Unlock uw verborgen

verbeterpotentieel
Verbeterpotentieel:
het is aanwezig
Verbeterpotentieel:
het is aanwezig

ook in

UW ORGANISATIE
het
dek

Ont

Verbeterpotentieel. Het is aanwezig.
Ook in uw organisatie. Durft u ernaar
op zoek te gaan, het te ontdekken...
Time t ImProve

Omdat u dromen
en ambities heeft

Omdat u voelt
dat het beter kan

Omdat uw resultaten
onder druk staan

O...
Time t ImProve

Dromen en ambities
U heeft dromen en ambities en wilt een
sprong vooruit maken. Inderdaad, dan
maar direct...
Time t ImProve

Als het niet lekker loopt
Verkeerde afstemming, miscommunicatie,
te veel opdrachten in een te korte tijd,
...
Time t ImProve

Als resultaten onder druk staan
Een krimpende markt, felle concurrentie
en/of teruglopende budgetten. Juis...
Time t ImProve

Nieuwe spelregels
Of het nu gaat om nieuwe vormen van
aanbesteding, gewijzigde wetgeving
of nieuwe regels ...
[

Als uw ‘waarom’ helder is,
Is het tijd om te focussen.

]
Focus t ImProve

Een juist beeld
op klantwaarde

Verspilling
tegengaan

Betrokkenheid
vergroten
Focus t ImProve

Voor een juist beeld op klantwaarde
Waarom kiezen klanten voor u en wat speelt er bij uw belangrijkste kl...
Focus t ImProve

Verspilling tegengaan
Vanuit uw toegevoegde waarde voor de klant kijkt u naar uw interne organisatie en p...
Focus t ImProve

Betrokkenheid vergroten
Betrokken medewerkers zijn de drijvende kracht achter structurele verbetering. Zi...
[

De focus is scherp.
Hoe gaan wij nu verbeteren?

]
How t ImProve

Klantwaardeketen

Verbeterrichting

Stap voor stap naar
een hoger niveau

Samen de
diepte in
How t ImProve

Klantwaardeketen
Uw klant centraal stellen en van daaruit uw interne organisatie
continu verbeteren: de ker...
1	 Klantrelaties &

productportfolio:
waar staat uw organisatie
voor, wat levert u en hoe
wordt dit door klanten
gewaardee...
How t ImProve

Verbeterrichting
De analyse van uw klantwaardeketen geeft de
verbeterrichting aan en onze knelpuntenanalyse...
How t ImProve

Stap voor stap
naar een hoger niveau
Uw medewerkers worden uitgedaagd,
gemotiveerd en aangezet om ideeën
te...
How t ImProve

Samen de diepte in
U wilt aan de slag met uw verbeterpotentieel? ImProve
gaat graag samen met u de diepte i...
[

U heeft een beeld hoe het werkt,
dan kunt u nu op weg.

]
Your way t ImProve

Challenge

LEAN Experience

In gesprek
Your way t ImProve

Challenge
U wilt het ontdekken, ervaren en doen? Spring dan in
het diepe en ga de uitdaging aan: uw ‘C...
Your way t ImProve

LEAN Experience
De klant centraal stellen en van daaruit uw interne
organisatie continu verbeteren: de...
Your way t ImProve

In gesprek

Wat houdt u bezig? Welke ontwikkelingen zijn voor uw organisatie van belang?
Waar wilt u o...
Your way t ImProve
Bezoekadres

Postadres

Deventerstraat 130-M

Distelvlinderlaan 63

7321 CD Apeldoorn

7323 RK Apeldoor...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

ImProve - Unlock uw verborgen verbeterpotentieel

1,234 views

Published on

Verbeterpotentieel. Het is aanwezig, in elke organisatie. Durft u ernaar op zoek te gaan, het te ontdekken en aan te boren?
Soms ligt het direct aan de oppervlakte en soms is het nodig om dieper in uw organisatie te graven. Verbeterpotentieel ontdekken, ontwikkelen en gebruiken om uw organisatiedoelstellingen te realiseren. Daar draait het om bij ImProve.

Unlock uw verborgen verbeterpotentieel...

Published in: Business
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
1,234
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
351
Actions
Shares
0
Downloads
6
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

ImProve - Unlock uw verborgen verbeterpotentieel

 1. 1. Unlock uw verborgen verbeterpotentieel
 2. 2. Verbeterpotentieel: het is aanwezig
 3. 3. Verbeterpotentieel: het is aanwezig ook in UW ORGANISATIE
 4. 4. het dek Ont Verbeterpotentieel. Het is aanwezig. Ook in uw organisatie. Durft u ernaar op zoek te gaan, het te ontdekken en aan te boren? Dan is LEAN voor u interessant. U stelt uw klant centraal en verbetert van daaruit continu uw interne organisatie. Verbeterpotentieel ontdekken, ontwikkelen en gebruiken om uw organisatiedoelstellingen te realiseren: daar draait het om bij ImProve.
 5. 5. Time t ImProve Omdat u dromen en ambities heeft Omdat u voelt dat het beter kan Omdat uw resultaten onder druk staan Omdat de spelregels veranderen
 6. 6. Time t ImProve Dromen en ambities U heeft dromen en ambities en wilt een sprong vooruit maken. Inderdaad, dan maar direct goed: zorgvuldig, met oog voor de klant, met gemotiveerde en gepassioneerde medewerkers en een uitstekende interne organisatie. ImProve: organiseert uw dromen en ambitie.
 7. 7. Time t ImProve Als het niet lekker loopt Verkeerde afstemming, miscommunicatie, te veel opdrachten in een te korte tijd, structureel te hoge werkdruk of te weinig aandacht voor uw bedrijfsproces: het leidt vaak tot wrijving. Heeft u het gevoel dat u onnodig geld verspilt of dat het slimmer kan? Kom dan in beweging, professionaliseer en verbeter. ImProve: omdat het beter kan.
 8. 8. Time t ImProve Als resultaten onder druk staan Een krimpende markt, felle concurrentie en/of teruglopende budgetten. Juist dan is het essentieel om anders te kijken naar uw klanten, de waarde die u levert en de manier waarop u dit organiseert. Ontdek nieuwe manieren om processen te stroomlijnen, kosten te besparen en uw klantwaarde te vergroten. ImProve: juist als het moeilijk is.
 9. 9. Time t ImProve Nieuwe spelregels Of het nu gaat om nieuwe vormen van aanbesteding, gewijzigde wetgeving of nieuwe regels op het gebied van certificering: uw nieuwe werkelijkheid biedt kansen. Verbeter uw interne processen, de samenwerking in de keten of uw dienstverlening naar opdrachtgevers. ImProve: juist als de regels veranderen.
 10. 10. [ Als uw ‘waarom’ helder is, Is het tijd om te focussen. ]
 11. 11. Focus t ImProve Een juist beeld op klantwaarde Verspilling tegengaan Betrokkenheid vergroten
 12. 12. Focus t ImProve Voor een juist beeld op klantwaarde Waarom kiezen klanten voor u en wat speelt er bij uw belangrijkste klanten? Door logisch te denken en op een effectieve manier met medewerkers en klanten in gesprek te gaan ontstaat er een beeld: een heldere visie op wederzijdse verwachtingen, klantbediening en realisatie. Hierdoor levert u de juiste toegevoegde waarde aan uw klanten. ImProve: voor een juist beeld op klantwaarde.
 13. 13. Focus t ImProve Verspilling tegengaan Vanuit uw toegevoegde waarde voor de klant kijkt u naar uw interne organisatie en processen: doen wij de juiste dingen en doen wij ze goed? Soms ligt de verspilling direct aan de oppervlakte en zijn besparingen snel te realiseren. Soms is het nodig om dieper in de organisatie of een proces te duiken. Samen met uw medewerkers pakken wij verspilling van bijvoorbeeld tijd, materiaal, energie en/of talent aan. ImProve: maakt werk van besparing.
 14. 14. Focus t ImProve Betrokkenheid vergroten Betrokken medewerkers zijn de drijvende kracht achter structurele verbetering. Zij voegen waarde toe, realiseren klantervaringen en zijn de echte procesexperts. Betrokkenheid, enthousiasme, passie, samenwerken en vertrouwen zijn belangrijke sleutelwoorden voor uw verbetercultuur. Gericht op het stimuleren van concreet (verbeter)gedrag. ImProve: vanuit het hart continu verbeteren.
 15. 15. [ De focus is scherp. Hoe gaan wij nu verbeteren? ]
 16. 16. How t ImProve Klantwaardeketen Verbeterrichting Stap voor stap naar een hoger niveau Samen de diepte in
 17. 17. How t ImProve Klantwaardeketen Uw klant centraal stellen en van daaruit uw interne organisatie continu verbeteren: de kern van LEAN volgens ImProve. Om vanuit klantwaarde úw verbeterpotentieel zichtbaar te maken, heeft ImProve een praktisch model ontwikkeld: de klantwaardeketen. Voor elk onderdeel van uw klantwaardeketen bevat onze gereedschapskist effectieve instrumenten en technieken. Hiermee brengen wij zowel knelpunten als kansen in kaart en ontwikkelen wij gerichte verbetervoorstellen.
 18. 18. 1 Klantrelaties & productportfolio: waar staat uw organisatie voor, wat levert u en hoe wordt dit door klanten gewaardeerd? 2 Processen systemen & organisatie: hoe levert u uw producten/ diensten? 3 Leiderschap & besturing: hoe wordt uw organisatie bestuurd? Klantwaardeketen Met de klantwaardeketen kijkt ImProve vanuit drie invalshoeken naar uw organisatie.
 19. 19. How t ImProve Verbeterrichting De analyse van uw klantwaardeketen geeft de verbeterrichting aan en onze knelpuntenanalyse maakt uw verbeterpotentieel zichtbaar. U ontvangt gerichte verbetervoorstellen voor de onderdelen van uw klantwaardeketen die de meeste aandacht nodig hebben. Mét een indicatie van de benodigde inspanning en het effect van de verbetering. ImProve: gericht verbeteren.
 20. 20. How t ImProve Stap voor stap naar een hoger niveau Uw medewerkers worden uitgedaagd, gemotiveerd en aangezet om ideeën te genereren en uit te voeren. ImProve: op weg naar uw • Beginnen is belangrijker dan compleet zijn • Behapbare brokken • Gericht verbeteren • Verbeteringen in samenhang doorvoeren • In het juiste tempo eigen verbetercultuur.
 21. 21. How t ImProve Samen de diepte in U wilt aan de slag met uw verbeterpotentieel? ImProve gaat graag samen met u de diepte in. U ontdekt zaken die anders verborgen zouden blijven. Wij laten u anders kijken, maken lastige onderwerpen bespreekbaar, bieden overzicht en structuur, bepalen de volgorde en samenhang en maken uw mensen enthousiast. U bepaalt hoe u ons inzet: wij kunnen u het zetje geven dat uw organisatie nodig heeft, aan de zijlijn adviseren, op afstand coachen of juist midden in de modder actief zijn. ImProve: samen verborgen schatten opduiken.
 22. 22. [ U heeft een beeld hoe het werkt, dan kunt u nu op weg. ]
 23. 23. Your way t ImProve Challenge LEAN Experience In gesprek
 24. 24. Your way t ImProve Challenge U wilt het ontdekken, ervaren en doen? Spring dan in het diepe en ga de uitdaging aan: uw ‘Challenge to ImProve’. Wij dagen u uit om samen met ons (meer) klantwaarde te realiseren, verspillingen terug te dringen en de betrokkenheid van uw medewerkers te vergroten. In een ‘pressure cooker’ van 2 à 4 weken. Voor elke schakel van uw klantwaardeketen ontvangt u verbeterthema’s en -voorstellen. Drie concrete voorstellen worden voor u uitgewerkt. Durft u het aan? ImProve daagt u uit op uw eigen terrein.
 25. 25. Your way t ImProve LEAN Experience De klant centraal stellen en van daaruit uw interne organisatie continu verbeteren: de kern van LEAN volgens ImProve. Maar hoe werkt dit nu in de praktijk? Ontdek het, ervaar het en pas het direct toe tijdens de LEAN Experience. LEAN ervaren, sporten en teambuilding zijn de belangrijkste ingrediënten. De LEAN Experience is een verfrissende combinatie van beleven, doen en leren. De LEAN Experience bestaat uit twee onderdelen: een kennismaking met de belangrijkste principes van LEAN tijdens de LEAN Game en een LEAN Fietsclinic op de wielerbaan.
 26. 26. Your way t ImProve In gesprek Wat houdt u bezig? Welke ontwikkelingen zijn voor uw organisatie van belang? Waar wilt u op inspelen en hoe? Waar ziet u mogelijkheden om besparingen te realiseren? En hoe kunt u de juiste dingen doen voor uw klanten? Interessante vragen. Laten wij samen op zoek gaan naar antwoorden. Graag wisselen wij tijdens een kop koffie met u van gedachten over uw uitdagingen. ImProve: unlockt uw verborgen verbeterpotentieel.
 27. 27. Your way t ImProve Bezoekadres Postadres Deventerstraat 130-M Distelvlinderlaan 63 7321 CD Apeldoorn 7323 RK Apeldoorn Telefoon Digitaal info@improvegroup.nl +31 (0)55 843 20 74 www.improvegroup.nl @improve_bv improve.bv CONTACTGEGEVENS Your way t ImProve

×