Bacc Crackwoodspines; update 10 - week 10 deel 4-5

152 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
152
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bacc Crackwoodspines; update 10 - week 10 deel 4-5

 1. 1. Bacc Crackwoodspines Update 10 Week 10, deel 4-5
 2. 2. Week 10Daar waar we de vorige update zijn gestopt, gaan we nu weer verder: DEfamilie Pummel! Met daarin de leven Anne-Fay, Christian en hun zoonLiam. Anne heeft hem net leren lopen!
 3. 3. Hier valt het al goed te zien dat Anne-Fay weer zwanger is!
 4. 4. Buiten komt Miles langs gelopen. Liam grijpt zijn kans. Zo te zien vinden detwee het wel met elkaar.
 5. 5. Sterker nog, ze vinden het heel goed met elkaar! Het heeft er denk ik weliets mee te maken dat ze beiden vrij gemeen van aard zijn.
 6. 6. Liam is dol op de hond, Otis genaamd. Otis vindt het niet altijd even leukom geknuffeld te worden. Maar Liam boeit het niet wat Otis ervan vindt.
 7. 7. Hier is de jongen al kind! Dat gaat best vlot hier in huis.
 8. 8. En hij lijkt enorm op Christian! Vooral met z’n neus. En z’n ogen heeft hijnatuurlijk van z’n moeder en z’n opa van Pummels kant.
 9. 9. Liams ouders zijn dan wel kennissims, het betekend niet dat ze niet begaanzijn met de ontwikkeling van hun kind. Lieve Christian!
 10. 10. De volgende ochtend is het zover. Anne-Fay gaat bevallen!
 11. 11. En daar is ze dan, de groene, bruinharige en met zwarte ogen gesierdebabymeid Mina!
 12. 12. Anne-Fay is echt een lekker ding, hè? Met of zonder kind. Wat zeg ik? Metkind misschien nog wel meer!
 13. 13. Op het moment dat Christian dit deed, moest ik enorm lachen. Het doetme echt denken aan het moment dat Christians vader hetzelfde deed bijFlynn toen die net was geboren. (Update 4, dia 23!) Het valt me nu ook pasop hoe hard Christian eigenlijk op George lijkt.
 14. 14. Bij uitzondering heb ik toch eens de moeite genomen een printscreen temaken. Of ik trots ben? Nou en of!
 15. 15. Puur vanuit Nia’s perspectief gezien. Jippie!
 16. 16. Bij de familie Den Dolder is Pijke zo vrij geweest om Isabella meenaar huis te nemen. Zijn pa heeft hem op een idee gebracht met diewaterballonnen!
 17. 17. Pijke is ook grote broer nu, net als zijn neefje Liam. Dit is Sem, de jongstetelg van de familie!
 18. 18. Ik vind het grappig om te zien hoe Pijke en Liam op elkaar lijken. Allebeialiënogen, allebei dunne wenkbrauwen. Zeker dat ze neefjes zijn! En Jules?Tsja, zij heeft echt de Den Dolder kaak!
 19. 19. Art heeft het naar zijn zin met de Simmetjes die passeren in zijn straat ende Simmetjes wie hij mee neemt uit school.
 20. 20. Alleen gaat er soms ook weleens iets mis! Hij was aan ‘t daten metSavannah, het blonde meisje. Wat er vervolgens gebeurde tussen hem enChristie, weet ik nog steeds niet. In elk geval kon Savannah het niet waar-deren!
 21. 21. Pijke is best dol met Sem. Hij is eigenlijk dol met veel van z’n broer(tje)s enzussen. Teije vindt dat zo te zien net zo leuk om mee te maken als ik!
 22. 22. Buiten is Robyn zich aan het vermaken met Lars, één van de kinderen vanMax en Maya Snuchter. Er zijn flink wat Simmetjes uit die familie die hierover de vloer komen! Altijd gezellig.
 23. 23. Met de verjaardag van de kleine Sem is Remia bijvoorbeeld ook aanwezig,de tweelingzus van Lars. Tijd voor de jongste telg om op te groeien.
 24. 24. En hier is hij dan, het enige kindje met een groene huid n géén aliënogen.Het is geloof ik een familieding van de Pummels, dat peuters goed over-weg kunnen met honden.
 25. 25. Pijke heeft tegenwoordig de hobby om te vissen. Wat is het toch ook eencoolerd, hihi!
 26. 26. In de weekenden zorgt of Robyn of Art voor het ontbijt. De kinderen diedaar net oud genoeg voor zijn, verzamelen zich dan mede in de keuken omsamen gezellig te ontbijten.
 27. 27. Ik kan me zo 1, 2, 3 niet meer herinneren met wie, maar Jules is lekker aanhet telefoneren. Robyn heeft staarneigingen in de camera en Liamafluisterneigingen. Ik zou jullie het trouwens evenmin kwalijk nemen alsjullie onderhand gaan denken dat Liam één van de kinderen van Teije is. Hijis bijna elke dag bij zijn oom thuis te vinden, whaha!
 28. 28. Pijke sleept Jules inmiddels ook al mee naar buiten om te vissen. Ik geloofdat Pijke een beetje m’n favoriete Simmetje is geworden in dit gezin.
 29. 29. Art die doet alsof hij meeluistert naar het verhaal wat Leonie voorleest aanSem! En oh, just for the record – ze is weer zwanger.
 30. 30. En hier is de baby al! Dit keer weer een jongen, inderdaad. Hij heet Mika.Zoals je ziet is ook hij zeer geliefd. In elk geval zal de opvoeding van Mikagemakkelijker verlopen dan die van de tweede tweeling, aangezien er nuveel meer Sims zijn die kunnen helpen!
 31. 31. Het is nu voor het eerst dat er een beetje kalmte ontstaat in huize DenDolder. Af en toe doen ze zelfs dingen met het hele gezin samen.
 32. 32. En een feestje? Ja, dat is sowieso met de hele familie. Die lieve Teije groeitalweer op naar oudere. Het lijkt wel gisteren dat Nia hem baarde. Snif snif!
 33. 33. Robyn kopieert het voorleesgedrag van haar moeder. Er is niet één gezinwaar ik zo vaak een dergelijk tafereel heb aangetroffen als ik even nietoplette. Al heb ik soms andere prioriteiten voor de Simmetjes gesteld, hetis toch wel schattig om te zien dat ze dit uit zichzelf doen!
 34. 34. En zo ziet het gezin er nu uit. Lekker vol!
 35. 35. Zoals jullie zien, is nu elke bewoonde kavel bebouwd! Dat huislinks vooraan komt jullie waarschijnlijk nog niet bekend voor. Dat is hethuis van Kirby Snuchter en daar gaan we nu naartoe!
 36. 36. De eerste Sim wie Kirby ontmoet nu ze uit huis is, is haar zus Katie. Kirbywerkt nog altijd in haar zaak. Katie is in staat Kirby voor te stellen aan eengezellige Sim.
 37. 37. Het duurt niet lang voor Brian bij Kirby introk. Dat hielp op zich ook fijnmee aan het uitbreiden van het huis. Het is een flink gebouw namelijk! Brian is een kennissim met een persoonlijkheid van 05/03/07/03/07. Zijnlevenswens is haalbaar. Hij wilt namelijk een crimineel meesterbreinworden.
 38. 38. Algauw komt er een besloten bruiloft. Gewoon in de woonkamer van hungezellige, moderne woonkamer. Vanaf dan heet Kirby niet langer KirbySnuchter maar Kirby Nurks!
 39. 39. Tussendoor heb ik niet erg veel foto’s gemaakt. Echter kan je het hier alwel raden. Kirby is zwanger geweest! Dit is de tweeling van Kirby en Brian.Leroy en Jona. (Voor de duidelijkheid, Jona is een meisje.)
 40. 40. Sepp vindt het helemaal leuk om langs te komen bij één van zijn bestevrienden. Hij is nu al best friends met Leroy. Hij is de baby met de blauweogen. Jona heeft bruin. Voor de rest valt er amper onderscheid te bespeur-en. Ik zal het jullie dus vergeven als jullie nog in de knoop raken!
 41. 41. Tot zover dan week 10! Hierna volgt er nog één update, waarin de laatstetwee gezinnen aan bod komen voor dit rondje. Inderdaad! Niet alleenSepp en Sophie, maar tevens een nieuwe familie! Nieuwsgierig? Kom danvolgende week maar weer eens kijken!

×