Bacc Crackwoodspines; update 34 - week 13

158 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
158
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bacc Crackwoodspines; update 34 - week 13

 1. 1. Bacc Crackwoodspines Week 13 Update 34
 2. 2. Op naar de tweede subfamilie van familie Den Dolder! Oftewel Art en Marylena.
 3. 3. Marylena is vandaag vrij en slaapt lekker uit. Gevolg is dat ze wel een paard op kan als ze eenmaal wakker is.
 4. 4. Art is ook vrij. Lekker niksen is er niet bij, want er moeten flink wat vaardigheden worden vergaard.
 5. 5. Natuurlijk gebeurt dat met de nodige pauzes. Wc-pauzes bijvoorbeeld. Alleen doet Marylena een wat minder voor de hand liggende lozing.
 6. 6. Het overgeven houdt een paar dagen aan. Langzaam maar zeker begint bij haar en Art het idee te dagen dat Marylena weleens zwanger zou kunnen zijn. Ze zijn natuurlijk dolblij, maar als carrièrevrouw vindt ze het niet onbelangrijk om er goed uit te zien. Ze sport de longen uit haar lijf.
 7. 7. Marylena is aanzienlijk veel sneller moe dan normaal. Art neemt de zorg voor de tuin dus maar op zich.
 8. 8. En ja hoor! Juist op de dag dat Marylena het idee heeft geaccepteerd, begint ze zelfs te verlangen naar een kindje.
 9. 9. Met Art gaat het prima op zijn werk. Hij maakt regelmatig promotie.
 10. 10. Om de uurtjes te vullen, stort Marylena zich op de tuin.
 11. 11. Wat zei ik? – Art komt weer thuis met promotie.
 12. 12. De groenten uit eigen tuin doen Art en Marylena goed. Het vult drie keer zo snel als normaal, wat wel fijn is bij gebrek aan tijd.
 13. 13. De dagen vliegen voorbij en dan bevalt Marylena, midden in de nacht. Art komt gehaast zijn bed uit.
 14. 14. Het blijkt dat zijn vrouw al die tijd twee baby’s heeft gedragen in plaats van één! Het zijn allebei jongens en ze heten Joey en Guillaume.
 15. 15. Voor onervaren ouders is het flink bikkelen met twee baby’s tegelijkertijd. Gelukkig heeft Art de kunst afgekeken bij zijn ouders en blijft er regelmatig vrije tijd over. Nou, Marylena en Art weten wel hoe ze die moeten besteden hoor!
 16. 16. Er is ook regelmatig frustratie in huis. Als het toilet ook nog kapot gaat, bijvoorbeeld. Art zo gefrustreerd dat er nu nog een klusje bij is gekomen, dat hij uit zijn slof schiet tegenover zijn vrouw.
 17. 17. Al kan hij het haar niet kwalijk nemen dat ze er met haar gedachten soms niet bij is. Zelf vergeet hij regelmatig dat er iets in de oven staat wanneer hij één van de jongens hoort huilen.
 18. 18. Om eens wat ter ontspanning te doen en daar de familie bij te betrekken, besluiten de twee een verjaardagsfeest te geven. Natuurlijk komen Robyn en Flynn ook. Arts zus is weer zwanger en hij vindt het super leuk. Zijn jongens zullen dan net iets ouder zijn dan Robyns jongste kind, maar jonger zijn dan Robyns oudste dochters.
 19. 19. Natuurlijk moet de politie weer langskomen om het feest te verpesten. De jongens zijn nog niet eens opgegroeid! Het lijkt goddomme wel alsof het politiebureau om de hoek staat.
 20. 20. Ze besluiten de tweeling gewoon op te laten groeien. Joey is als eerste aan de beurt. Zijn persoonlijkheid is 05/10/10/03/07.
 21. 21. Dan mag Guillaume.
 22. 22. Joey na een make-over.
 23. 23. En Guillaume na een make-over! Zijn persoonlijkheid verschilt slechts op twee vlakken van zijn broertje, en dan nog maar één punt. Zijn persoonlijkheid is namelijk 05/10/10/02/08.
 24. 24. Ze krijgen een grote slaapkamer om samen te delen. Tegen het eind van maandagochtend zijn ze eindelijk in slaap.
 25. 25. Op naar het enige gezin in Villayard: Postwezen! Eric, Isobel, Lenette, Amélie, Isabelle, Sjors en Coco.
 26. 26. Zoals gewoonlijk is het een drukke bedoeling na schooltijd. Zelfs zonder dat de kinderen allemaal vriendjes en vriendinnetjes meenemen uit school, zit de eetkamertafel vol.
 27. 27. De vrijtijd wordt meer dan eens besteed voor de televisie. Het ultieme moment om even te relaxen en plezier te hebben.
 28. 28. Maar er moet natuurlijk ook huiswerk worden gemaakt. En omdat zowel Isobel als Eric druk zijn met het werken aan hun vaardigheidspunten, moet zelfs kleine Coco haar huiswerk alleen maken.
 29. 29. Hoewel, druk met vaardigheidspunten? Het lijkt er haast op dat Isobel zwanger is!
 30. 30. Nadat ze heeft over gegeven, heeft ze behoefte aan wat frisse lucht. Even in de tuin ronddolen dan maar.
 31. 31. Maar dan blijkt de volgende ochtend dus toch dat Isobel zwanger is.
 32. 32. De familie is verrukt – zelfs de pleegkinderen. Sjors is zelfs dubbel verrukt, want hij heeft nu een baan. En dat is wel fijn, want als er nog een mond is om te voeden, is die drieduizend Simdollar zo op.
 33. 33. Het is te hopen dat Eric met een vette bonus thuiskomt.
 34. 34. Sjors heeft erg veel zin in zijn eerste werkdag. Om zich voor te bereiden, spijkert hij een tijdje voor de spiegel aan zijn charisma.
 35. 35. En yes, daar is de bonus!
 36. 36. En nog een bonus!
 37. 37. Hier sta ik wel even van te kijken. Ik heb geen idee wat er mis is tussen hun twee, maar ik vind het ook totaal niet bij Mika passen om gemeen te doen.
 38. 38. Isabelle is er ook niet blij mee.
 39. 39. Nou, nog eens promotie! Wat een bakken met geld heeft het gezin verdiend vandaag, zeg.
 40. 40. In het huis worden de dingen een beetje hectisch. De kinderen maken tegenwoordig hun huiswerk op de grond.
 41. 41. Uit school heeft Coco Jessie meegenomen.
 42. 42. Coco nodigt nog meer Sims uit. Want het is vandaag namelijk haar verjaardag!
 43. 43. Je zou haast zeggen dat ze een populariteitssim is, maar ze is een rijkdomsim.
 44. 44. Ze is de eerste Sim in Crackwoodspines die graag Illusionist wil worden. En ja, dat kan! Want sinds kort is er een universiteit. Nu moet ze alleen nog de vaardigheid charisma maximaliseren voor ze jongvolwassen wordt.
 45. 45. Later die middag voelt Isobel ineens weeën. En dat terwijl ze boven is. Fijn, net op zo’n plek waar bijna niemand bij kan.
 46. 46. De baby is een jongentje en hij heet Laurens.
 47. 47. Eric begroet zijn zoontje slechts haastig. Hij moet namelijk snel verdergaan met aan zijn charisma te werken. Wie weet behaalt hij dan morgen weer promotie. Nog een paar bonussen en het huis kan opnieuw worden ingericht. Dat mag wel een keer, want het ziet er nog altijd akelig saai uit.
 48. 48. De tijd vliegt voorbij. De familie bouwt een flink buffertje op. Als Laurens opgroeit naar peuter, is er tenminste voldoende geld voor kinderspeelgoed en andere spullen.
 49. 49. Lenette heeft zijn verjaardag gemist, maar vandaag maakt dat niet uit!
 50. 50. Coco is een erg ambitieuze Sim. Het ziet ernaar uit dat ze op deze manier evengoed een kennissim had kunnen zijn.
 51. 51. Ze is een hardwerkende tante. Voor ze het weet, heeft ze de beurs in de wacht gesleept.
 52. 52. Sjors is helemaal wild van de kleine telg in de familie. Hij had altijd graag meer broertjes en zusjes willen hebben om voor te zorgen. Maar helaas kon dat niet. Hij neemt maar al te graag de taak op zich om Laurens te leren praten.
 53. 53. Door al die aandacht leert Laurens onwijs snel. Hij is ook al zindelijk voor ze het weten.
 54. 54. En als kinderjuf vindt Isobel het natuurlijk het leukste om de kleine Laurens kinderliedjes te leren zingen.
 55. 55. Zo zo, het ziet ernaar uit dat Sjors iemand leuk vindt!
 56. 56. Het weekend wordt gespendeerd op de bank. Er wordt vooral geskilt. Voor het werk, voor de hobby of omdat er toevallig een wens is. Ja, al met al is het een familie die veel met vaardigheden heeft.
 57. 57. Lenette is er echter niet bij. Ze zondert zich de afgelopen tijd wat meer af. In haar hoofd zit ze best veel na te denken over de universiteit al.
 58. 58. Het duurde tijden en tijden, maar nu is het eindelijk zover: Eric heeft een baan gevonden in de sector waar hij altijd al een baan in wilde. Dit is zijn eerste werkdag.
 59. 59. Dit is Lenettes laatste werkdag als tiener.
 60. 60. Sjors kreeg ineens het vurige verlangen om er tussenuit te knijpen met Oscar. Nou ja, waarom niet? Dan ga je voor de niet zo erge verandering maar eens op tijd naar bed. (Ja, in dit gezin ligt iedereen er altijd om tien uur in. Zijn ze om vijf uur ‘s ochtends weer paraat.)
 61. 61. Tegenwoordig maakt iedereen zoveel mogelijk zijn of haar eigen eten. Behalve Laurens natuurlijk. Een beetje oefenen voor het op eigen benen staan kan geen kwaad!
 62. 62. Hahahaha! – Jammer dan, Sjors.
 63. 63. Zo, ik geloof dat we vanaf nu alle maaltijden wel toe kunnen vertrouwen aan Isabelle!
 64. 64. Aangezien Isabelle zoveel in de keuken staat, wilt ze graag een nieuw fornuis. Wel, dat is wel te realiseren met het budget van tegenwoordig!
 65. 65. Tadaa.
 66. 66. Sjors probeert ook zijn steentje bij te dragen aan het huishouden. Isabelle en hij waren altijd al schoonmaak-Simmetjes, maar dit slaat echt alles.
 67. 67. Jippie! Dat gaat lekker.
 68. 68. Coco is happy, want nu heeft weer een beurs! Door de acht charismapunten. Nog twee en zit voorlopig safe met haar levenswens!
 69. 69. Dat de lente aan is gebroken, is wel te merken. Het wordt steeds warmer en dat maakt dat de Simmetjes zin hebben om te zwemmen.
 70. 70. Dat doen ze tot diep in de nacht. Pas dan gaan ze naar bed, behalve Lenette. Ze wil haar ouders nog wat laatste klusjes ontlasten voor ze naar de universiteit vertrekt.
 71. 71. Tegen acht uur staat de schoolbus voor de deur. Vandaag gaat Lenette dus niet mee.
 72. 72. Best een gek gegeven, hè? Maar maak je geen zorgen, Lenette. Het wordt een tijd om nooit te vergeten. Stap nu maar in de taxi, ik ben bij je!
 73. 73. Op naar Uldeway!
 74. 74. Maar wat daar voor moois te vinden is, dat zien jullie weer een andere keer! Voor nu is de update gedaan. Volgende week zijn we bij familie Kleinsma: Remia, Christine en Adrian. Tot de volgende keer!

×