Bacc Crackwoodspines; update 3 - week 5 en 6

243 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
243
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bacc Crackwoodspines; update 3 - week 5 en 6

 1. 1. Bacc Crackwoodspines Update 2 Week 5 en 6
 2. 2. Week 5 Of ze er in week vijf al waren, herinner ik me niet expliciet meer.In elk geval hebben Arianne en Jorik vier honden op het moment van defoto. Hier zie je de jongste twee, Beau en Bo. Ze staan te schooien alsof zegeen eten hebben, whaha!
 3. 3. Hier zijn we bij Casper, Mariëtte en Miles. Miles neemt altijdiemand mee uit school, zoals de vorige keer al bleek. Deze keer is het KatieSnuchter. Als tiener! En je ziet het goed. Ze zijn in love.Katie is trouwens een populariteitssim wie kok wilt worden. Vandaar dat ereen restaurant is geopend waarvan zij de eigenaresse is: Peppie en Kokkie.
 4. 4. In de kapperszaak gaat het ook prima. Casper is helemaal wild van dekappersstoel. Mariëtte wilde hetzelfde doen als haar man, maar slaagtdaar overduidelijk minder goed in. Arme Simmetjes.
 5. 5. Maar oefening baart kunst. Kijk ze glimlachen! Heel bescheiden, maar hetbegin is er.
 6. 6. Miles wilt ook een poging wagen, maar hij blijkt net zoveel aanleg tehebben als zijn moeder. Gelukkig kan hij er zelf wel om lachen!
 7. 7. Hij lijkt echt enorm op Casper, vinden jullie ook niet? Ik haal ze vaak doorelkaar als ik de foto’s zie waarop Casper nog niet grijs was. Gelukkig houdtMiles net zo van de natuur als zijn vader. Anders was het snel gedaan metzijn ouders moestuin!
 8. 8. Bij de familie Pummel is het derde kindje geboren: Sophie! Nuhebben Anne-Fay en Teije een halfzusje en heeft Adam een zusje. Niaheeft het kind niet gebaard en heeft qua genen niks met Sophie te maken,maar ze is knettergek met Sophie.
 9. 9. Net als met Adam, overigens. Nia helpt haar nepzoon graag met zijn huis-werk. Adam is een erg leergierig ventje.
 10. 10. Anne-Fay is echt een eigenwijsje. Ze houdt net als Adam van leren, maaralleen wanneer het haar uitkomt. Ze houdt echt van vissen. Speciaal voorhaar heb ik een vijver in de voortuin neergezet. Ik denk dat ze ernaar ver-langt daarheen te gaan terwijl ze haar huiswerk maakt.
 11. 11. Ja, wat dat betreft heeft Sophie het toch maar gemakkelijk. Ze groeit alskool en aanschouwt met haar permanente, schattige glimlachje op een op-gewekte manier de wereld. Ze heeft een vrij aliënachtige persoonlijkheid.Al is die weer heel anders dan die van haar broer: 00/08/10/10/07.
 12. 12. Ik houd er echt van om deze Simmetjes bij elkaar te zien zitten. Al doen zeallemaal wat anders, het geeft me altijd een gezellig en sfeervol gevoel.Kijk ze nou blij zitten zijn!
 13. 13. Wat er tevens met de paplepel is ingegoten, is de zorg voor de moestuin.Nia heeft allang een gouden onderscheiding. Michel is ook lekker onder-weg. Vandaar dat de kinderen zoveel mogelijk helpen. Dat doen ze metplezier.
 14. 14. Week 6 Bij de familie Wiersema-Lammerts, is Sira inmiddels opgegroeidnaar volwassene. Ze is met Joost getrouwd en hij is bij hen in komenwonen. Hij is een familiesim en wilt een commissaris held worden. Hadniet beter gekund gezien Ariannes roeping. Zijn persoonlijkheid is06/03/06/04/06.
 15. 15. Sira is nog altijd bevriend met Miles, ondanks het leeftijdsverschil.Miles is van alle markten thuis. Tegenwoordig neemt hij Anne-Fay vaakmee uit school. Je ziet het goed: ook zij is tegenwoordig tiener!
 16. 16. Over opgroeien gesproken; Miles is als eerste jongen tiener geworden.Omdat Sira’s oog viel op Joost, moet Miles op zoek naar iemand anders.Stuur ik hem naar Dansstudio Karels, de dansstudio/klerenwinkel van Joriken Arianne, blijkt dat hij geilt op Arianne. Ja, Miles. Ik denk het ook. Demoeder van je beste vriendin. Die getrouwd is. En oudere. No way.
 17. 17. Het mooie van Miles is dat hij zo een grote vriendengroep heeft dat hij al-tijd andere Sims weet te overtuigen om spullen te verkopen.
 18. 18. Of het nu Sira is, of een andere Sim. En of hij nou tiener of volwassen is. Hijkent een hele hoop Sims, uit het hele dorp. Het is dan ook niet gek dat hijzijn liefje heeft leren kennen in de winkel van zijn vader.
 19. 19. Aanschouw hier Larissa de Leeuw-van de Bent, rijkdomsim wie de top vande commercie wilt behalen en mediamagnaat wilt worden en een per-soonlijkheid heeft van 04/07/08/03/03. Met de winkel van Casper enMariëtte die op niveau tien zit, heeft zij recht op een baan in decommercie. Maar goed dat ze niet bij de brandweer wilt, want ze heeftecht potentie voor brandstichten. Hoe vaak dat al is gebeurd omdat zebezig was met die kat te knuffelen…
 20. 20. Laten we zeggen dat Miles zijn voorliefde voor Sims met andere leeftijdenniet van een vreemde heeft. Facepalm, Larissa? – Dat dacht ik ook!
 21. 21. Terug thuis blijkt dat Casper prima weet hoe het hoort. Al geloof ik datMiles zijn goede brein van zijn pa heeft. Casper blijft maar gebaren datMariëtte hem moet bellen voor een afspraakje. Wat een weirdo, ze zijn aljaren samen!
 22. 22. Een random foto van Miles wie volwassen is. Hij blijft trouwens thuiswonen met Larissa. En Larissa is zwanger!
 23. 23. Waarom Miles en Casper dit deden, weet ik eigenlijk niet. Ik vond hetechter zo lachwekkend. Ik stel me zo voor dat ze een gesprek hadden vanvolwassen zoon tot vader wie het allemaal wel goed bedoelt. Als dit:“Waar bemoei jij je eigenlijk mee?”“Miles, zet je trots nou eens een keer opzij en luister naar me.”
 24. 24. Jaa! Mijn favoriete familie in Crackwoodspines! De familiePummel, de familie Pummel! Oh. Ik zie nu pas Jochie op de foto staan. Hebik al verteld/laten zien dat ze een hond hebben? Wel, hij heet dus Jochie.En wat jullie sowieso nog niet hebben gezien, is Michels nieuwste dochter.Na Sophie werd hij zwanger van de volgende. De baby in Nia’s armen isZoey. Ze heeft nogal grote ogen.
 25. 25. Teijes levenswens verheugde mij, want hij wilt zes kids zien trouwen. Jekunt dan wel raden dat hij een familiesim is natuurlijk. Anne-Fay is eenkennissim en wilt de hand van Poseidon worden. Erg voor de hand liggend,gezien haar voorliefde voor vissen. Ik kan je melden dat ze aardig op wegzit, met haar zilveren onderscheiding voor vissen. Allebei haalbare wensen:jay!
 26. 26. Tijd voor Zoey om op te groeien. Jawel, het gaat snel! En als er één familieis bij wie ik het waard vind om het gezamenlijk te vieren, is het deze familienatuurlijk.
 27. 27. Na haar is Adam aan de beurt. Over zijn wens hoeft niemand te twijfelen.
 28. 28. Met zijn leergierigheid kan hij alleen maar een kennissim zijn. Hij wilt detop behalen in de wetenschap. Algauw vond hij een vacature in de krant.Dus dat zit wel snor!
 29. 29. Een portie gezelligheid in de voortuin. Dit is het vaste weekendprikkie voorde familie Pummel. Bij drukte in de badkamer is het ook ideaal. Dit is hetenige wat ze altijd gezellig en leuk vinden om te doen.
 30. 30. Dit is Zoey als peuter. Ze is nogal een nakomertje lijkt het. Ze speelt graagmet blokken en daarin is ze de enige wie dat ooit echt heeft gedaan in ditgezin. Net als Adam heeft ze een extreme persoonlijkheid. Het is grappigom te zien dat ze alleen hetzelfde hebben wat betreft de aardigheid. Voorde rest zijn ze totaal verschillend, door Zoey’s 00/10/00/08/10.
 31. 31. Uit school heeft Sophie Kirby Snuchter meegenomen. Dat is het jongerezusje van Katie Snuchter, de dochter van Max en Maya. Foto’s van haar alsbaby of peuter heb ik niet. Helaas heb ik ook geen foto’s van haar in weekvijf. Ik besef me net dat ik helemaal geen foto’s heb in week vijf dat ik bijde familie Snuchter was. Jammer, want onderhand is het toch één van mijnfavoriete families geworden. Naast de familie Pummel, want zij staan na-tuurlijk op nummer één. Boffen maar dat Kirby goed met Sophie kan dan!
 32. 32. Bij deze week vijf en zes alweer! Deze keer sluit ik af met deze vage fotovanuit de UFO genomen. De volgende update zal week zeven en acht be-vatten, waarin er weer een nieuwe familie zal zitten!

×