Alfabeti i gjuhes gjermane

Alfabeti i gjuhes gjermane
Shqiptimi i alfabetit
gjerman në gjuhën
shqipe.
a
be
ce
de
e
ef
ge
ha
i
jot
ka
el
em
en
o
pe
ku
er
es
te
u:
fau
ve
iks
ypsilon
cet
ä ü ö
oe:
e:
ß

y:

escet
A

B

C

D

E
e

ef

K

L

a

be

ce

de

G

H

I

J

ge

ha

i:

jot

M

em

N

en

O
o:

P

pe

S

T

U
u:

V

fau

ve

iks

Z

Ä

Ö

Ü

 ß

es

Y

ypsilon

te

cet

e:

oe:

ka

F

el

Q

R

W

X

ku

y:

ar

escet
1 of 13

Recommended

Fjalia e përbërë by
Fjalia e përbërëFjalia e përbërë
Fjalia e përbërëAlush Kryeziu
42.9K views7 slides
Gjuha Shqipe 10 by
Gjuha Shqipe 10 Gjuha Shqipe 10
Gjuha Shqipe 10 enis vladi
9.2K views20 slides
Sintaksa dhe Morfologjia e Gj. Shqipe by
Sintaksa dhe Morfologjia e Gj. ShqipeSintaksa dhe Morfologjia e Gj. Shqipe
Sintaksa dhe Morfologjia e Gj. ShqipeShkelzen B.
64.5K views21 slides
Gjuha Shqipe 10 by
Gjuha Shqipe 10 Gjuha Shqipe 10
Gjuha Shqipe 10 enis vladi
4.7K views20 slides
Shkrimtarët e letërsisë bashkohore Shqiptare by
Shkrimtarët e letërsisë bashkohore ShqiptareShkrimtarët e letërsisë bashkohore Shqiptare
Shkrimtarët e letërsisë bashkohore ShqiptareUniversiteti Politeknik Tirane
47.2K views15 slides
Kallëzuesori i kryefjalës by
Kallëzuesori i kryefjalësKallëzuesori i kryefjalës
Kallëzuesori i kryefjalësAlush Kryeziu
15.9K views4 slides

More Related Content

What's hot

Kategoritë gram të emrit by
Kategoritë gram të emritKategoritë gram të emrit
Kategoritë gram të emritAlush Kryeziu
8.1K views1 slide
Matematika8 by
Matematika8Matematika8
Matematika8Esmer Alda
58K views12 slides
Gramatika e gjuhes shqipe by
Gramatika e gjuhes shqipeGramatika e gjuhes shqipe
Gramatika e gjuhes shqipeMergim Lipa
66.6K views218 slides
Ed.karriere/ Te njohim sipermarjet e komunitetit tone. by
Ed.karriere/ Te njohim sipermarjet e komunitetit tone.Ed.karriere/ Te njohim sipermarjet e komunitetit tone.
Ed.karriere/ Te njohim sipermarjet e komunitetit tone.Chriss Kocibelli
9.2K views9 slides
Besa e Sami Frasherit by
Besa e Sami FrasheritBesa e Sami Frasherit
Besa e Sami FrasheritDiellza Çunaj
41K views19 slides
Test shqip by
Test shqipTest shqip
Test shqipBesar Limani
72.1K views10 slides

What's hot(20)

Kategoritë gram të emrit by Alush Kryeziu
Kategoritë gram të emritKategoritë gram të emrit
Kategoritë gram të emrit
Alush Kryeziu8.1K views
Gramatika e gjuhes shqipe by Mergim Lipa
Gramatika e gjuhes shqipeGramatika e gjuhes shqipe
Gramatika e gjuhes shqipe
Mergim Lipa66.6K views
Ed.karriere/ Te njohim sipermarjet e komunitetit tone. by Chriss Kocibelli
Ed.karriere/ Te njohim sipermarjet e komunitetit tone.Ed.karriere/ Te njohim sipermarjet e komunitetit tone.
Ed.karriere/ Te njohim sipermarjet e komunitetit tone.
Chriss Kocibelli9.2K views
Mënyra dëftore - kohët by Alush Kryeziu
Mënyra dëftore - kohët Mënyra dëftore - kohët
Mënyra dëftore - kohët
Alush Kryeziu26.5K views
Albanian Language - verbs by Faruk Istogu
Albanian Language - verbs Albanian Language - verbs
Albanian Language - verbs
Faruk Istogu22.8K views
Prejardheja e shiptarve by JURIST
Prejardheja e shiptarvePrejardheja e shiptarve
Prejardheja e shiptarve
JURIST2.8K views
Gramatike-Lexojme-Pyesim-mesojme-Permbledhim-Ushtrohemi by #MesueseAurela Elezaj
Gramatike-Lexojme-Pyesim-mesojme-Permbledhim-UshtrohemiGramatike-Lexojme-Pyesim-mesojme-Permbledhim-Ushtrohemi
Gramatike-Lexojme-Pyesim-mesojme-Permbledhim-Ushtrohemi
#MesueseAurela Elezaj10.4K views
Humanistet shqiptar by Marjan DODAJ
Humanistet shqiptarHumanistet shqiptar
Humanistet shqiptar
Marjan DODAJ36.3K views
Fjalia e përbërë me bashkërenditje by Alush Kryeziu
Fjalia e përbërë me bashkërenditjeFjalia e përbërë me bashkërenditje
Fjalia e përbërë me bashkërenditje
Alush Kryeziu42.4K views
Menyrat dhe kohet e fojes si dhe zhgjedhimi i tyre ne veta by Valmir Nuredini
Menyrat dhe kohet e fojes si dhe zhgjedhimi i tyre ne vetaMenyrat dhe kohet e fojes si dhe zhgjedhimi i tyre ne veta
Menyrat dhe kohet e fojes si dhe zhgjedhimi i tyre ne veta
Valmir Nuredini250.3K views
Me se e kryera dhe e kryera e tejshkuar e deftores by Edlira Ekmekciu
Me se e kryera dhe e kryera e tejshkuar e deftoresMe se e kryera dhe e kryera e tejshkuar e deftores
Me se e kryera dhe e kryera e tejshkuar e deftores
Edlira Ekmekciu6.2K views
Llojet e teksteve by sindi21
Llojet e teksteveLlojet e teksteve
Llojet e teksteve
sindi21113.8K views
Kimia organike by Olsi Reçi
Kimia organikeKimia organike
Kimia organike
Olsi Reçi9.3K views

Viewers also liked

Deutsches Alphabet , um zu buchstabieren by
Deutsches Alphabet , um zu buchstabierenDeutsches Alphabet , um zu buchstabieren
Deutsches Alphabet , um zu buchstabierenDeutsches Institut Florenz
52.7K views32 slides
A1 Deutsch Einführung Vorbereitung auf das Zertifikat A1 by
A1 Deutsch Einführung Vorbereitung auf das Zertifikat A1A1 Deutsch Einführung Vorbereitung auf das Zertifikat A1
A1 Deutsch Einführung Vorbereitung auf das Zertifikat A1Or Schiro
4K views39 slides
A1 Einheit 1 Übungen by
A1 Einheit 1 ÜbungenA1 Einheit 1 Übungen
A1 Einheit 1 Übungengiraltm
8.1K views9 slides
Fjal italisht shqip by
Fjal italisht shqipFjal italisht shqip
Fjal italisht shqipsyli
72.5K views46 slides
Kleidung und Farben by
Kleidung und FarbenKleidung und Farben
Kleidung und FarbenFrauA
4K views25 slides
Start Deutsch A1 exam Sprechen Teil 3 by
Start Deutsch A1 exam Sprechen Teil 3Start Deutsch A1 exam Sprechen Teil 3
Start Deutsch A1 exam Sprechen Teil 3ANYIDOHO A. HAYFORD
82.5K views15 slides

Viewers also liked(10)