Bacc Crackwoodspines; update 25 - week 12

230 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
230
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bacc Crackwoodspines; update 25 - week 12

 1. 1. Bacc CrackwoodspinesWeek 12Update 25
 2. 2. Kijk jongens, dit is hoe het er nu uitziet! Mijn Crackwoodspines.Vijftien huishoudens en twaalf openbare kavels. Weten jullie nog wat datbetekent? Er mag een nieuwe winkelbuurt komen!
 3. 3. Crackwoodspines heeft inmiddels al twee subbuurten. Rareville enPearlcreek. Nog nooit heb ik daar iets mee gedaan. Dus nu, met Villayard,vind ik het daar weleens tijd voor worden. Aanschouw hier het eerste huis!Een grote villa.
 4. 4. Dit is de familie die er woont: De familie Postwezen! In plaats van zevendagen, heb ik zes dagen op de foto gezet. Kijk maar eens goed! Sjors enIsabelle zijn te zien, inderdaad! Zij zijn er een tijdje uit geweest. Kennenjullie ze nog? Juist ja! Het zijn de kinderen van Sira en Joost Lammerts. Zijzijn er een tijdje uit geweest, tot ze vandaag geadopteerd zijn door detwee volwassenen in dit gezin.
 5. 5. De eigenaren van deze kavel zijn Eric en Isobel Postwezen. De kids allemaalzijn naar school. Op de jongste na, natuurlijk. Coco is nog maar een peuternamelijk.
 6. 6. Isobel zou graag minister van onderwijs worden. Helaas is er nog geenvacature te vinden in het onderwijs. Het grootste deel van Coco’sopvoeding neemt zij voorlopig op zich. Tot die tijd is Eric de kostwinner vanhet gezin in de carrière journalistiek. Wat hij echt wilt, de adrenaline in zijnlijf voelen bij criminele perikelen. Maar daar wacht hij nog even mee.
 7. 7. Isobel is de familiesim in dit gezin, Eric is een kennissim. Hun oudstedochter is Lenette is tiener en wilt het tegenovergestelde van haar vader:de criminaliteit bestrijden.
 8. 8. Het duurt niet lang voor het welkomstcomité arriveert. Zoey, Lars enCarine. Wat Lars doet, is niet bepaald handig.
 9. 9. Sterker nog, het is helemaal niet handig. Geen idee waar het zo vandaankomt. Oude herinneringen van de tijd als puber? Carine neemt het hemniet in dank af.
 10. 10. Lenette heeft het ook te pakken. Ze neemt Levi Pummel mee naar huis enziet hem wel zitten.
 11. 11. Ze hoeft niet lang te zoeken voor een baan. Meteen de eerste week dat zein Villeyard woont, heeft ze er één gevonden.
 12. 12. Rond etenstijd heeft Isobel soep van grootmoeders recept op tafel staan.De visite mag allemaal blijven eten.
 13. 13. Even later komen Eric en de drie middeljongste kinderen thuis. Amélie énnatuurlijk Sjors en Sjimmie. De soep die nog over is, mogen zij opeten. Erwordt uiterst druk gekletst over de eerste indrukken die iedereen deeerste dag heeft opgedaan.
 14. 14. Lenette doet het goed op het werk! Haar baas is dik tevreden en geefthaar de eerste dag al promotie. Ze heeft ook nog eens een leuke jongenontmoet, Pijke genaamd. Grappig, hij is het neefje van Levi.
 15. 15. ‘s Avonds zit heel de familie voor de tv. Hoewel, zit? Er is niet genoeg geldvoor banken en stoelen. Gelukkig kan er nog altijd gewisseld worden vanzitplaats. Het is zo gezellig dat Eric en Isobel haast vergeten om Coco naarbed te brengen.
 16. 16. De jongeren krijgen allemaal hulp bij hun huiswerk. Dat vinden Isobel enEric heel belangrijk.
 17. 17. Isabelle lag al in bed de vorige avond. Dat is ook de reden waarom Erichaar de volgende ochtend alsnog helpt. Lenette probeert in de tussentijdhaar vaardigheid voor lichaam te beteren.
 18. 18. Die middag gaat het flink fout in de keuken. Isobel raakt helemaal inpaniek als ze even te lang staat na te denken over de huishoudelijke takendie ze vandaag zal gaan verrichten. Gelukkig weet ze wel hoe ze eenbrandje moet blussen.
 19. 19. Lenette neemt die middag weer iemand mee uit school. Ditmaal is hetSjors Gros.
 20. 20. Ze is niet de enige! Ook Zahra en Oscar worden mee naar huis genomen.Amélie en Sjors hebben het prima naar hun zin.
 21. 21. Die avond is het weer tijd voor soep. In pyjama dit keer. Isabelle is zovriendelijk haar pleegmoeder een handje te helpen met afruimen.
 22. 22. De volgende ochtend mag Eric later beginnen en dus doet hij Coco in bad.Alles voor qualitytime met zijn kinderen!
 23. 23. In de tussentijd loopt het huis langzaam leeg.
 24. 24. Uit school is het tijd voor een date. Lenette is er toch wel zeker van dat zeLevi erg leuk vindt. Vandaar dat ze het erop waagt en hem mee uit vraagt.Driemaal raden wat zijn reactie is!
 25. 25. De jongere kinderen hebben allemaal niet zo door wat hun grote zus aanhet doen is in de achtertuin. Ze kijken gezellig tv met een vriendinnetje.
 26. 26. Lenette neemt Levi mee voor een wandeling. Onderweg komen ze vlinderstegen.
 27. 27. Het geeft net dat extra zetje voor de romantiek. En ja hoor, Levi en Lenettehebben hun eerste kus te pakken!
 28. 28. Als klapper op de vuurpijl neemt Lenette Levi mee een restaurantje in omwat te drinken, als een echte geëmancipeerde vrouw.
 29. 29. De tijd vliegt. Lenette kan amper geloven dat het al zo laat is! Shit, ze moetook nog werken!
 30. 30. De twee kunnen maar met moeite afscheid van elkaar nemen. Gelukkigzien ze elkaar morgenochtend alweer!
 31. 31. Levi weet dat Lenette niet thuis is, dus ziet hij mooi zijn kans schoon omongezien een bosje bloemen neer te zetten.
 32. 32. Isobel zit Amélie achterna. Proberen om onder je huiswerk uit te komen?Mooi niet!
 33. 33. Terug thuis staat Lenette een dubbel zo leuke verassing te wachten. Zeheeft de top van haar tienercarrière bereikt!
 34. 34. Eric en Isobel vieren een privéfeestje in bed.
 35. 35. De volgende ochtend zijn de kinderen alweer vroeg op. De familiebandwordt al steeds sterker. Coco mag dan de jongste zijn, ze kan goed overwegmet haar zussen. En Isabelle en Sjors mogen dan geadopteerd zijn, ze zijnnet zo belangrijk als de andere leden van dit gezin!
 36. 36. Voor de hele meute naar school of het werk gaat, is het tijd voor taart.Coco is vandaag namelijk jarig!
 37. 37. Grappig, zo is het prima te zien wie er familie is van elkaar.
 38. 38. Taart op? Op naar school en werk!
 39. 39. Isobel is niet bang voor het lege nestsyndroom. Naast het feit dat ze eenbaan heeft weten te vinden in de carrière onderwijs, ziet ze buiten tweevrouwen lopen. Haar missie? Zorgen dat deze twee dames niet langer on-bekenden voor haar zijn.
 40. 40. Die middag stapt Eric het huis binnen met een promotie in zijn zak. Yes!
 41. 41. Met de kids gaat het op school ook goed. Zowel Amélie als Sjors heeft eentien op zijn rapport.
 42. 42. Er wordt druk gewerkt om die hoge cijfers te behouden.
 43. 43. Daarna is het tijd voor een stuk welverdiende ontspanning.
 44. 44. De volgende ochtend gaat het exact hetzelfde, maar dan zonderelektronica.
 45. 45. Voor Lenette in de schoolbus stapt, besluit ze nog even de douche terepareren. Alleen gaat er meer tijd in zitten dan ze had gedacht. Deschoolbus is al weg! Dan maar een briefje met daarop de tekst dat ze naarde tandarts moest.
 46. 46. Isobel heeft opslag gekregen! En dat komt mooi uit, want de bedden zijnnodig aan vervanging toe.
 47. 47. De zitkamer ziet er nu ook wat gezelliger uit.
 48. 48. Amélie vertelt ze vandaag op school behandeld hebben waar baby’svandaan komen. Isobel zit niet bepaald te wachten op een onderwerp alsdit, maar wat wil je ook met zo’n groot gezin? Ooit moet het uitgelegdworden!
 49. 49. De kinderen gaan giechelend aan de slag met hun huiswerk.
 50. 50. Als het huiswerk af is, nodigen ze Oscar uit om langs te komen.
 51. 51. Door de opslag is er geld voor iets extra’s. Aangezien het een extreemwarme herfst is, hebben Isobel en Eric besloten een zwembad in de tuin telaten maken. Die wordt volop benut door de kids!
 52. 52. Lenette nodigt ook nog ‘wat’ vrienden uit. Zo komt het dat Eric hetvriendje van haar dochter ook eens ontmoet. Levi moet er even slikken vanhet ruige uiterlijk, tot Eric een gesprek met hem begint en hij algauw merktdat het een heel vriendelijke man is.
 53. 53. Binnen gaat het er echter wat ruiger aan toe. Levi is het er niet helemaalmee eens hoe Pijke zich gedraagt tegenover Lenette.
 54. 54. Pijke ziet Lenette namelijk wel zitten. Hij is gek op Faith en zal er dan ookniet over peinzen om vreemd te gaan. Maar toch, anders had hij het welgeweten!
 55. 55. Die avond gaat het gesprek over insecten. Isobel is blij dat haar kinderende baby’s alweer zijn vergeten. Zij en Eric hebben namelijk geprobeerd omzwanger te raken, maar dat is niet gelukt. Lenette weet het, maar Amélieen de tweeling zijn nog iets te jong om dat mee te delen.
 56. 56. De kinderen zijn zo jong en zorgeloos dat Isobel en Eric ze graag in de waanwillen laten. Het gezin is nu ook in het bezit van een schaaktafel. TotLenettes grote vreugd.
 57. 57. Dat weekend wordt er het schoolhoofd van een particuliere schooluitgenodigd bij de familie thuis. Sjors doet het woord en het blijkt dat hijeen eersteklas slijmbal is.
 58. 58. Aan het eind van de avond blijkt dat het schoolhoofd al vanaf minuut éénonder de indruk is. Heel anders dan wat Eric had verwacht.
 59. 59. Als Oscar die avond opgehaald wordt door zijn vader Brian, blijft Brianplakken. Voor ze het weten, raken Isobel en Brian aan de praat endaarnaast ‘aan de schaak’.
 60. 60. Eric en Isobel zijn hun verdriet te boven en besluiten het erop te wagen.
 61. 61. Beneden voeren Isabelle en Amélie een interessant gesprek. (Ik heb ditserieus nog nooit gehad, tot voorkort. Iemand ervaring mee in gesprekkentussen kinderen?!)
 62. 62. Op vrijdagochtend is het ook voor Amélie, Isabelle en Sjors zover. Tijd omop te groeien. Eerst is Amélie aan de beurt.
 63. 63. Ze is een duidelijke mix van beide ouders. Ik kan jullie vast vertellen dat hetgezin er in elk geval één populariteitssim bij heeft. Amélie wilt graag eenlevende legende worden.
 64. 64. Dan is Sjors aan de beurt. Ook hij is een populariteitssim en wilt generaalworden.
 65. 65. Tot slot is het aan Isabelle. Zij is de enige wie zich heeft laten inspirerendoor dit gezin. Ze is een familiesim en wilt zes kinderen zien trouwen.
 66. 66. Uit school gaan de tieners er met zijn drieën op uit om kleren te scoren.
 67. 67. Uiteraard moet er ook een beetje lol gemaakt worden! Amélie weet welhoe dat moet.
 68. 68. Terug naar het gezin ladende zie ik dit en dan glimlach ik. Wat worden zetoch ook snel groot!
 69. 69. Even een close-up van de meiden als tiener. De meiden hebben nu allebeimake-up op.
 70. 70. Coco voelt zich een tikje eenzaam nu het qua lengte te zien is dat ze dejongste is in het gezin. Wat ze niet weet, is dat haar ouders misschien welgoed nieuws voor haar hebben. Maar dat komt vanzelf! Of ook niet…
 71. 71. Voor nu zijn we er in elk geval weer doorheen. Ik zou zeggen: Letterlijk enfiguurlijk tot volgende week, want dit was de laatste update voor week 12.Dat betekent dat we weer bij de familie Wiersema, Denham en de familiePummel gaan zijn. Tot dan!

×