Bacc Crackwoodspines; update 22 - week 12

138 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
138
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bacc Crackwoodspines; update 22 - week 12

 1. 1. Bacc CrackwoodspinesWeek 12Update 22
 2. 2. Ik heb al gezegd dat we deze update alleen maar bij de familieLabbekak langsgaan. Alle drie de huishoudens daarvan, om precies te zijn.We beginnen uiteraard bij de familie waarmee het allemaal begon, be-staande uit Emmy, Jaak en Faith.
 3. 3. Alles wat er in dit huishouden gebeurt, heeft te maken met niets andersdan leergierigheid. Al heeft Emmy geen baan, ze wilt kookpunten halen. Alheeft Jaak er al genoeg om promotie te maken; in zijn eigen ogen heeftJaak nooit genoeg punten voor techniek.
 4. 4. Als Faith thuis is van haar werk, heeft ze promotie gemaakt. Om datmorgen weer voor elkaar te krijgen, gaat ze meteen aan de slag met eenmuziekje op. Emmy kijkt vol bewondering naar haar geadopteerde dochter.
 5. 5. De volgende dag verveelt ze zich en ze traint gezellig mee voor Faith gaatwerken.
 6. 6. Ik besefte me ineens dat Jaak nog niet officieel getrouwd was met Emmy.Nu is hij dat wel. Jaak Labbekak heet hij nu!
 7. 7. Emmy verveelt zich best wel als beide Sims werken zijn. Daarom adopteertze Kitty, dit kleine katje.
 8. 8. Faith krijgt de smaak van het geld geven flink te pakken met al diepromoties. Een nieuwe stereotoren, nieuwe koelkast én nieuw sanitair inde badkamer. Dat alles valt dubbelop te vieren met de kerstkoekjes vanhaar stiefvader.
 9. 9. Dat wat ooit de slaapkamer van Yllias was, is nu veranderd in de werk- enhobbykamer van de familie. Emmy is helemaal wild van speelgoed maken,maar dat houdt niet in dat Jaak en Faith het niet even leuk vinden.
 10. 10. En daar heeft Jaak de top van de carrière behaald. Jippie! Jammer dat zijnlevenswens “chef du clinique worden” is. Dat is voorlopig nog niet haal-baar. Maar wie weet over een tijdje wel! Voorlopig is een hoge functie alsdeze alleen maar handig. Zeker als Faith het geld over de balk wil kunnenblijven smijten. En zien jullie dat? Jaak wilt graag allerlei werkbankenkopen. Daar ben ik het alleen niet mee eens. First things first!
 11. 11. Bovendien gaat hij binnenkort te druk zijn om daar wat mee te doen.Emmy is namelijk zwanger!
 12. 12. Kitty is inmiddels opgegroeid naar “Kit”. Wat me echt doet denken aanPokémon. Kitty kijkt alsof ze er zelf niet om kan lachen. Maar dat komtgeloof ik meer omdat Faith compleet lyrisch is dat Kitty nu écht hoog delucht in gegooid kan worden. Ik hoop maar dat Pijke van katten houdt.Want ik zie het aankomen dat Faith zelf ook katten wilt later!
 13. 13. Op de dagen dat man en vrouw samen thuis zijn, bespreken ze magischedingen. Een paar dagen geleden is er een magische lamp voor hun huisverschenen. Faith heeft die natuurlijk meteen verpatst. Maar wat nu alsdat niet was gebeurd? Wie weet wat ze ermee hadden gekund!
 14. 14. Midden in de nacht krijst Emmy de boel bij elkaar. Jaak komt net thuis uitzijn werk, Faith hoort haar moeder aan de andere kant van het huis nog.Algauw is er duidelijk wat er aan de hand is. En dan is daar kleine Luna!
 15. 15. Elders in de buurt betreed Yllias zijn nieuwe huis. De meeste vanzijn vrienden verklaren hem voor gek, maar hem lijkt zo’n omgebouwdekas wel een uitdaging.
 16. 16. Tegels zijn snel gelegd en een kleine keuken is al aanwezig. Het enige wathoefde te gebeuren, is dat het water werd aangesloten en nu kan Yllias zijngang gaan!
 17. 17. In een kas kan een groentetuintje niet uit blijven natuurlijk. Dus daar zijnYllias’ eerste tomaten.
 18. 18. En ook zijn eerste party. Romantieksim of niet, feestjes houdt hij ook van.
 19. 19. ‘s Avonds is het akelig donker. Geld voor verlichting is er nog niet. Gelukkigheeft Yllias goede ogen.
 20. 20. Op een middag op de markt komt Yllias een uiterst knappe dame tegen. Naeen avondje stappen merkt hij dat ze er dezelfde levensmanier op nahouden. Hij neemt haar mee naar huis en midden in de nacht bakken zehamburgers. Het grapje wat zijn zussen geen van beiden konden waar-deren, maakt deze dame juist aan het lachen.
 21. 21. Ja, er is een dikke klik tussen Yllias en Christine Fuchsia!(O, ik krijg nog wat van al die Christines en Christa’s en Christina’s! De eerste beste die ik tegenkom, geef ik een andere naam)
 22. 22. Het afscheid nemen valt zwaar de volgende ochtend. Het is dat Yllias geldin het laatje moet hebben en hij op de commandobasis wordt verwacht.Maar anders?
 23. 23. Thuisgekomen ziet hij dat er een mooie bos met rode rozen naast de ovenstaat. Die moet Christine daar hebben neergezet toen hij was werken. Hoeze dat heeft geflikt zonder sleutel? Joost mag het weten. Yllias vindt hetenorm lief van haar. Wat een rockchick is die Christine!
 24. 24. Het duurt dan ook niet lang of de twee gaan op date.
 25. 25. Ze doen het hele scenario nog eens dunnetjes over.
 26. 26. In tegenstelling tot de meeste romantieksims, is Christine zelfs zó weg vanYllias dat ze wel met hem wilt verloven.
 27. 27. Denk maar niet dat Yllias die hint zich twee keer laat zeggen. Een beetjedubbel voelt het wel, maar als hij eerlijk is tegen zichzelf – en dan bedoel ikécht eerlijk – wil hij niets liever dan de rest van zijn leven met Christinesamenzijn.Ze is een romantieksim met een persoonlijkheid van 05/05/03/08/04.
 28. 28. In elk geval hebben ze er geen last van de volgende ochtend. Yllias des teminder als hij zich herinnert dat Christine dol is op koken. Sterker nog: zewilt de top in de carrière horeca halen. Wat wil hij nog meer?!
 29. 29. Die middag neemt Christine Sepp mee naar huis. Gezellig, zo’n hereniging!
 30. 30. Yllias’ eerste oogst is er ook al. De tomaten zijn eerder roze dan rood, maardat boeit hem niet. Hij is apetrots!
 31. 31. ‘s Avonds komt Leroy langs. Hij heeft een uiterst handige oplossing voorhet ontbreken van licht!
 32. 32. Terwijl Yllias stokbonen plant, probeert Christine zichzelf wat inzicht te ver-schaffen.
 33. 33. In het weekend vindt Yllias eindelijk een baan die meer bij hem past –golfcaddy, lekker lui. Christine besluit hem voor een tweedehandseschildersezel te zetten terwijl zij de tuin van hem overneemt.
 34. 34. Eén kavel verderop vinden we Linde, de zus van Faith en Yllias.Ook zij woont alleen.
 35. 35. Linde is er altijd vrij zeker van geweest dat ze op meisjes valt. Simpelwegomdat ze nooit iets heeft geprobeerd met een jongen. Wie zegt haar dandat ze niet bi is in plaats van lesbisch?
 36. 36. Claude Aaron vindt het dansen net zo leuk als Linde zelf wanneer ze opdate zijn. Het punt is alleen dat het voor Linde daarbij blijft. Ze kan goedmet Claude lachen, maar niet op een manier die meer betekent danvriendschap.
 37. 37. De eerste paar dagen na de date brengt Linde liever alleen door. Ze werktbikkelhard voor een volgende promotie. Zo kan ze ondertussen nadenken.
 38. 38. Het harde werken mag baten, wat tot gevolg heef dat Linde binnen eenpaar dagen in een redelijk ingerichte ruimte zit. Claude komt langs om hette bekijken. Linde is wel zo slim om hem niet als enige uit te nodigen.Bianca de Kale komt namelijk ook langs.
 39. 39. Net als Lindes stiefvader Jaak bakt ze graag kerstkoekjes. Al is het nog langgeen Kerstmis, ze eten ze met smaak.
 40. 40. De volgende dag nodigt Linde Bianca uit. Zonder Claude dit keer. Daardoorgaat het er heel anders aan toe dan de eerste keer dat zij bij Linde thuiswas.
 41. 41. Linde vindt het zo gezellig dat ze haar werk belt en zegt dat ze ziek is.Helemaal zichzelf voelt ze zich niet. Zulk onverantwoordelijk, impulsiefgedrag is niks voor Linde. Maar iets zegt haar dat het nu of nooit is.Bianca pakt Lindes gitaar op en begint zomaar wat te spelen. Ze knikt naarhet springtouw op de grond en Linde begint te lachen. Ach, waarom ookniet? Een paar extra punten voor lichaam vergaren onderwijl is nooit weg.
 42. 42. Het liefst zou Linde het elke dag zo doen, maar ze weet dat het niet gaat. Inplaats daarvan heeft ze een idee. Ze vraagt Bianca in te trekken. En dat wiltBianca wel!Bianca heeft als hoofdwens de wens die Linde als secundaire wens heeft:populariteit. Haar persoonlijkheid is 05/08/06/03/03. Wat ook de driebolts wel verklaart: Dat is exáct Lindes persoonlijkheid!
 43. 43. Zo zijn er nog een hoop dagen meer waarop Linde touwtje kan springen enondertussen gezellig met Bianca kan kletsen. En Bianca? Zij wilt graag detop van de carrière horeca halen, net als de vrouw van Yllias, Christine.
 44. 44. Een platte, afgetrainde buik is het resultaat van al dat oefenen. De dagendat Bianca werkt en Linde alleen thuis is, doet ze de muziek aan en traintzelf maar wat. Die dagen neemt ze nu wel voor lief, omdat ze weet dat erdagen zijn dat Bianca wél muziek kan maken terwijl zij traint. Ja, zogelukkig is ze nog nooit geweest.
 45. 45. Nou, dit is het dan voor nu! Volgende week zijn we bij familie Den Dolder:Art en Robyn! De eerste “uit huisjes” van Teije en Leonie! Tot dan!

×