van zijn moeder licht hij van A tot Z in. Hij vertelt hoe het eraan toegaat bij hun thuis nu er een baby is. Van het opstaan tot het gaan eten ‘s avonds, waarbij de baby telkens gevoed moet worden. En ze huilt wel veel. Maar dat maakt niet uit.
 41. 41. Het weekend vliegt voorbij door al die Sims die op kraamvisite zijn gekomen. Of Adrian dat erg vindt? Nee hoor! Want dat het maandag is, betekent maar één ding: Hij ziet zijn vriendinnetjes weer!
 42. 42. En dat was de update alweer voor nu! I hope you enjoyed! Volgende week zijn we bij Lars en Carine met hun dochtertje Iris. Ook gaan jullie zien hoe Jules het er vanaf brengt nu ze op zichzelf woont. Tot dan!

×