Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Invitatie 27 nov BRIGHT BUSINESS NETWORKING

289 views

Published on

UN ALTFEL DE NETWORKING - BRIGHT BUSINESS NETWORKING

“Nu poti pur si simplu sa-i intrebi pe clienti ce-si doresc si sa le oferi acel lucru. Pana cand vei construi acel ceva vor dori altceva.” – Steve Jobs, cofondator Apple. De aceea ne-am gandit sa va oferim astazi un altfel de business networking care sa imbine dorinta de a invata lucruri noi, de a fi informat, cu cea de a socializa, de a intalni oameni de calitate, intr-un mediu placut, relaxant, de business.
Am creat astfel un sir de evenimente sub emblema BRIGHT BUSINESS NETWORKING in care vom aborda teme actuale si de interes general, cu speakeri cunoscuti, leaderi de opinie pe segmentul de activitate in discutie. Scopul noastru a fost sa concentram intr-un timp relativ scurt doua componente de baza ale dezvoltarii personale in afaceri si anume: dezbaterea interactiva a unei teme de interes cu socializarea de business, contactarea si crearea de legaturi noi, schimbul de idei intre oameni interesanti.
Evenimentul sub emblema BRIGHT BUSINESS NETWORKING este conceput si construit pe ideea de a crea o platforma de oportunitati si business networking pt managerii romani. Mai mult, in cadrul temelor abordate vor fi dezbatute tendintele si evolutia unor fenomene de interes general care influenteaza situatia economica din prezent.
Pentru mai multe detalii am atasat invitatia la eveniment.
Asteptam cu cea mai mare placere confirmarile dvs la eveniment.
Multumim.
Simona Berca

Published in: Marketing
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Invitatie 27 nov BRIGHT BUSINESS NETWORKING

  1. 1. MOTTO: "Nu supravietuieste cea mai puternica dintre specii, nici cea mai inteligenta, ci aceea care reactioneaza cel mai bine la schimbare" Charles Darwin BRIGHT BUSINESS NETWORKING - Un altfel de networking Ama Travel are deosebita placere de a va invita la prima sesiune cu tema „Beneficii si capcane in relatia cu media; a fi sau a nu fi in media” din cadrul sirului de evenimente sub emblema BRIGHT BUSINESS NETWOTKING; Speaker: dl. George Vulcanescu - jurnalist economic, specialist strategii media si comunicare, cu peste 20 de ani de experienta in mass media Concept BBN (BRIGHT BUSINESS NETWORKING): Am creat un sir de evenimente sub emblema BRIGHT BUSINESS NETWORKING in care vom aborda teme actuale si de interes general, cu speakeri cunoscuti, leaderi de opinie pe segmentul de activitate in discutie. Scopul noastru a fost sa concentram intr-un timp relativ scurt doua componente de baza ale dezvoltarii personale in afaceri si anume: dezbaterea interactiva a unei teme de interes cu socializarea de business, contactarea si crearea de legaturi noi, schimbul de idei intre oameni interesanti. Evenimentul este conceput si construit pe ideea de a crea o platforma de oportunitati si business networking pt managerii romani. Mai mult, in cadrul temelor abordate vor fi dezbatute tendintele si evolutia unor fenomene de interes general care influenteaza situatia economica din prezent. Program 18-18.30: 18.30-19.00: Intampinare invitati, inregistrare, socializare, welcome coffee break Tema Beneficii si capcane in relatia cu media; a fi sau a nu fi in media -partea teoreticaspeaker dl. George Vulcanescu 19.00-19.30: Scurta prezentare a fiecarui participant 19.30-19.50 Tema Beneficii si capcane in relatia cu media; a fi sau a nu fi in media -partea practica, interactiva, sesiune de Q&A 19.50-21.00: Free networking Taxa participare: 80 lei (TVA inclus) pt plata pana pe 22 nov; 100 lei (TVA inclus) in ziua evenimentului -la intrare Se acorda factura/factura si chitanta (dupa caz) Cand: Miercuri, 27 nov.2013 incepand cu ora 18:00 Unde: DoubleTree by Hilton Bucharest Unirii Square Hotel****; Sala Van Gogh Str Nerva Traian 3A, Sector 3 R.S.V.P. Confirmare participare: marketing@amatravel.ro; Organizator: Ama Travel Persoana contact: Simona Berca telefon: 021-250 21 10; 021-250 21 62 Mai multe detalii puteti sa aflati accesand http://www.amatravel.ro/news-ama-travel

×