Bacc Crackwoodspines; update 18 - week 12

281 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
281
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bacc Crackwoodspines; update 18 - week 12

 1. 1. Bacc CrackwoodspinesWeek 12Update 18
 2. 2. Eerste familie van deze update is de familie Pummel! Zoals julliegewend zijn Adam en Zoey, waarbij sinds een tijdje Grietje woont ennatuurlijk haar baby Zahra. Helaas is Michel de vorige update overleden,dus zijn ze nu met vier Sims en drie huisdieren.
 3. 3. Adam is erg dol op zijn jongste halfzusje. Het blijft een bizar fenomeen,maar hij is erg close met haar.
 4. 4. Samen met zijn zus Zoey doet hij er alles aan om de tuin te onderhouden.
 5. 5. Wat mij enigszins verbaasde, is dat Adam ineens interesse lijkt te hebbenin meer dan vriendschap met andere Sims. Hij is altijd meer gericht ge-weest op leren en dat soort dingen, niet per se op contacten.
 6. 6. Jippie! Zahra groeit op naar peuter!
 7. 7. Met een kapsel dat qua kleur matcht met haar halfbroer en –zus en klerendie matchen met die van haar moeder. Haar persoonlijkheid is03/04/10/10/07.
 8. 8. ´s Ochtends doet Zoey dit regelmatig. Wat schattig!
 9. 9. Net als dit, overigens. Ik heb hier totaal geen hand in. Zodra ik die twee uithet oog verlies, gebeurt er dit.
 10. 10. Sophie koopt halsbanden voor de huisdieren bij Ethan in zijn dierenwinkel.Voor die avond nodigt ze hem uit op de koffie.
 11. 11. Nog geen week later is hij bij hen ingetrokken. Want Grietje ziet Ethannamelijk al een hele tijd zitten!
 12. 12. De kleine Zahra heeft Ethan ook al om zijn vingertje gewonden. Die tweezijn ook als twee handen op één buik. Michel leeft dan niet meer en Zahraheeft hem überhaupt nooit gekend. Maar in later zal ze zich beseffen datEthan aardig dichtbij in de buurt komt van wat Michel voor haar had kun-nen betekenen als hij nog had geleefd.
 13. 13. Nog even en ze gaat er zelf de woorden voor kunnen vinden: Ze kannamelijk praten!
 14. 14. Grietje en Ethan doen tussen de bedrijven door hard hun best om eenkindje te verwekken. Hun eigen families hebben elkaar amper ontmoet,maar nu willen ze al hun eigen kindje hebben.
 15. 15. Op een ochtend dat Ethan werkt in de winkel, kaart Adam een onderwerpmet Zoey aan. Ze weten allebei dat Ethan het erg leuk zou vinden om zijnzussen en broers eens uit te nodigen hier thuis. Echter zit de vijandigerelatie tussen Zoey en Ethans zus Katie nog steeds in de weg. Adam wordter nogal moe van hoe die twee zich gedragen ten opzichte van elkaar. Erkan geen feestje zijn waar ze niet vechten. Laat staan dat ze normaal tegenelkaar kunnen doen bij een familiebijeenkomst.
 16. 16. Ethan is de kleine ruzie tussen broer en zus Pummel ontgaan. Die avondleert hij Zahra een kinderliedje terwijl Grietje wat geld binnenhaalt door tewerken.
 17. 17. Later die avond kan ze ook al lopen. Zet Zahra één week bij kennissimEthan en ze kan alles wat ze moet kunnen.
 18. 18. Grietje is helemaal trots op Ethan. Ze weet zeker dat hij een geweldigevader zal zijn voor hun eigen kindje. Ze is dan ook een tikje teleurgestelddat ze niet zwanger is, maar des te meer reden om te blijven proberen. Endat? Tsja, dat vinden ze natuurlijk geen van beiden erg! Zo dol of ze op el-kaar zijn.
 19. 19. Rob en Lisa worden ook getraind. Adam en Sophie nemen de taak op zichom de katten een commando “geef poot” te leren.
 20. 20. De tijd vliegt en voor ze het weten, is het alweer Zahra’s verjaardag.
 21. 21. Zoey is erg blij dat haar zusje nu alweer zo groot is gegroeid, maar vindthet toch ook wel erg lastig. Af en toe lijkt het net alsof ze haar vadertegenover zich heeft. Zahra is zo jong, maar zo wijs. En dan dat gezicht!
 22. 22. Zahra wilde graag een tent en dan daar een nachtje in slapen. Dus raadeens waar ze zich nu bevindt?
 23. 23. Al heeft ze het na één nacht wel gezien. Binnen in haar nieuwe, eigen bed.Dat is toch wel een stuk prettiger dan met al die enge geluiden buiten!
 24. 24. Al is ze zeker een liefhebber van de natuur. Vroeg opstaan om nog even tekunnen touwtje springen voor ze naar school moet. Zo is Zahra.
 25. 25. Helaas is het leven niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Van nu afaan zal de familie Pummel het zonder hond moeten doen. Rust zacht,Marly!
 26. 26. Ethan mocht de hond dan pas net kennen, hij heeft wel een zwak voordieren. Hij leeft zijn emoties uit op het schilderen. En dat helpt! Dit isalweer zijn twintigste meesterwerk.
 27. 27. Met dat geld is het weleens op zijn plek om een plekje te kopen waar dekatten zich terug kunnen trekken. Want wat Grietje en hij kunnen, mogende katten natuurlijk ook.
 28. 28. Verbazingwekkend had Zoey weer eens zin om op date te gaan. En wie,besef ik me nu, is een geschiktere kandidaat dan meneer Yllias Labbekak?
 29. 29. Zahra is buiten nietsvermoedend vlinders aan het vangen. Zonder enigemoeite ook maar.
 30. 30. Tegen etenstijd plukt Ethan Zahra naar binnen. Huiswerk moet ook gedaanworden. Zijn ouders hadden nooit genoeg tijd om iedereen te helpen methuiswerk, zeker hem niet omdat hij één van de oudsten is. Je weet maarnooit hoe het in de toekomst lopen gaat, dus hij wilt Zahra zoveel mogelijkaandacht geven nu het nog kan.
 31. 31. Naast het springtouwen en vlinders vangen is er nog iets wat Zahra leukvindt om buiten te doen: Tuinieren! Hoe kan het ook anders met zo’nvader? Ze heeft de hele zaterdag al gespendeerd in de tuin. Nu is hetzondag en wilt ze het af maken ook.
 32. 32. Grietje herkent in Zahra haar eigen neigingen om door te gaan tot je erbijneer valt. Om te zorgen dat ze eindelijk eens komt ontbijten gooit ze hetraam open. De lucht van gebakken omeletten die Zahra dan ruikt, makenwel dat ze naar binnen komt! Ethan kijkt verbijstert toe hoe zijn stief-dochter nog sneller lijkt te eten dan een volwassen Sim.
 33. 33. Onder het eten komt het onderwerp “zwangerschap” ter sprake. Grietje enEthan hebben het er al met Zahra over gehad hoe ze het zou vinden omgrote zus te worden. Nu het zeker is dat Grietje zwanger is, vragen ze Zahraom haar mond te houden tot haar moeder en Ethan het zelf hebbenverteld aan de Sims wie ze het willen vertellen voor het vanzelf zichtbaaris. Wat leuk! Zahra is zo opgewonden dat ze niet stil kan blijven zitten. Dusmaakt ze zich nuttig en brengt ze de vuile vaat naar de keuken.
 34. 34. Adam loopt alweer buiten en komt een oude bekende van hem tegen.Zahra krijgt diegene – een meisje van haar eigen leeftijd – in de smiezen enmaakt dat ze naar buiten komt. Moeite met het gesprek lopende houdenheeft ze niet. Binnen een mum van tijd is ze een soort van bevriend metKatherine Langerak.
 35. 35. Op zijn tijd probeert Zahra iets nieuws uit. Vissen is iets wat haar maar nietwilt lukken. Vooral het aas aan de haak krijgen niet.
 36. 36. Rob houdt haar gezelschap. Hij is buiten aan het rondhuppelen enprobeert vuurvliegjes te vangen.
 37. 37. Die namiddag wordt Grietje wakker met een gevoel dat ze maar één keereerder gevoeld heeft: Het trappen van een baby! Ze is zichtbaar zwanger.
 38. 38. Iedereen zit dan ook heel happy te eten. Er heerst een dubbel opgelatengevoel: Zo meteen komen de oudste broer en zus van Adam en Zoey. Dankunnen Anne-Fay en Teije eindelijk kennismaken met Ethan, maar ook methun halfzusje Zahra.
 39. 39. Zahra vindt het heel grappig te zien dat er een groene, grijsharige enoudere versie van haarzelf verschijnt in een paarse jurk. Als ze zich hardopafvraagt waarom Anne-Fay haar kinderen niet heeft meegenomen, klinkter gelach.
 40. 40. Teije is gearriveerd, net als zijn tweelingzus Anne-Fay zonder kinderen.Zahra is een tikje teleurgesteld. De volwassenen zijn alleen maar blij datZahra nieuwsgierig is naar meer en niet afschrikt van wat onbekenden.Met de belofte dat Teije de volgende keer zijn kinderen ook mee zalnemen neemt Zahra genoegen. Algauw gaat het gesprek over op sportenen is alles koek en ei.
 41. 41. Als het toetje afgeruimd is die avond, komt er nog een tweede toetje: Lisabevalt van een dochtertje! Vraag me niet hoe we bij die naam zijn ge-komen, maar de kitten heet Kismette.
 42. 42. Maandagochtend wordt Grietje wakker met een nóg dikkere buik als eerst.Is dit überhaupt mogelijk? Zou er een drieling in zitten of zo?!
 43. 43. Dat is lekker iets voor week dertien. Want van het ene bed rollenwe in het andere: Ethans jongste broertje Yuka Snuchter en diens vrouwJessica van ‘t Fluim hebben het ook erg gezellig in de slaapkamer.
 44. 44. Maya gaat de volgende ochtend nietsvermoedend naar haar werk. Deandere zes bewoners van het huishouden slapen nog.
 45. 45. Slechts de helft van hen bruncht op een gegeven moment samen. Het isnog erg wennen, zo zonder Ethan.
 46. 46. Regelmatig belt Remia even met haar oudste broer. Carina en Christaschaken vooral samen. Niet alleen omdat ze het leuk vinden, maar ookomdat het hen van pas komt voor het werk dat ze doen.
 47. 47. Die avond is er een verassing. Remia is zwanger! Zij en Christa hebben dusook niet stil gezeten. Of moet ik zeggen: Stil gelegen?
 48. 48. Net zoiets als Yuka en Jessica, dus.
 49. 49. Een paar dagen nadat Maya te horen heeft gekregen dat naast haar oudstezoon, Ethan, haar oudste dochter, Remia, ook nog ouder wordt, verschijntMagere Hein in de keuken. Heel de familie is diep getreurd. Zelfs deaangetrouwde lief-jes van Maya´s kinderen. Al vindt Maya het triest dathaar tijd is gekomen; ze kan nu wel weer samen zijn met Max.
 50. 50. Lars is helemaal in tranen. Al is de urn van zijn moeder nog zo mooi…
 51. 51. Yuka is ook helemaal in de war. Hij doet iets waar hij spijt van krijgt. AlsJessica even niet thuis is, dolt hij wat met een oud schoolvriendin van hemdie net iets jonger is. Net op dat moment komt Jessica thuis. De manierwaarop Yuka de handen van het meisje vasthouden ontgaan haar niet. Zeis woedend! Hoe kan hij dit nou doen? Ze zijn toch pas verloofd?!
 52. 52. Jessica en Yuka hebben net genoeg tijd om het meisje weg te sturen. Wantdan klinkt er uit de slaapkamer een heel harde gil: Remia is bevallen!
 53. 53. Het is een jongentje en hij heet Adrian. Hij heeft Christa’s haarkleur en dekersverse moeders zijn compleet ontroerd. Ze gaan zo op in het kleinemannetje dat ze niet zien hoe Jessica hen van een afstandje staat teobserveren. Ze ziet het wel, maar ze ziet het niet. Ze zit nog steeds met datkleine meisje in haar hoofd. Hoe kan Yuka nou flirten met een minderjarigmeisje? Stel nu dat zij zelf ook zwanger is nu. Hoe kan ze dan ooit zo blijzijn met een hummeltje als Christa en Remia nu zijn?
 54. 54. Die avond spreekt Jessica Yuka niet meer. Ze wilt niet bij hem in bed slapenen bivakkeert op de bank. Ze slaapt overal doorheen. Als iedereen al naarhet werk is, schrikt ze zich kapot als ze de keuken in komt. Want daar staatLars, naakt! En hij maar denken dat iedereen al weg was. God, ze ismeteen wakker!
 55. 55. Die middag komt Remia alweer vroeg thuis. Omdat Adrian nog niet zo oudis, werkt ze maar halve dagen. In plaats van fulltime werken, heeft ze eenandere oplossing gevonden om geld te gaan verdienen: Romans schrijven.Ze is juist bezig met het achtste hoofdstuk als Jessica aan tafel ploft meteen boterham. Zal ze met Remia gaan praten over Yuka of niet? Ergens wiltze het wel, maar ze heeft niet het idee dat ze het kan. Boos is ze niet meer,alleen nog verdrietig. De vraag “waarom” blijft maar spoken.
 56. 56. Het enige moment waarop Jessica met Remia praat, is tijdens het eten. Endat is dan nog wel omdat ze een lepel wilt hebben voor het eten. Af en toegluurt ze langs wat haarplukken naar Yuka. Als hij doorheeft dat ze hemaankijkt, kijkt ze vlug weer weg. Tot één keer. Ze is net te laat en hij kijkthaar recht in haar ogen. Ze ziet het: Ze zijn vervuld van spijt.
 57. 57. Nog diezelfde avond praten ze met elkaar over wat er is gebeurd. Yuka legtuit dat hij gewoon niet wist wat hij deed en hij in de war was door hetoverlijden van zijn vader én moeder in zo´n korte tijd. Als hij Jessica ervanheeft verzekert dat het echt niet aan haar ligt, zwicht Jessica volledig. Zeheeft hem vergeven.
 58. 58. ‘s Nachts wordt Carine ineens wakker omdat ze een trap voelt in haarmaag. Het is duidelijk: Zij en Lars worden ook ouders!
 59. 59. Jessica en Yuka weten daar nog niets van af, maar blijven hun best doen.
 60. 60. In de tussentijd spenderen Remia en Christa wat quality time met elkaar.
 61. 61. Nu Lars weet dat hij vader wordt, kijkt hij weer op een andere manier naarde verzorging van Adrian. Alles wat hij nu doet, zal hij over een tijdje ookbij zijn eigen kindje kunnen doen.
 62. 62. Christa is er in de tussentijd op gebrand dat alles spik en span is. Ze kan depunten voor schoonmaken goed gebruiken, dus dat komt mooi uit.
 63. 63. Eten koken voor het hele gezin neemt Carine nog steeds op zich. Zij kanhier de punten dan weer goed voor gebruiken, maar ze mag er weleensvraagtekens bij gaan zetten of het nog te trekken valt om drie maaltijdenper dag te koken voor een heel gezin. Zeker als ze de tweede trap voelt.
 64. 64. Een verjaardag bijwonen is niet zo vermoeiend. Als Adrian opgroeit naarpeuter staat ze te lachen naar Yuka. Ze ziet dat alles weer koek en ei istussen hen.
 65. 65. Een paar minuten later zit Adrian zelfstandig zijn flesje te drinken. Remiakijkt op naar Carine, die hen stralend om de beurt aanstaart. Hopelijk lijkthet kleintje ook zo op haar en Lars zoals bij Adrian te zien is wie zijn tweemoeders zijn.
 66. 66. Christa neemt de taak op zich om Adrian van vroeg af aan een grotewoordenschat aan te leren. Maar of Adrian zich daar wel voorinteresseert? (Hij lijkt haast wel op Ivashkov, naar wie hij is vernoemd!)
 67. 67. Dus of hij dus of hij daadwerkelijk leert te praten zullen we in de volgendeupdate wel zien! Voor nu zijn we er namelijk weer doorheen. Volgendeweek zijn we bij de familie Boeman (George, Katie en Flynn), de anderefamilie Boeman (Allies, Dorian en zijn vrouw Christine) en de familiePummel (Anne-Fay, Christian, Liam en Mina). Tot dan!

×